Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie warto tutaj zagrać gdyż Administracja popełniła błąd, wiele ludzi go wykorzystało a Ty niestety nie byłeś jednym z nich, po prostu Ci żal dupę ściska, tyle w temacie, piona.

Panie żal Ci dupe sciska widocznie wykorzystałes buga, bo nie umiesz grac :( ooo... jak przykro... po za tym tutaj nie chodzi jedynie o bug, więc zastanów się za nim cos napiszesz, bo ładnie Ci mydlą oczy. -.-

x

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygrał nawet z Moriesem. Wszelakie boty wstawiają SS na MPC w temacie jak się odpalają, po to uświadomić graczom że administracja nic nie robi i nie banuje graczy. Tutaj jest tak samo gracze sami siebie nagrywają pokazują ZBUGOWANE ITEMY a admin ich banuje. 

A ILE GRACZY SIEDZI CICHO I MA POCHOWANE W TAKICH ILOŚCIACH ŻEBY NIE DAŁO SIĘ TEGO WYKRYĆ?

Tylko ze my bierzemy teraz na poważnie takie sprawy, i na mor.. nie ma juz tylu botów...

Wgl co tu sie dzieje ;o

@anty skąd trutka?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tylko ze my bierzemy teraz na poważnie takie sprawy, i na mor.. nie ma juz tylu botów...

Wgl co tu sie dzieje ;o

@anty skąd trutka?

Ripek, z bossów na nowych mapkach. Musiałbyś przeczytać ostatnie 10 stron żeby skumać wszystko :D

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Serwer chujnia konkretna, jeden wielki spierdolony lag (zaslaba maszyna c*****y start brak misji i wogole nadaje sie o kant dupy wytrzec ;) To juz wole grac na ravi i dorabiac sie tym youtuberowym idiota niz zagrac na tym syfie elo elo Pozdro 

Opublikowano

Ripek, z bossów na nowych mapkach. Musiałbyś przeczytać ostatnie 10 stron żeby skumać wszystko :D

+ jeszcze z Berana chyba leci :P

PS. Fajna sygna , sam robiłeś ? :D

­

Opublikowano

+ jeszcze z Berana chyba leci :P

PS. Fajna sygna , sam robiłeś ? :D

­

Dzięki :P Niee ;p Autorem jest Lorus :D

@topic To rozumiem serwer dalej będzie działał jakby nic sie nigdy nie stało? ^^

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

nie wiem czego sie spodziewaliście po serwerze malysza i proboszcza 

kopalnia bugów i beki.. nawet nie wspolczuje ludziom, ktorzy tu graja, bo to ich problem :D

To nie serwer Małysza on dostał kasę za 14 odcinków i za Gma którego nawet nie dostał jeszcze.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Dzięki :P Niee ;p Autorem jest Lorus :D

@topic To rozumiem serwer dalej będzie działał jakby nic sie nigdy nie stało? ^^

A dlaczego mieliby go wyłączyć? Bo ktoś tak chce?

Jak czytam niektóre komentarze to aż śmiać mi się chcę xD

Top@ Będzie jakaś rekompensata za ten bug? :)

Opublikowano

To nie serwer Małysza on dostał kasę za 14 odcinków i za Gma którego nawet nie dostał jeszcze.

Ale to, że jest w Teamie to nie jest żadne zaskoczenie. To było z góry zaplanowane. Serwer ma w sobie również pliki MPCforuma. A kto grał na MPCforumie ten wie, że tam również adminował Małysz i Proboszcz. Przypadek? Nie sądzę ;>

@Mavex wyłączyć? Mi też się śmiać chce jeśli ktoś ma na tyle ograniczoną wyobraźnię. Miałem na myśli, czy zamierzają dalej zostawić ten syf (bo nadal nie jest usunięty) czy planują może całkowity reset ^^

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Jak to czytam to się za głowę łapię.

