Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tak czytam posty tego całego adminka serwera - screama to wydaje mi się, że mamy do czynienia z osobą upośledzoną bądź niepełnosprawną.

@ topic To usunęliście w końcu wszystko czy nie? xD

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer nie upadnie tylko dlatego że 40 osób płacze.. bo im konta za bugowanie zbanowali  ^_^

@Paciula powiadasz że masz tyle pereł, egzo jak i rad.. to powiedz mi proszę, dlaczego po m1 latasz ze skilami na m i smokami+8  xD

Ja widzę że Ty nawet nie masz pojęcia która jest moja postać i kim gram. Jesteś tak samo inteligenty jak Proboszcz gratulacje. (a raczej grałem)

Opublikowano

serwer nie upadnie tylko dlatego że 40 osób płacze.. bo im konta za bugowanie zbanowali  ^_^

@Paciula powiadasz że masz tyle pereł, egzo jak i rad.. to powiedz mi proszę, dlaczego po m1 latasz ze skilami na m i smokami+8  xD

A widziałeś jakie EQ i skille miał Bjoergen na filmiku z bugiem? ;> Boże, widzisz i nie grzmisz. Co ma EQ do tego kto co i ile zbugował? Kto wiedział, że istnieje ten bug i zdawał sobie z tego sprawę, że gdy wyjdzie na jaw to będzie po zabawie to logiczne, że nic nie robił, bo szkoda było na to czasu. Niektórzy jednak bugowali i robili EQ, skille, biologa itd. bo chyba myśleli, że są ''wyjątkowi'' i tylko oni o tym wiedzą. Jak widać, wiedziało dużo więcej osób :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Zbudowali sobie itemy do końca gry mają skille G bony 6/7 ale po co drążyć temat?! Nic nie zostało unormowane itemy cały czas są i nie usunięcie ich Wszystkich. Gracze nie zapomną a serwer prędzej padnie niż tak się stanie.

Opublikowano

Zbudowali sobie itemy do końca gry mają skille G bony 6/7 ale po co drążyć temat?! Nic nie zostało unormowane itemy cały czas są i nie usunięcie ich Wszystkich. Gracze nie zapomną a serwer prędzej padnie niż tak się stanie.

serwer padnie jeśli Administracja podejmie taką decyzje, a o ile mi wiadomo, to nie mają takiego zamiaru.. więc skończ p********  -.-

@Paciula że ja niby coś bugowałem? moja postać to Kubox wp 90lvl z biologiem na zębach orka i skillami m4, eq standardowe.. nawet bez 6/7 bonów, więc powiedz mi proszę, co ja bugowałem..  :O

Opublikowano

Dzień Dobry ;)

Pytania i propozycję proszę jeszcze składać ponieważ w piątek( jak tylko wszystko skończymy ) nastąpi taka większa aktualizacja. Zostaną dodane dungi, pierścień antyexpa

Ps. Drodzy gracze dziś w nocy mieliśmy co robić. Ale już wypowiedziałem się na temat wczorajszy. Został on oficjalnie zamknięty i nie powracam do niego. Osoby które tu będą spamować będę po prostu zgłaszał za spam. Zaś Ci co mają jeszcze jakieś pytania odsyłam was do regulaminu Alucard.pl

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Dzień Dobry ;)

Pytania i propozycję proszę jeszcze składać ponieważ w piątek( jak tylko wszystko skończymy ) nastąpi taka większa aktualizacja. Zostaną dodane dungi, pierścień antyexpa

Ps. Drodzy gracze dziś w nocy mieliśmy co robić. Ale już wypowiedziałem się na temat wczorajszy. Został on oficjalnie zamknięty i nie powracam do niego. Osoby które tu będą spamować będę po prostu zgłaszał za spam. Zaś Ci co mają jeszcze jakieś pytania odsyłam was do regulaminu Alucard.pl

co za ignorant.

Opublikowano

Proboszcz nie ladnie ; ) szkoda ,ze mialem reinstalke systemu bo mialem ss z tym co pisales na mpc "ze next serwer pod hajsik tak samo i nic z tym nie zrobie, bo ludzie i tak bd u mnie grali" jakos tak to szlo ; ) . Nie wypowiadasz sie juz dalej na ten temat bo co masz powiedziec? Ze zjeba$%^? Ja jak zarobilem na tym bugu 10kkk caly czas mam kase jakos ; ) na 20 kontach ,ale mam : )

sygna2.png

Opublikowano

Napisał, że unormowane to unormowane, na c**j drążyć temat. Polecam i zapraszam! ;)

Ty to już na mózg upadłeś, że polecasz taką kupe?....

Unormuje to się Wam liczba graczy na poziomie 300

Opublikowano

Dzień Dobry ;)

Nie, spierdalaj.

W dupie mam twoje propozycje skoro połowa serwera napierdalała skille na zbugowanych radach a druga połowa stoi w m2-m3, zadałem Ci 3x pytanie na tym forum, i 3x ingorowałeś odpowiedź co zamierzasz zrobić z graczami którzy nie bugowali skilli i jak się zrekompensować, ty masz w chu.ju wszystkich to i ja mam Cie w dupie.

