Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam jak zobaczyłem prezentację od razu miałem ochotę zagrać.

W pierwszy dzień fajnie się grało, każdy walczył o exp itp.

Wchodzę coś koło południa drugiego dnia.

Patrzę że nie którzy już mają dobre eq, ale tłumaczyłem sobie tym, że może walneli nockę..

Z dnia na dzień było coraz gorzej, aż w końcu zobaczyłem filmik :v

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygrał nawet z Moriesem. Wszelakie boty wstawiają SS na MPC w temacie jak się odpalają, po to uświadomić graczom że administracja nic nie robi i nie banuje graczy. Tutaj jest tak samo gracze sami siebie nagrywają pokazują ZBUGOWANE ITEMY a admin ich banuje. 

A ILE GRACZY SIEDZI CICHO I MA POCHOWANE W TAKICH ILOŚCIACH ŻEBY NIE DAŁO SIĘ TEGO WYKRYĆ?

Heniek.

Opublikowano

ADMINISTRACJA TO BANDA GIMBUSKOW KTORYM KASA UDERZYLA DO GLOWY 

NIE POTRAFIA NAWET UZASADNIC ZA CO KTO DOSTAL BANA

DOSTALEM BANA ZA BUGOWANIE ITEMKOW [ ALE JAK TO MOZLIWE TO NIE WIEM WYSTAWILEM MOZE 1 SKLEPIK W CIAGU MOJEJ CALEJ GRY I TO NA STARCIE ;0 SERWERA Z 3 STALKAMI] A NAGLE DOSTALEM PERMA WYJASNIENIE NA TS POLEGALO NA ZMIANIE TEMATU ;) POZDRO DLA NIE OGARNIETYCH ADMINISTRATOROW ;) NAWET NIE POTRAFIA POWIEDZIEC CO NIBY SIE BUGOWALO A TLUMACZY WSZYSTKIM ZE WSZYSTKO WIEDZA KTO CO BUGOWAL I ZOSTALO WSZYSTKO USUNIETE :)  DZIWNE ZE MOJA KOBIETA SIEDZAC OBOK NA 2 LAPKU NIE DOSTALA BANA   TEZ ZA BUGOWANIE xD GOWNO SIE ZNAJA !!!!!!!!!!!!!!11 KUMPLOM ZAL DO DUPY UDERZA  ZE NIE POTRAFIA NIC OSIAGNAC W GRZE I BANUJA TOPOWYCH GRACZY :)

BrudnaSwinia_eune_121_0_logo.png

Opublikowano

@scream

Czy odzyskam Bambusa, którego wczoraj wydropiłem ze szkaty Ripiera ? Oczywiscie szkate dropnałem sam na Ripierze. Po parunastu minutach jak zrobilem tego Ripiera byl DDos i dostalem lekka zawiechę. Musialem odpalic na nowo klienta i wszedłem na inne ch i oczywisicie itemku już nie bylo. Jakis gracz potem potwierdził, że była cofka po tym ddosie bo mu cofnęło zmiany na tarczy, które wcześniej wprowadził. Jako, że itemek Bambus jest bardzo drogi bo broń na 75 lev dropi rzadko z Ripiera, to  chciałbym ją odzyskać. Co mi powiesz Scream na to ? Wpłacilem tutaj na IS az 40 zł i chyba mi sie pomoc w odzyskaniu tego itemku nalezy  ... Cz mam ci podac  nazwe nicka na pw ? Mam 79 lev juz i bez tego bambusa nie chce mi sie juz grac i dalszych wpłat na IS juz nie będzie  :)

Opublikowano
Czy odzyskam Bambusa, którego wczoraj wydropiłem ze szkaty Ripiera ? Oczywiscie szkate dropnałem sam na Ripierze. Po parunastu minutach jak zrobilem tego Ripiera byl DDos i dostalem lekka zawiechę. Musialem odpalic na nowo klienta i wszedłem na inne ch i oczywisicie itemku już nie bylo. Jakis gracz potem potwierdził, że była cofka po tym ddosie bo mu cofnęło zmiany na tarczy, które wcześniej wprowadził. Jako, że itemek Bambus jest bardzo drogi bo broń na 75 lev dropi rzadko z Ripiera, to  chciałbym ją odzyskać. Co mi powiesz Scream na to ? Wpłacilem tutaj na IS az 40 zł i chyba mi sie pomoc w odzyskaniu tego itemku nalezy  ... Cz mam ci podac  nazwe nicka na pw ? Mam 79 lev juz i bez tego bambusa nie chce mi sie juz grac i dalszych wpłat na IS juz nie będzie   :)

Jaki szantaż "nie oddacie mi broni to więcej nie właduje w ISA".

Ładuj więcej, śmiało ładuj. Tylko zauważ że są równi i równiejsi. 

Heniek.

Opublikowano

Serwer jak i team to kompletne zero. Ludzie grający tu chyba nie mają rozumu. Jak po takim czymś można jeszcze grać i wierzyć że będzie dobrze....

