Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałobyć tak pięknie a serwer to jedna wielka kpina. Odradzam gre tutaj.

a GM tylko się ośmieszył wstawiajac screen ze sklepikami OFFLINE.

I tak tych sklepików jest mało, nie wspominając o tym ze 1 gracz może wystawić aż 3. Wiekszość shopów ma po 1-2 itemkach.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Miałobyć tak pięknie a serwer to jedna wielka kpina. Odradzam gre tutaj.

a GM tylko się ośmieszył wstawiajac screen ze sklepikami OFFLINE.

I tak tych sklepików jest mało, nie wspominając o tym ze 1 gracz może wystawić aż 3. Wiekszość shopów ma po 1-2 itemkach.

+ nie zapomnijmy o tym, że każdy z nas ma w zapasie zwykle jeszcze 1-2 konta oprócz głównego. Z tego co wiem limit to 2 shopy na 1 postać, ale jeśli zrobi się shopy z 3 kont to na jednego człowieka przypada 6 shopów :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Aktualnie online 2236 hahaha chyba z sklepami npc oraz podkręconym licznikiem o 1000.. Nie polecam! Najgorszy niewypał historii metina -.-

Graczy  gra aktualnie 2286. Sklepy Offline sie nie wliczają w ta liczbę ponieważ to są NPC.

PS. Można postawić maxymalnie 2 sklepy nie 3 ;)

7026114323042821389393.png

Opublikowano

4367014333457251389393.jpeg

Wklejasz SS z M1 ale komendy wpisać nie możesz.. rozumiem nie ma co oszukiwać tylko licznik i licznik.

11tyc7r.png

Zielone kwadraty - NPC

Żółte kwadraty GRACZE.

Rozumiem, że 2.2k ludzi exp tak? No dobra ok.

Heniek.

Opublikowano

Wklejasz SS z M1 ale komendy wpisać nie możesz.. rozumiem nie ma co oszukiwać tylko licznik i licznik.

11tyc7r.png

Zielone kwadraty - NPC

Żółte kwadraty GRACZE.

Rozumiem, że 2.2k ludzi exp tak? No dobra ok.

Ciekawe, gdzie te 2,2k ludzi pomieścili

Kółko wzajemnego expa? PT 7 osobowe na 1 spocie ?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Tak dokładnie tak. Wystawiaja sklepi i expią lub bonują eq. jest 5CH ;)

Przypominam ze serwer cały czas sie rozwija i bedzie cały czas ulepszany ;)

Opublikowano

Tak dokładnie tak. Wystawiaja sklepi i expią lub bonują eq. jest 5CH ;)

Tak ciężko wpisac komende na chacie, jedną jedyną komende i mieć z głowy? Czy nadal będziecie grać na zwłoke?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Tak ciężko wpisac komende na chacie, jedną jedyną komende i mieć z głowy? Czy nadal będziecie grać na zwłoke?

Ale na jaką zwłoke ? Napisałem wyraźnie, tutaj na to forum nic na pewno nie będe takie udostępniał. Masz strone od tego tam jest licznik. Pozdrawiam 

Opublikowano

Ale na jaką zwłoke ? Napisałem wyraźnie, tutaj na to forum nic na pewno nie będe takie udostępniał. Masz strone od tego tam jest licznik. Pozdrawiam 

Zalosne... :-)

To wstaw na swoje forum, skoro mowisz, ze na to nie bedziesz niczego dawal.

Opublikowano

Komedy nie wpisze bo okaże się ze na serwie nie ma nawet 1k graczy , a na stronie licznik można podkręcić więc najlepiej tym się bronić :)

A ss m1 z shopami offline bez sensu jak sklep można wystawić na 7 dni

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Rozumiem, że @Anonymous czituje w CS:GO ale to nie znaczy, że zaraz po glupiej komendzie ktora pokazuje graczy online ukradnie wam baze danych

No ale pozorny zawsze ubezpieczony.

Czekam na http://forum.alucard.pl/

Chociaż pewnie tam też nie możesz niczego udostępnić.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Polski język trudnym być. Czego nie będziesz udostępniał? Screena z wpisanej komendy? Licznik jest podkręcony. Tylko napisz ile.

Opublikowano

Polski język trudnym być. Czego nie będziesz udostępniał? Screena z wpisanej komendy? Licznik jest podkręcony. Tylko napisz ile.

Licznik absolutnie nie jest kręcony. 

Opublikowano

Kręcony licznik,2 dni temu 1,2k wczoraj 1,7k a dzisiaj 2,3k ? Smieszne,licznik podany na stronie a ss z komendą to pokazać nie chce :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

A ja mam 40 lat i trójkę dzieci. Praktycznie każdy kręci licznik w tych czasach. A co do was to nikt nie ma pewności, że nie jest kręcony. Po co kłamiesz?

Opublikowano

TO WSTAW MOŻE SS Z GRY Z KOMENDA ? KAŻDY CHCE BO WIEDZĄ ZE KRĘCONE,A TY SIE BOISZ :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie pochwalisz się serwerem bo nie chcesz, czy nie pochwalisz się serwerem bo nie możesz?

Na twoim miejscu bym się tym szczycił. To wielki wyczyn mieć tyle graczy ! :)

No cóż propaganda i prowokacja nic więcej.

Heniek.

Opublikowano

­

Tak samo jak absolutnie nie jesteś ProBoszczem choć IP masz identyczne co on, no k***a mordo, serio

W sumie to dobrze, ze wszystko wyszło na jaw. Teraz można łatwo się domyśleć, że Małysz jest taką samą kurwą na kase jak i ty, pewnie nagra video, że nic nie wiedział, bla bla bla i postawi z tobą za miesiac kolejny serwer.

Opublikowano

A ja mam 40 lat i trójkę dzieci. Praktycznie każdy kręci licznik w tych czasach. A co do was to nikt nie ma pewności, że nie jest kręcony. Po co kłamiesz?

Może i każdy lecz nie my. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...