Także p******e twój serwer, bez pozdrowień.

Opublikowano

Serwer moze fajny ale administracja beznadziejna... wiele kont zostalo okradzionych poprzez włamania co administracja o tym uwaza? ma to w samym srodku dup y... ludzie buguja itemy wszystko co się da. Co administracja robi? banuje osoby które wyrazaja opinie na temat ich pracy... Cała administracja do wywalenia, swoje hajsy zobaczyli i wszystkich maja w dupie i banuja o byle jaki post na głównym w grze...

Opublikowano

No to ładnie się dzieje na serwerze, ja też już skończyłam grę na tym serwerze, a poziom administracji jest taki, że szkoda gadać i nawet jak by był reset to i tak już nie zagram bo ich zachowanie jest żałosne.. serwer wydawał się fajny ale jednak taki nie jest, wieje nudą i prędzej czy później gracze to zobaczą i opuszczą ten serwer. To moje zdanie, i nie wszyscy się muszą z nim zgadzać. Nie polecam.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

co jest nie tak z podejściem Administracji do serwera? to że popełnili błąd i starają się to naprawić? pomyśl proszę.. zanim napiszesz kolejny, bezsensowny post.

Człowieku, nie wiesz co się dzieje to się nie wypowiadaj... Ludziom ginie caly is/eq bo prawdopodobnie był wyciek, a co administracja na to? ma to w dupie... buguja itemy, co administracja robi? banuje osoby które wyrazaja opinie na dany temat...

Opublikowano

Człowieku, nie wiesz co się dzieje to się nie wypowiadaj... Ludziom ginie caly is/eq bo prawdopodobnie był wyciek, a co administracja na to? ma to w dupie... buguja itemy, co administracja robi? banuje osoby które wyrazaja opinie na dany temat...

ludziom ginie eq.. gdyż są po prostu zjebani i ustawiają takie same hasła na 10 serwerach, banują tych co bugowali, dostali bana za to, i teraz działają na niekorzyść serwera, spamią przez 3h jaki to serwer jest zjebany..  ;)

Opublikowano

ludziom ginie eq.. gdyż są po prostu zjebani i ustawiają takie same hasła na 10 serwerach, banują tych co bugowali, dostali bana za to, i teraz działają na niekorzyść serwera, spamią przez 3h jaki to serwer jest zjebany..  ;)

szkoda, ze wiara jeszcze stawia na shopach zbugowane eq... a dwa ze powbijali skille na P jednym ruchem, i co z tym ? nic...

Opublikowano

Admin ma wyjebane w nas. Wystarczająco dużo gra gimby, która nie ma pojęcia o tym co się wydarzyło na serwerze (albo wierzy w bajeczki admina, że wszystko zostało unormowane) i dalej będzie mu ładować w IS :)

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Proboszcz nie ladnie ; ) szkoda ,ze mialem reinstalke systemu bo mialem ss z tym co pisales na mpc "ze next serwer pod hajsik tak samo i nic z tym nie zrobie, bo ludzie i tak bd u mnie grali" jakos tak to szlo ; ) . Nie wypowiadasz sie juz dalej na ten temat bo co masz powiedziec? Ze zjeba$%^? Ja jak zarobilem na tym bugu 10kkk caly czas mam kase jakos ; ) na 20 kontach ,ale mam : )

Propsy jak mozesz podziel sie :DD

@1361622928-U485574.pngofftopic skad trutka? 

Co z itemami ktore sa zbugowane, nic haah ;d

Opublikowano

ludziom ginie eq.. gdyż są po prostu zjebani i ustawiają takie same hasła na 10 serwerach, banują tych co bugowali, dostali bana za to, i teraz działają na niekorzyść serwera, spamią przez 3h jaki to serwer jest zjebany.. ;)

I wszystko na ten temat. ; d

Opublikowano

mówienie prawdy to działanie na szkode serwera?

Weź się je*nij w ten pusty sagan, bo żal patrzeć co wypisujesz.

Opublikowano

mówienie prawdy to działanie na szkode serwera?

Weź się je*nij w ten pusty sagan, bo żal patrzeć co wypisujesz.

w pusty sagan? nie będę nawet komentował Twojej ''wypowiedzi'' mówienie prawdy? skoro pierdolenie jaki to serwer jest zjebany, przez 3h.. jest dla Ciebie mówieniem prawdy, to gratuluje inteligencji, jak i poczucia humoru   -.-

Opublikowano

Popieram w 100% , ktoś Was okradł ? To tylko i wyłącznie wasza wina niedojeby ;D

NIE UMIESZ ZADBAĆ O WŁASNE KONTO PAJACU TO TERAZ CIERP !!!

I radzę co niektórym wziąść się za grę a nie płakać po forach jaka to Administracja nie jest .

Żal wam dupe ściska bo gówno sami osiągneliście w grze .

Tyle w temacie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...