Opublikowano

Jest możliwość oddania peta na dla innej osoby? 

Nie chce go, a jej się przyda. Mógłbym tak zrobić?

Opublikowano

Serwer wygrał nawet z Moriesem. Wszelakie boty wstawiają SS na MPC w temacie jak się odpalają, po to uświadomić graczom że administracja nic nie robi i nie banuje graczy. Tutaj jest tak samo gracze sami siebie nagrywają pokazują ZBUGOWANE ITEMY a admin ich banuje. 

A ILE GRACZY SIEDZI CICHO I MA POCHOWANE W TAKICH ILOŚCIACH ŻEBY NIE DAŁO SIĘ TEGO WYKRYĆ?

Jeżeli mają na 1 postaci w dużych ilościach te itemy to bardzo łatwo wykryć tak samo jeżeli administracja nie jest leniwa to może po IP sprawdzać postacie (lecz wątpię aby się komuś tak chciało) ;) Wszystko można łatwo sprawdzić :v

Aczkolwiek co do serwera zmieniłem zdanie i nie polecam, ponieważ taki bug zniszczy gospodarkę serwera + ludzie się dorobili tak, że nowi gracze mają małe szanse na wybicie się

Opublikowano

Ehhh. Miałbyć Topowy serverek. Wyszło jak zawsze. 

Znów się zaczyna, masa serverów ziro pewniaków. :v 

Nie polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jeżeli mają na 1 postaci w dużych ilościach te itemy to bardzo łatwo wykryć tak samo jeżeli administracja nie jest leniwa to może po IP sprawdzać postacie (lecz wątpię aby się komuś tak chciało) ;) Wszystko można łatwo sprawdzić :v

Aczkolwiek co do serwera zmieniłem zdanie i nie polecam, ponieważ taki bug zniszczy gospodarkę serwera + ludzie się dorobili tak, że nowi gracze mają małe szanse na wybicie się

aczkolwiek aczkolwiek.. sklepiki offline są nowością na rynku mt2, to było do przewidzenia że będą jakieś błędy, z tym związane.

nie przekreślajcie serwera.. przez jeden błąd Administracji, cały czas się starają i banują ludzi za bugusing.

Opublikowano

Pieprzycie jak przygłupy. Każdy serwer kiedyś upadnie, teraz czy później. 
Ludzie nie pójdą za wami jak za jakimś mentorem, kto chce, to gra - kto nie chce idzie sobie w daleka podróż. 
Większość z was tak bardzo kochała, promowała, wyróżniała ten serwer + wydała kasę a teraz ich obrzucacie błotem. Sami dobrowolnie wysyłaliście na itemshop dając im zarobić więc przestańcie ryczeć w poduszkę. 

@Edit:
Nie wspomnę, że są tutaj osoby (administratorzy) innych serwerów, gdzie mieli jeszcze większa porażkę. XDDD
A - zapomniałem dopisać. Zapewne większość z was którzy teraz tak wyzywacie i obrzucacie gównem ten serwer to i tak wciąż tam gracie. xD

Opublikowano

aczkolwiek aczkolwiek.. sklepiki offline są nowością na rynku mt2, to było do przewidzenia że będą jakieś błędy, z tym związane.

nie przekreślajcie serwera.. przez jeden błąd Administracji, cały czas się starają i banują ludzi za bugusing.

Nie jeden ItemShop też był zbugowany Smocze znaki nie znikały i ludzie też nakupowali tysiące metali , ale że nikt tego nie nagłośnił to poszło w zapomnienie.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

ciagle piszecie o tych dorobionych osobach a ja dobrze obserwowałem rynek od pierwszego dnia i wiem że nawet jakby ktoś próbowałby się wybić to byłoby to widać po sklepikach. Wbicie samego lvla to nie problem, później zgranie kilku osób i na wiedźmie można było się na legalu dorobić konkretnej kasy, stąd mogli sobie pozwolić na kupowanie drożej ku itd. W tym temacie ciągle wypowiadają się te same osoby które chcą jak najbardziej zaszkodzić temu serwerowi. 

Ja osobiście będę grał dalej tak jak i do tej pory bo granie na tym serwerze jest dla mnie przyjemnością i w wolnej chwili lubię zapomnieć o świecie i popykać w metka. Nie muszę być top1 w rankingu ani nie muszę być niezniszczalny na serwerze. Osoby które się "dorobiły" (jestem pewny że jest ich naprawdę niewielka ilość a wy podkręcanie to do skali jakby pół serwera z tego korzystało) stracą teraz tak naprawdę sens gry. Co to za przyjemność mieć wszystko od razu? Chyba nie po to się gra. W swoim czasie i ja zrobię eq godne rywalizowania z tymi frajerami;) chociaż myślę że do tego czasu już dawno ich nie będzie bo nie będą mieli co robić na serwerze. Na pewno nie ma i szybko nie będzie drugiego tak popularnego dedyka jak ten.  

Piona.

