Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje tutaj dla paru osób odejść od komputera, wyciszyć się, uspokoić. Wasze krzyki i tak nic nie zmienią. 

Opowiem wam jedną sytuacje która miała miejsce na serwerze globalnym czylo Metin2.pl. Przeczytajcie to:

Jakieś 2 lata temu był włam dosyć bardzo poważny ponieważ ludzie którzy to zrobioli wystawiali sklepy z metalami za 1Yang. Administracja zrobiła konserwacje we wtorek (planowana była na czwartek) a włam był w sobotę. I teraz rodzi się pytanie co stało się z przedmiotami które wystawili. otóż  nic się z nimi nie stało administracja nie miała prawa tego usunąć. Ludzie płakali na forum w grze ze to już koniec metina itp itp. Nie było nawet takiej możliwości zeby porozmawiać z administracją globalnych serwerów. I teraz zastanówcie się i odpowiedzcie sobie na pytanie gdzie logika i gdzie sens w co poniektórych waszych wypowiedziach. Zrobiliśmy co w naszej mocy aby po blokować postacie które tego używały. I dalej będziemy to robić. Ale trudno stało się trzeba dalej iść. Polski metin sobie poradził po takim wielkim własnie to my tym bardziej damy rade. Pozdrawiam 

7026114323042821389393.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje tutaj dla paru osób odejść od komputera, wyciszyć się, uspokoić. Wasze krzyki i tak nic nie zmienią. 

Opowiem wam jedną sytuacje która miała miejsce na serwerze globalnym czylo Metin2.pl. Przeczytajcie to:

Jakieś 2 lata temu był włam dosyć bardzo poważny ponieważ ludzie którzy to zrobioli wystawiali sklepy z metalami za 1Yang. Administracja zrobiła konserwacje we wtorek (planowana była na czwartek) a włam był w sobotę. I teraz rodzi się pytanie co stało się z przedmiotami które wystawili. Otusz nic się z nimi nie stało administracja nie miała prawa tego usunąć. Ludzie płakali na forum w grze ze to już koniec metina itp itp. Nie było nawet takiej możliwości zeby porozmawiać z administracją globalnych serwerów. I teraz zastanówcie się i odpowiedzcie sobie na pytanie gdzie logika i gdzie sens w co poniektórych waszych wypowiedziach. Zrobiliśmy co w naszej mocy aby po blokować postacie które tego używały. I dalej będziemy to robić. Ale trudno stało się trzeba dalej iść. Polski metin sobie poradził po takim wielkim własnie to my tym bardziej damy rade. Pozdrawiam 

otóż

OTÓŻ

O T Ó Ż

Opublikowano

Jakieś 2 lata temu był włam dosyć bardzo poważny ponieważ ludzie którzy to zrobioli wystawiali sklepy z metalami za 1Yang. Administracja zrobiła konserwacje we wtorek (planowana była na czwartek) a włam był w sobotę. I teraz rodzi się pytanie co stało się z przedmiotami które wystawili. Otusz nic się z nimi nie stało administracja nie miała prawa tego usunąć. Ludzie płakali na forum w grze ze to już koniec metina itp itp. Nie było nawet takiej możliwości zeby porozmawiać z administracją globalnych serwerów. I teraz zastanówcie się i odpowiedzcie sobie na pytanie gdzie logika i gdzie sens w co poniektórych waszych wypowiedziach. Zrobiliśmy co w naszej mocy aby po blokować postacie które tego używały. I dalej będziemy to robić. Ale trudno stało się trzeba dalej iść. Polski metin sobie poradził po takim wielkim własnie to my tym bardziej damy rade. Pozdrawiam 

Jaki Ty jesteś kur.. upośledzony to brak mi słów, najpierw mówisz że nic takiego nie miało miejsca i że wszystkie itemy z serwer zbugowane zniknęły, teraz nagle przyznajesz się że był bug i że itemy są na serwerze nadal i starasz się drapać po jajach ale Ci to nie wychodzi bo ich nie masz.... Gdzie tu logika? Ty naprawdę masz nie równo na bani.