@skąd truta?­

Tsa... Masz napisane kilka postów wcześniej. Łapmy się razem za głowy ;)

PS. Nakierowanie kogoś do tego, gdzie znajdzie odpowiedź na swoje pytanie (bo odpowiadać na to samo pytanie dwa razy w ciągu kilku minut to trochę dziwne) to dla moderatora spam. Aha ^^ :P

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Tsa... Masz napisane kilka postów wcześniej. Łapmy się razem za głowy ;)

Nie zauwazylem :D dopiero teraz do konca doszedlem :P

­

Opublikowano

O no i jeszcze jedna postać do zbanowania ;) dziękuje  <3

@edit: już  :rolleyes:

Jak dobrze pózniej to wy się powybijacie na tym YouTubie :D hehe

Chciałem dać łapke w góre ;) ale sie nie da. Suba zostawiłem ;)

Scream ty debilu ... bo już nie wiem jak mam się do Ciebie zwrócić ...

K***a czytam tak co tu się dzieje i sam się gubisz do w tym co piszesz..

Teraz możesz mi do chu.ja odpowiedzieć konkretnie na te pytania?

1. Skoro piszesz pod jednym postem że wszystko już ogarnęliście a nagle ktoś daje filmik z perłami i ty go banujesz za bugi ... to wytłumacz mi za co ... ? skoro wielce już ogarneliście sytuacje, i nagle randomowe konto ma perly i go banujesz ... nosz ku.rwa ... skoro znalazło się jedno konto to i jest kurwa drugie i dziesiąte wiec ogarnij dupę bo wszyscy wiemy że perly są dalej i inne itemy...

2. Teraz powiedz mi skoro ogarneliście wszystko, to wytłumacz mi jedno, jak wycofaliście graczom podwyższone skille  zbugowanymi radami i egzo ? w takim razie ja też chce mieć skille pod m7-m8 tak mniej więcej jak Ci co pobugowali ;)  no bo nikomu nic nie wycofałeś, i ja np. teraz czuje się poszkodowany ;)  hm ? co zamierzasz zrobić z takim randomowym graczem jak ja czy inni ?

wytłumaczysz  mi ?  co z nami ? randomowymi graczami którzy napierdalali nie majać pojecia o bugu ?  jak chcesz nam to wynagrodzić że inni mają skille za darmo pod G a my zapierdalaliśmy godzinami by mieć te marne m3-m5 ...

Jeśli nie masz konretnej odpowiedzi to p******e twój serwer, a ty dalej sobie w mawiaj że Ci graczy przybywa i że jest świetnie ;)

Także czekam paziu na odpowiedź.

Opublikowano

1. Skoro piszesz pod jednym postem że wszystko już ogarnęliście a nagle ktoś daje filmik z perłami i ty go banujesz za bugi ... to wytłumacz mi za co ... ? skoro wielce już ogarneliście sytuacje, i nagle randomowe konto ma perly i go banujesz ... nosz ku.rwa ... skoro znalazło się jedno konto to i jest k***a drugie i dziesiąte wiec ogarnij dupę bo wszyscy wiemy że perly są dalej i inne itemy...

2. Teraz powiedz mi skoro ogarneliście wszystko, to wytłumacz mi jedno, jak wycofaliście graczom podwyższone skille  zbugowanymi radami i egzo ? w takim razie ja też chce mieć skille pod m7-m8 tak mniej więcej jak Ci co pobugowali ;)  no bo nikomu nic nie wycofałeś, i ja np. teraz czuje się poszkodowany ;)  hm ? co zamierzasz zrobić z takim randomowym graczem jak ja czy inni ?

wytłumaczysz  mi ?  co z nami ? randomowymi graczami którzy napierdalali nie majać pojecia o bugu ?  jak chcesz nam to wynagrodzić że inni mają skille za darmo pod G a my zapierdalaliśmy godzinami by mieć te marne m3-m5 ...

Jeśli nie masz konretnej odpowiedzi to p******e twój serwer, a ty dalej sobie w mawiaj że Ci graczy przybywa i że jest świetnie ;)

Nic dodać nic ująć. Napisałeś prawdę.