Opublikowano

Ciągle piszesz to samo od kilku dni nie nudzi cię to ? Każda strona to twoje wypociny zdania, w których brak sensu oraz dobrych argumentów.

Po prostu żal ci dupę ściska, że wszystko im się dobrze powiodło. Wywyższasz się jakby bóg wie kim był bo ty napiszesz, że ktoś ma nie grać to każdy tak zrobi.

Jak to się mówi "Kozak w necie, pi*da w świecie nara frajerze i wypie... z tego tematu bo już mam cię dość"

Serwer polecam.

Dungeony w piątek czy coś może wcześniej ?

A ty co z choinki się urwałes, haha koles doje*ales jak lysy wlosami o sciane -.- brak argumentów, może naucz się czytać ze zrozumieniem. Po za tym kozak w necie, pizda w swiecie - co ty ćpiesz człowieku, ja tylko wyrażam swoją opinie na temat serwera, która jest szczerą prawdą i każdy mądry graczy wie, że nie warto tutaj zagrać. Mijając fakty powiodło się hahahaha.. nie wierze w tutejszych ludzi, weź się rozbiegnij i zaje* baranka w sciane, bo nie wiesz co piszesz -.- Z bugiem to też im się powiodło. Proszę przeczytaj jesczcze raz moją wypowiedź i powiedz gdzie brak argumentu... hahaha poprawiłes mi humor gimbusku :P

bartek: w swoim czasie to to padnie szybciej niż wstanie... 

x

Opublikowano

A ty co z choinki się urwałes, haha koles doje*ales jak lysy wlosami o sciane -.- brak argumentów, może naucz się czytać ze zrozumieniem. Po za tym kozak w necie, pizda w swiecie - co ty ćpiesz człowieku, ja tylko wyrażam swoją opinie na temat serwera, która jest szczerą prawdą i każdy mądry graczy wie, że nie warto tutaj zagrać. Mijając fakty powiodło się hahahaha.. nie wierze w tutejszych ludzi, weź się rozbiegnij i zaje* baranka w sciane, bo nie wiesz co piszesz -.- Z bugiem to też im się powiodło. Proszę przeczytaj jesczcze raz moją wypowiedź i powiedz gdzie brak argumentu... hahaha poprawiłes mi humor gimbusku :P

nie warto tutaj zagrać gdyż Administracja popełniła błąd, wiele ludzi go wykorzystało a Ty niestety nie byłeś jednym z nich, po prostu Ci żal dupę ściska, tyle w temacie, piona.

Opublikowano

nie warto tutaj zagrać gdyż Administracja popełniła błąd, wiele ludzi go wykorzystało a Ty niestety nie byłeś jednym z nich, po prostu Ci żal dupę ściska, tyle w temacie, piona.

Multi nie żal tylko podejście administracji do servera :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

a mialo byc tak pieknie a jest lipa ... Swoją drogą dlaczego ten Małysz tak bluzga na filmach ? On nawet tego nie umie porządnie robić tak jak to robi Isamu i jest to az niesmaczne jak co 2-3 slówo idzie inwektywa. Zamiast dac reklamę NoPerfectGames dają ją jakiemuś primitywowi co ledwo poskładać słowa umie i gada o niczym albo same bzdury.  Jaki reklamiarz to taki serwer ....

Opublikowano

Multi nie żal tylko podejście administracji do servera :P

co jest nie tak z podejściem Administracji do serwera? to że popełnili błąd i starają się to naprawić? pomyśl proszę.. zanim napiszesz kolejny, bezsensowny post.

Opublikowano

co jest nie tak z podejściem Administracji do serwera? to że popełnili błąd i starają się to naprawić? pomyśl proszę.. zanim napiszesz kolejny, bezsensowny post.

Może to, że popełnili błąd do którego nie raczyli się na początku w ogóle przyznać. Kłamali ludzi w żywe oczy. A podejście do graczy (to też zalicza się w dużej mierze do serwera, bo to gracze tworzą serwer) to oni mają świetne ;) Wystarczy przeczytać kilka stron wstecz. :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

nie wiem czego sie spodziewaliście po serwerze malysza i proboszcza 

kopalnia bugów i beki.. nawet nie wspolczuje ludziom, ktorzy tu graja, bo to ich problem :D

Opublikowano

Może to, że popełnili błąd do którego nie raczyli się na początku w ogóle przyznać. Kłamali ludzi w żywe oczy. A podejście do graczy (to też zalicza się w dużej mierze do serwera, bo to gracze tworzą serwer) to oni mają świetne ;) Wystarczy przeczytać kilka stron wstecz. :)

nie ma ludzi idealnych, każdy popełnia błędy  ;)

Opublikowano

nie ma ludzi idealnych, każdy popełnia błędy  ;)

Ważne żeby umieć się do nich przyznać, a tutaj? Czarno na białym wszystko pokazane, ale najlepiej i tak kłamać ludzi w żywe oczy ;) Potem jeszcze wyśmiewać i szydzić z graczy. Tu jest problem ;)

anNO14B_460sa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...