Opublikowano

Jaki Ty jesteś kur.. upośledzony to brak mi słów, najpierw mówisz że nic takiego nie miało miejsca i że wszystkie itemy z serwer zbugowane zniknęły, teraz nagle przyznajesz się że był bug i że itemy są na serwerze nadal i starasz się drapać po jajach ale Ci to nie wychodzi bo ich nie masz.... Gdzie tu logika? Ty naprawdę masz nie równo na bani.

Pisałem już wyżej co takie osoby jak ty powinny iść zrobić. A własnie z Twoją postacią też już się pożegnaliśmy. 

Czyli to, że ProBoszcz jest w teamie (moje przypuszczenia) to prawda?  :D

Ależ oczywiście ze nie ma. 

Tak na prawde to juz pisałem 

- Smile
- ScreaM
- Onega

oto administracja. Nie wiem widzisz gdzieś tu jakieś inne nicki ?

Opublikowano

­Czyli to, że ProBoszcz jest w teamie (moje przypuszczenia) to prawda? :D

To prawda,nie widać po tym jaki ogar admin? :D

Nie polecam przez buga z shopami offline ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

Pisałem już wyżej co takie osoby jak ty powinny iść zrobić. A własnie z Twoją postacią też już się pożegnaliśmy. 

Ależ oczywiście ze nie ma. 

Tak na prawde to juz pisałem 

- Smile
- ScreaM
- Onega

oto administracja. Nie wiem widzisz gdzieś tu jakieś inne nicki ?

Już dostałem dowód, ze to ty. Nie polecam serwera tego truskula. Ciekawe kiedy znowu wychujasz swój team i zgarniesz całą kase.

Opublikowano

Jak działa ten bug z shopem offline? 

Nie gram już w metina, ale jestem ciekaw jako stary gracz :P 

@topic, co do serwera to miałem nadzieje, że ten serwer będzie tym dzięki któremu wrócę do metina ale jednak nadal  muszę czekać na dobry i świeży serwer hard ;/

Opublikowano

Popieram w 100% , ktoś Was okradł ? To tylko i wyłącznie wasza wina niedojeby ;D

NIE UMIESZ ZADBAĆ O WŁASNE KONTO PAJACU TO TERAZ CIERP !!!

I radzę co niektórym wziąść się za grę a nie płakać po forach jaka to Administracja nie jest .

Żal wam dupe ściska bo gówno sami osiągneliście w grze .

Tyle w temacie .

Po pierwsze to "wziąć" po 2 baranie, nic nie osiągneli ? mhm własnie duzo osiagneli i stracili w 5min, że nikogo Twoje konto nie interesowalo bo mialem 30lvl to sorry, po 2 chodzi tu głównie o bug z itemami a po 3, był wyciek z bazy bo wszyscy co padli ofiara kradziezy było to jednego dnia i jednej godziny.

Opublikowano

­

Już dostałem dowód, ze to ty. Nie polecam serwera tego truskula. Ciekawe kiedy znowu wychujasz swój team i zgarniesz całą kase.

Proponuje idz na swój smieszny serwer i pilnuj tam te 40 osób. Za wysokie progi 

Opublikowano

­

Proponuje idz na swój smieszny serwer i pilnuj tam te 40 osób. Za wysokie progi 

Ale co się ProBoszcz spinasz, prawda zabolała złodzieju? 40 online to niedługo u CIebie będzie jak tak dalej pójdzie. :) Oszukiwanie graczy to pierwszy krok do tego, hehe

Opublikowano

­

Ale co się ProBoszcz spinasz, prawda zabolała złodzieju? 40 online to niedługo u CIebie będzie :)

Ok na tym poście powiedzmy ze zakończyłem z toba rozmowe. 

Oczywiście zadnego ProBoszcza w teamie nie ma

Opublikowano

­

Ale co się ProBoszcz spinasz, prawda zabolała złodzieju? 40 online to niedługo u CIebie będzie jak tak dalej pójdzie. :) Oszukiwanie graczy to pierwszy krok do tego, hehe

@harnaś kto jak kto.. ale Ty chyba nie powinieneś udawać świętego, i wyzywać ludzi od złodziei  xD

Opublikowano

ScreaM nie pisz już  nic. Bo aż żal to czytać.