Opublikowano

SCREAM TO PROBOSZCZ NIE POLECAM SERWERA ON STAWIA SERWERY POD HAJS! PODAł BYM LINK DO TEGO CO PISAL PARE MIESIECY TEMU ,ALE NIESTETY TEMAT JUZ GDZIES ZGINAL! SERWER PADNIE ZOBACZYCIE TAK SAMO JAK JEGO MPCforum 1 i 2 GDZIE MALYSZ WSZYSTKIUCH NIBY OKRADL ,a Z NOW PROWADZA RAZEM SERWER! TO JEST JEDNO WIELKIE KLAMSTWO

sygna2.png

Opublikowano

1. Skoro piszesz pod jednym postem że wszystko już ogarnęliście a nagle ktoś daje filmik z perłami i ty go banujesz za bugi ... to wytłumacz mi za co ... ? skoro wielce już ogarneliście sytuacje, i nagle randomowe konto ma perly i go banujesz ... nosz ku.rwa ... skoro znalazło się jedno konto to i jest k***a drugie i dziesiąte wiec ogarnij dupę bo wszyscy wiemy że perly są dalej i inne itemy...

POPIERAM :)  ZBANOWALI MI KONTO ZA BUGOWANIE CHOCIAZ GOWNO BUGOWALEM :) DOROBILEM SIE NA HWAGNA A PERM POLECIAL ZA NIC!!! WYSTAWILEM 1 SHOPA PRZEZ CALA GRE ...  ALE ONI MAJA SWOJE ZDANIE  ,, BUGOWALEM ,, BO IM W LOGACH WYSKAKUJE JAKISE INNE ID JESLI KTOS BUGOWAL,  A JESLI KTOS KUPIL BUGOWANE ITEMKI BO ZPAEWNE PELNO TEGO BYLO W M1 TO JAK TO WYTLUMACZYCIE ? I TYLE KONIEC ROZMOWY NA TS NIE DAASZ RADY Z ADMINISTRACJA SIE DOGADAC BO TOTALNA OLEWKA xD DO SERWERA NIC NIE MAM BO FAJNY LECZ TA ADMINISTRACJA TO DNO

BrudnaSwinia_eune_121_0_logo.png

Opublikowano

POPIERAM :)  ZBANOWALI MI KONTO ZA BUGOWANIE CHOCIAZ GOWNO BUGOWALEM :) DOROBILEM SIE NA HWAGNA A PERM POLECIAL ZA NIC!!! WYSTAWILEM 1 SHOPA PRZEZ CALA GRE ...  ALE ONI MAJA SWOJE ZDANIE  ,, BUGOWALEM ,, BO IM W LOGACH WYSKAKUJE JAKISE INNE ID JESLI KTOS BUGOWAL,  A JESLI KTOS KUPIL BUGOWANE ITEMKI BO ZPAEWNE PELNO TEGO BYLO W M1 TO JAK TO WYTLUMACZYCIE ? I TYLE KONIEC ROZMOWY NA TS NIE DAASZ RADY Z ADMINISTRACJA SIE DOGADAC BO TOTALNA OLEWKA xD DO SERWERA NIC NIE MAM BO FAJNY LECZ TA ADMINISTRACJA TO DNO

Banują teraz osoby które mają niby coś więcej niż powinny, bo nie wiedzą co mają zrobić już teraz. Serwer jest skazany na porażkę i nic tego już nie zmieni. Moje 6 kont nadal jest dostępnych nic nie zbanowali a ogólnie mam jakies 1k pereł, po 600 rad i egzo i inne takie.

Opublikowano

Banują teraz osoby które mają niby coś więcej niż powinny, bo nie wiedzą co mają zrobić już teraz. Serwer jest skazany na porażkę i nic tego już nie zmieni. Moje 6 kont nadal jest dostępnych nic nie zbanowali a ogólnie mam jakies 1k pereł, po 600 rad i egzo i inne takie.

Spokojnie ^^ Jak jutro wejdzie ScreaM, Proboszcz czy ktoś tam jeszcze inny ukrywający się pod innym nickiem i napisze, że już wszystko jest okej + Licznik Online ''zadowolonych graczy'' - 2000 to znowu się wstawi filmik i będziemy się tak bawić do skutku ;> To już wszystko zaszło za daleko. Doskonale powinni zdawać sobie z tego sprawę :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Jesteś hakerem muszę to przyznać ;) marnujesz sie idz pracuj w microsoft ;) tam bedziesz miał 2kkk 700 egzo i 700 rad ;)

