Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­1899754.jpeg

Oko za oko, ząb za ząb proboszcz. SS z rozmowy z moderatorem z MPCforum. Poprosiłem o spawdzenie czy konto ScreaM ma połaczone IP z innymi kontami aktualnymi/zbanowanymi. Dostałem taką liste. Nicku moderatora nie podam, po prostu nie chce mu robić przypału. Z fartem mordo

Wszystko na temat, ściemniona administracja

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gram bo ProBoszcz za 3....2.....1...... hahahha wyszło na jaw. Może w końcu ludzie użyją mózgu i usuną ten serwer w cholerę.

@ Ile % na ulepszenie np. stalki na +9??

Opublikowano

@harnaś screeny pokazują według mnie to m.in. że mamy do czynienia z bardzo nieudolną, zacofaną Administracją, banującą bez dowodów, bo ''ktoś'' z zewnątrz tak sobie powiedział :D Żenada, zero profesjonalizmu :)

A jeśli już Administracja mówi o ''botach''. To wrzućcie jeszcze WH do clienta, bo nieodpychanie z konia przecież nie jest botem, nieprawdaż? :) A po drugie BUG, który jest wynikiem brak profesjonalnej Administracji + 60 beta testerów, którzy najprostrzych niedociągnięć nie mogli wypisać. A tu nagle pojawiły się dwa poważne bugi. Logiczne było sprawdzić nowość, którą dodajecie (sklepy offline). Nie wiem gdzie byliście i gdzie byli Wasi testerzy :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano
Opublikowano

­1899754.jpeg

Oko za oko, ząb za ząb proboszcz. SS z rozmowy z moderatorem z MPCforum. Poprosiłem o spawdzenie czy konto ScreaM ma połaczone IP z innymi kontami aktualnymi/zbanowanymi. Dostałem taką liste. Nicku moderatora nie podam, po prostu nie chce mu robić przypału. Z fartem mordo

Harnaś, kochanie widzę że w formie jesteś.

ProBoszcz kiedy doczekam się odwiedzin? Obiecałeś mi je już dobre poł roku temu i do tej pory coś Cię nie widać mordo.

@topic. Skad trutka?

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Przyznam, że sam chciałem nagrywać - porządna ­administracja sami napisali, wszystko przedstawili, ciekawa prezentacja czemu by nie zagrać?

Kiedy Małysz dostał GM'a już mi coś zaczęło śmierdzieć, rozumiem duży kanał YT, świetna reklama, ale czemu akurat on i tak z dnia na dzień?

Później po starcie wbiłem i już widziałem nawiązania do starego MPCforum'a, kto grał pewnie też zauważył rzeczy podobne, ale dalej myślałem, że to wszystko może być tylko przypadkiem.

Teraz już nie mam wątpliwości, chłopaki wymyślili niezłą historię na czele z Małyszem, aby ktoś grał na serwerze. Ja rozumiem, bo każdy chce zarobić, ale gdybyśmy wiedzieli, kto tutaj technikuje, nigdy byśmy nawet nie nagrali tutaj GP (mowa o kilku znajomych mi YT'berach). Małysz stracił w oczach nie tylko u mnie, bo wyzywa FuBu, a sam stał się jego gorszą kopią (pod względem serwerów). Wiadomo Jaruś nie jest bez winy, ale chociaż ma swoje 2 serwery, które stoją do teraz bez większych błędów.

Mnie również można wiele zarzucić, ale kiedy się coś spierdoli, to chociaż moglibyście mieć na tyle odwagi i powiedzieć: Okej zjebaliśmy, był bug postaramy się to naprawić i przekażemy Wam informacje.

To Wy wyzywacie graczy tutaj cały czas podając, że mimo tak poważnego błędu ilość graczy rośnie i już niedługo przekroczy 2k.

Chciałem tylko wyrazić swoją opinię na temat serwera, który dla mnie bez resetu jest skończony.

Obecnie nie macie szansy przeżyć dłużej niż miesiąc z serwerem - błąd był na tyle poważny, a Wy nie jesteście w stanie tego przywrócić. Osoby, które bugowały nie są głupie i ilość kont, na które przekładali, kupowali, wbijali eq/skille jest bardzo duża.

