Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zapominajcie że jest także taka postać jak Smile. Scream nie musi kłamać pisząc ze nie jest proboszczem 

Konto ma powiązania adresami IP do konta Proboszcza. Nie sądze aby można było to logicznie wytłumaczyć. A screen harnasia nie jest żadną imitacją ani podróbką bo z własnych źródeł wiem, że nie ma tutaj kłamstwa.

Opublikowano

Nikt za tobą nie płakał. Uwierz mi.

Ehh, szkoda, naprawdę. :/ Przez cały czas myślałem, że to forum mnie potrzebuje i wszyscy są zagubieni jak mnie stracili. No cóż. Rozczarowałeś mnie.

Opublikowano

Ehh, szkoda, naprawdę. :/ Przez cały czas myślałem, że to forum mnie potrzebuje i wszyscy są zagubieni jak mnie stracili. No cóż. Rozczarowałeś mnie.

Nawet nie wiem kim jesteś i zresztą średnio mnie obchodzisz. Stwierdziłem fakt.

Opublikowano

Konto ma powiązania adresami IP do konta Proboszcza. Nie sądze aby można było to logicznie wytłumaczyć. A screen harnasia nie jest żadną imitacją ani podróbką bo z własnych źródeł wiem, że nie ma tutaj kłamstwa.

Też sądzę że macie rację.

Na serwerze ukrywa się pod nickiem smile natomiast na forum korzysta z konta drugiej osoby.

Za dużo słyszałem i widziałem aby nie wierzyć w wasze słowa.

Opublikowano

Reklamować ciągle swoje serwery na tym samym funpage i jeszcze się tego wypierać. 

Dożywotnia Beka.

Ogólnie moglibyście sobie darować ten spam do wszystkich na fb.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Reklamować ciągle swoje serwery na tym samym funpage i jeszcze się tego wypierać. 

Dożywotnia Beka.

Ogólnie moglibyście sobie darować ten spam do wszystkich na fb.

Nie wiesz jak jest? Portfele muszą się zgadzać i odpowiednio sumować.

Opublikowano

Nie no serwer może i fajny, ale administracja, szczerze mówiąc kiedyś się spotkałem z taką administracja gdzie 30min przed startem na tsie mówili ze koles co miał klienta spalił mu sie dysk i nie moze klienta dac (dziwne ze 1 osoba miala tylko klienta z administracji) to ta administracja jest od razu na drugim miejscu po nich, totalne 0 i nie potrafia sie przyznac do błedu

Opublikowano

No to Małysz ładnie wyc***ał widzów taką bajeczką, że niby poprosili go, żeby był u nich GM :D Nie ma to jak p******** na FuBu a robić podobne akcje...

No co ? Najpierw trzeba się skłócić, zamknąć serwer z powodu kradzieży pieniędzy, a potem razem postawić serwer, bądź być w administracji by ludzie myśleli, że ni c***a ja to nie ty.

Wiem, że MPC to w większości dzieci ale kogo wy chcecie oszukać?

Regulamin sygnatur

Opublikowano

warto grać na tym serwerze? 

Popatrz na Tuor, Altors, MPCforum2 i odpowidz sobie na pytanie.

Ciekawe kiedy tym razem polecą ddosy na mój prywatny internet za powiedzenie prawdy xD

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sam serwer fajny, ale tym bugiem zaprześcili swoją szanse... Zastanawiam się tylko czy to nie prowo żeby zamknąć serwer, przeliczyć hajs i zakładać następny jak najszybciej.

W mojej opini, niema już ratunku, tylko kompletny restart ma jakiś sens.

sygna.tan.png

Opublikowano

warto grać na tym serwerze? 

Niestety nie warto ;) 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Najbardziej bawi mnie to, że ludzie masowo odchodzą, a licznik rośnie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

btw. 32825143309168823995.png

Ta ramka należy do Riotu.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

a jaki serwer byście mi polecili? ;) odpadają serwery zabq bo nie cierpię tego typa ;)

Nieodpowiednie pytania w tym temacie

Opublikowano

Graj tam gdzie Administracja przynajmniej nie ukrywa swojej prawdziwej tożsamości ;)

Wychodzę już z tematu bo szkoda klawiatury. I tak zaraz będzie na liczniku 5000 graczy a na serwerze będzie 50 osób.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

ScreaM to nie proboszcz. xDDDD

Skończ robić z siebie idiote, ty nawet w metina nie grasz więc pewnie reklamujesz i pieprzysz głupoty tutaj albo za hajs albo po znajomosci

Opublikowano

Skoro tutaj jest 3/4 postów nieodpowiednich to co się czepiasz?  :ninja:

pamiętam jak w 2011 roku mówiłem że większość znaczy pewna grupa moderatorów z mpc jest sprzedajna to zostałem za to zbanowamy ;) nie zapomnę tej akcji jak udostępnili moje ip a wcisnęli że to ja sam podałem, wszystko było pięknie nagrane ale i tak nikt nie wierzył. Niestety nasze dawne MPC forum już nie istnieje ;) polecam się przyjrzeć że większość tych znanych osób przestała wspierać MPC bo też wiedzą co tutaj się dzieje  B)

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...