Spokojnie ^^ Jak jutro wejdzie ScreaM, Proboszcz czy ktoś tam jeszcze inny ukrywający się pod innym nickiem i napisze, że już wszystko jest okej + Licznik Online ''zadowolonych graczy'' - 2000 to znowu się wstawi filmik i będziemy się tak bawić do skutku ;> To już wszystko zaszło za daleko. Doskonale powinni zdawać sobie z tego sprawę  :)

Oh tak ja wstane;) zjem śniadanie wejde na kompa włącze mpc i będzie jedna jedyna reakcja " HAHAHAHAHAHAHAHAHA " o taka taka własnie ;). Co ty dziecko możesz zrobić ohh :D jak wstawisz filmik to jeszcze go udostepnie :D dam łapke i suba ;)

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Jesteś hakerem muszę to przyznać ;) marnujesz sie idz pracuj w microsoft ;) tam bedziesz miał 2kkk 700 egzo i 700 rad ;)

Oh tak ja wstane;) zjem śniadanie wejde na kompa włącze mpc i będzie jedna jedyna reakcja " HAHAHAHAHAHAHAHAHA " o taka taka własnie ;). Co ty dziecko możesz zrobić ohh :D jak wstawisz filmik to jeszcze go udostepnie :D dam łapke i suba ;)

Żenujące... Poziom administracji poniżej 0. Popełnili błąd, bardziej zjebal*i pisząc, że wszystko jest już w normie chociaż tak nie jest. Serwera jak nie polecałem tak NIE POLECAM. A ty ScreaM skończ się już pogrążać, siądź na 4 literach i patrz jak Ci serwera upada.

@topic

Jest w grze możliwość zdobycia kd +5?

Skąd bronie 70 lv?

Opublikowano

Żenujące... Poziom administracji poniżej 0. Popełnili błąd, bardziej zjebal*i pisząc, że wszystko jest już w normie chociaż tak nie jest. Serwera jak nie polecałem tak NIE POLECAM. A ty ScreaM skończ się już pogrążać, siądź na 4 literach i patrz jak Ci serwera upada.

@topic

Skąd bronie 70 lv?

Nie nie ja juz napisałem dostosowałem sie do poziomu panującego tutaj w temacie. Serwer ma sie bardzo dobrze i tak będziemy trzymać cały czas ;) Pozdrawiam

7026114323042821389393.png

Opublikowano

@topic

Skąd bronie 70 lv?

serwer nie upadnie tylko dlatego że 40 osób płacze.. bo im konta za bugowanie zbanowali  ^_^

@Paciula powiadasz że masz tyle pereł, egzo jak i rad.. to powiedz mi proszę, dlaczego po m1 latasz ze skilami na m i smokami+8  xD

Opublikowano

Nie nie ja juz napisałem dostosowałem sie do poziomu panującego tutaj w temacie. Serwer ma sie bardzo dobrze i tak będziemy trzymać cały czas ;) Pozdrawiam

Nie wkur.wiaj mnie ... bo chu.ja ma się dobrze ...

Nie odpowiedziałeś na moje pytania ...

Co zamierzasz w takim razie zrobić z randomowymi graczami takimi jak ja czy inni co nie wiedzieli o bugu ?

Jak zamierzasz mi czy innym graczom zrekompensować to że inni powbijali na zbugowanych radach i egzo skille ?

Odpowiesz mi? bo ja się czuje poszkodowany tym że zapierdalałem by mieć skille m3-m5 a inni wbili te skille na bugu ...

Więc słucham, co zamierzasz zrobić by wyrównać moją uczciwą grę z osobami które wbiły skille ?

Więc skoro serwer ma się dobrze, to ja  jako gracz uczciwy i w imieniu innych graczy którzy czują się poszkodowani słucham Cię co masz nam do powiedzenia.

Opublikowano

ScreaM pokazuje tylko, że jest pierdolonym idiotom. Wszyscy widzą co się dzieje a on jeszcze zagłębia problem tymi swoimi durnymi wypowiedziami. (KTo tego nie zauważa i dalej broni serwera to k***a gratulacje straconego czasu na np. wbicie skilli do m7 xD). Apeluje do tych co mają pobugowane itemki < wstawiajcie tutaj co jakis czas filmiki ze zbugowanych postaci!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...