Jedynie czego żałuję, to że kolejna ogromna ilość graczy się zawiodła na serwerze kolejnym, przez co społeczność Metina maleje.

Opublikowano

1300 w godzinach 15 szczyt godzinowy zaczyna się o 20-21

Myslę ze do 2k dziś dobijemy 

mogłbyś wrzucić screena z gry ( chodzi mi o screena gdzie widać ze bierzesz tę liczbę z komendy)

Opublikowano

mogłbyś wrzucić screena z gry ( chodzi mi o screena gdzie widać ze bierzesz tę liczbę z komendy)

1500 osób a 900 to sklepiki xD sam zobaczysz na ss jak  da  pro boszcz beczka !! + CZARNA gra tylko na serwerach gdzie pro bosiunio gra lub jest w teamie   nie mogę  wytrzymać jak można być tak upartym na hajs żeby nie zwracać uwagi na nic :^

@topic będzie reset ?

Opublikowano

Szkoda, że jesteś tak bardzo zapatrzony w siebie i tylko wymigujesz się co chwila licznikiem bez żadnego dowodu. Prosimy o screena z komendy tak jak ktoś wyżej napisał.

Po drugie wiesz o czym Twoje zachowanie też świadczy? O tym, że swoich graczy lub byłych masz głęboko w czterech literach. Tyle wypowiedzi. Już nie mówię o sobie, ale porządni ludzi się wypowiadają jak wyżej np. Sh4ke. I Ty zlewasz to wszystko ciepłym moczem. Nie potrafisz odpowiedzieć nam na kilka prostych pytań. Co chwila tylko chwalisz się, że masz tylu i tylu graczy. To jest naprawdę żenujące. ;)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Przekonam się do tego serwera jeżeli to udowodnisz nagrywając krótki filmik.

Sklepiki nie liczą się do liczby graczy.

Opublikowano

Nie wchodzić nawet na ten syf. Szkoda Waszych danych, emaili, haseł. Po upadnięciu serwera zaczną się kradzieże emaili, steamów i własności intelektualnej. 

Nie polecam.

Opublikowano

No więc czekamy na screena z komendy. jesli masz tylu graczy to co za problem. JEsli nie dasz SS to uznam ten serwer za skończone gówno!

Opublikowano

­

Ja tam nic na sumieniu nie mam ani nic do ukrycia, czego o ScreaM x ProBoszcz  powiedziec nie mozna

ScreaM to nie proboszcz. xDDDD

Opublikowano

­1899754.jpeg

Nie wchodzić nawet na ten syf. Szkoda Waszych danych, emaili, haseł. Po upadnięciu serwera zaczną się kradzieże emaili, steamów i własności intelektualnej. 

Nie polecam.

Proboszcz wyzywając graczy i mydląc nic nie wskórasz. Szkoda, że wypierałeś się prawdy. Jesteś kompletnym głupcem.

Skąd truta?

Heniek.

Opublikowano

ScreaM to nie proboszcz. xDDDD

xDDD liżesz dupę :)?

Ogarnięci ludzie którzy są  w temacie serwerów / adminów potwierdzą ci że to ta szm*ata pro boszcz ;(

Opublikowano

xDDD liżesz dupę :)?

Ogarnięci ludzie którzy są  w temacie serwerów / adminów potwierdzą ci że to ta szm*ata pro boszcz ;(

Lubię lizać, bo co? bardzo lubię. :8 ScreaM to nie proboszcz i daję wam 100% pewności, że to nie on. xD

eot.

Fajni ci moderatorzy na tym mpcforum dzisiaj.

Opublikowano

Fajni ci moderatorzy na tym mpcforum dzisiaj.

Jeśli Ci coś nie pasuje to wiesz gdzie wcisnąć krzyżyk w przeglądarce.

Opublikowano

Jeśli Ci coś nie pasuje to wiesz gdzie wcisnąć krzyżyk w przeglądarce.

Dlatego już dawno zrezygnowałem ze wspomagania tego forum. A przeglądarki nie chcę zamykać bo idzie się tu dobrze pośmiać. ;d

Opublikowano

Dlatego już dawno zrezygnowałem ze wspomagania tego forum. A przeglądarki nie chcę zamykać bo idzie się tu dobrze pośmiać. ;d

Nikt za tobą nie płakał. Uwierz mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...