Życze Ci , żeby wszystkie Twoje servery jak i ten upadły i żebyś c***a z tego miał. Jeszcze takiej niedopierdolonej osoby nie widziałem ani nie czytałem nigdy.

Słyszałem, go na ts-ie ostatnio jak live kogoś . On ma taki głosik taki skrzeczącego prawiczka. Mieszka chyba na wsi bo musiał spadać, ponieważ burza szła więc domy ze słomy.

Zapowiadali wszystko super, lecz to rozjebałeś. Gratki

Tak na marginesie. Ty wiesz, że na ten server wchodzą tylko osoby które mają coś poprzez tego buga? I gówno żescie pobanowali i pokasowali bo ludzie nadal maja full postek itków.

Sam widuje coraz więcej osób które latają na WH, i bardzo dobrze niech ten syf upadnie.  

Opublikowano

­

@harnaś kto jak kto.. ale Ty chyba nie powinieneś udawać świętego, i wyzywać ludzi od złodziei  xD

Ja tam nic na sumieniu nie mam ani nic do ukrycia, czego o ScreaM x ProBoszcz  powiedziec nie mozna

Opublikowano

­

Ja tam nic na sumieniu nie mam ani nic do ukrycia, czego o ScreaM x ProBoszcz  powiedziec nie mozna

Nie pisz z nim nawet bo Ci gowno w temacie u Ciebie za prawde robi :D

To sie nazywa bieda umysłowa ^^

Własnie jestem u kumpla na chacie i mi pokazuje po 1k pereł,500 egzo i rad xDD

Pozdrawiamy <3

Nie polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

Harnaś złodziejem to ty jesteś i tu nie am się co uszukiwać ;) Pierwsze popatrz na siebie co ty prezentujesz sobą a potem mów o innych ;)

Opublikowano

Scream jesteś zjebany i tyle ci powiem. Sam już się gubisz w swoich wypowiedziach, k***a żenada... 

WChodzę na serwer ustawiam WH i spam boty , szkoda zeby ludzie czas na tym gównie tracili. Elo

Opublikowano

Pozdrawiamy <3

Nie polecam

Ss poproszę każdy pisze ale pokazać nie ma komu , przykre :(

Opublikowano

Ss poproszę każdy pisze ale pokazać nie am komum, przykre :(

Tyle filmików było, ale i tak Ty powiesz ze pokazac nie ma komu xdddddd

Był bug k***a zamiast administracja przyznac racje graczom to nwm co probuje udowodnic k***a. I te wypowiedzi screama... Żenada

Opublikowano

­

Pozdrawiamy <3

Nie polecam

Niech zrobi, ja jestem gotowy wszystkie jego śmieszne argumenty i każdego innego odeprzeć o tym, że jestem złodziejem, że niby ludzi na hajs wyjebałem itp bo i takie plotki o mnie chodza, a nikt mi dowodu nie da. A to, że on to ProBoszcz to dowód niestety mam i to nie do podważenia :)

Opublikowano

Ss poproszę każdy pisze ale pokazać nie ma komu , przykre :(

Płacą Ci w sm-ach żebyś robił  z siebie w tym temacie takiego marginesa społecznego ?

Opublikowano

­1899754.jpeg

Oko za oko, ząb za ząb proboszcz. SS z rozmowy z moderatorem z MPCforum. Poprosiłem o spawdzenie czy konto ScreaM ma połaczone IP z innymi kontami aktualnymi/zbanowanymi. Dostałem taką liste. Nicku moderatora nie podam, po prostu nie chce mu robić przypału. Z fartem mordo

Opublikowano

Płacą Ci w sm-ach żebyś robił  z siebie w tym temacie takiego marginesa społecznego ?

No płacą dostałem 1k Sm za pisanie tutaj na dobro serwera. Potem wrzucę dowodzik tylko będę w domu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...