Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie Panie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Możecie nie uwierzyć ale tym sposobem co dziś zrobili gracze zafundowali nam darmową reklame. na serwerze jest własnie 1872 osób. To prawie tyle co wczoraj na evencie. My sobie spokojnie pobanowaliśmy graczy, dopięliśmy wszystko. A tym co tak nadgorliwie pisali pozostało nam jedynie podziękować ;)

Serio? Ty ciągle zasłaniasz się tym licznikiem? Powiedziałbym Ci o słowo za dużo, ale nie chcę warnów wyłapać :)

Panowie Panie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Możecie nie uwierzyć ale tym sposobem co dziś zrobili gracze zafundowali nam darmową reklame. na serwerze jest własnie 1872 osób. To prawie tyle co wczoraj na evencie. My sobie spokojnie pobanowaliśmy graczy, dopięliśmy wszystko. A tym co tak nadgorliwie pisali pozostało nam jedynie podziękować ;)

Czyli mówisz że all  yangi i perły zostały usunięte z serwera ?

To ja ci wstawię filmik  po twoich ogłoszeniach że all zostało usuniete :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ech, ludzie się męczą dropiąc kilka godzin ku, ulepy, aby zarobić, a oni w 30min zarobili z 1kkk. Daję 2 tygodnie serwerowi i zostanie 100-200 graczy.

Opublikowano

Tydzień po na serwerze jest właśnie 700 osób spodowane tym że są juz prawie  " WAKACJE " i ludzie nie maja czasu na granie :) Taka będzie ta wymówka? ;)

Opublikowano

Bjoergen - ''To jak, dalej szanowna Administracja uważa, że wszystko usunęła z serwera? :) Dobrze, że sobie na dropka jeszcze trochę przerzuciłem ^^. Na wielu postaciach mam porozrzucane jeszcze po kilkadziesiąt pereł :) Godzinę też masz nagraną, żebyś się nie wypierał, że to z niedzieli ;) Plan dobrze opracowałem, nie martw się. A Wy dalej możecie wciskać ludziom kity, że wszystko jest okej :) Pozdrawiam''

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

No to tego filmiku nie trzeba komentować, wszystko jasne :) Jeśli ktoś bugował na innej postaci to znaczy, że topka może spać spokojnie a itemy im zostały :)

Opublikowano

Ale Ty jesteś popierdolony, wkurwiasz mnie tym co piszesz wyjebane mam w bana serio.

C***a nie reklame zrobili, wchodzą żeby latać na wh tak jak sporo graczy i wyjebane. Niech zniszczą server , tylko to teraz mu się należy.

Zamiast dać reseta bo i tak ludzie mają magazyny itemów to Ty piszesz , że nic się nie dzieje k***a. Juz wiem dlaczego Cie tak ludzie nienawidzą.

Serio dla CIebie się liczy ten j****y licznik graczy? Co z tego, że wchodzą żeby sprzedawać skopiowane itepy, selać Yangi na allegro i latać sobie na wh, ważna jest cyferka [ ; 

Opublikowano

Ale Ty jesteś popierdolony, wkurwiasz mnie tym co piszesz wyjebane mam w bana serio.

C***a nie reklame zrobili, wchodzą żeby latać na wh, tak jak sporo graczy i wyjebane. Niech zniszczą server , tylko to teraz mu się należy.

Zamiast dać reseta bo i tak ludzie mają magazyny itemó to Ty piszesz , że nic się nie dzieje k***a. Juz wiem dlaczego Cie tak ludzie nienawidzą.

Serio dla CIebie się liczy ten j****y licznik graczy? Co z tego, że wchodzą żeby sprzedawać skopiowane itepy, selać Yangi na allegro i latać sobie na wh, ważna jest cyferka [ ; 

Spokojnie ;) Wszytko jest unormowane. Gracze którzy zrobili błąd ;) otrzymali block na konto. Teraz jest już wszystko unormowane ;)

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Spokojnie ;) Wszytko jest unormowane. Gracze którzy zrobili błąd ;) otrzymali block na konto. Teraz jest już wszystko unormowane ;)

Dokładnie tak :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Dokładnie tak :)

O no i jeszcze jedna postać do zbanowania ;) dziękuje  <3

@edit: już  :rolleyes:

Jak dobrze pózniej to wy się powybijacie na tym YouTubie :D hehe

Chciałem dać łapke w góre ;) ale sie nie da. Suba zostawiłem ;)

Opublikowano

...

No to jak w końcu? Nie polecam.

Opublikowano

Jesteś śmieszny. To czyli, żeby zbanowac postać która ma pobugowane itemy muszą Ci wrzucać filmiki na yt bo inaczej nie znajdziesz?

Masaaakra co tu się dzieje.

Opublikowano

ale ty glupi jestes ze az mi cie szkoda.zbanowal jedno konto i zadowolony. pewnie takich kont jest setki ;)

Opublikowano

Ciekawe, a moje 6 kont nadal działa, hmmm dziwne. Według mnie nawet 10 osób nie zbanowałeś bo nie masz zielonego pojęcia kogo zbanować, każdy kto wie jak nie rzucać się w oczy ma wszystko pochowane. Mówisz że itemy pousuwane ciekawe, ciekawe, jak będzie mi się bardzo nudziło to nagram filmik z ok 1k pereł, z ~600 rad i egzo, z 400 aur, czarowanych etc. Na tą chwilę nie chce mi się tracić czasu na nagrywanie (wolę grać w wiedźmina ;p), ale wcześniejsze filmiki już i tak chyba wystarczająco udowodniły, przestań kłamać graczom że coś zrobiłeś jak nic NIE JEST ZROBIONE! OSZUŚCIE!

Opublikowano

Ciekawe, a moje 6 kont nadal działa, hmmm dziwne. Według mnie nawet 10 osób nie zbanowałeś bo nie masz zielonego pojęcia kogo zbanować, każdy kto wie jak nie rzucać się w oczy ma wszystko pochowane. Mówisz że itemy pousuwane ciekawe, ciekawe, jak będzie mi się bardzo nudziło to nagram filmik z ok 1k pereł, z ~600 rad i egzo, z 400 aur, czarowanych etc. Na tą chwilę nie chce mi się tracić czasu na nagrywanie (wolę grać w wiedźmina ;p), ale wcześniejsze filmiki już i tak chyba wystarczająco udowodniły, przestań kłamać graczom że coś zrobiłeś jak nic NIE JEST ZROBIONE! OSZUŚCIE!

:D mało coś tego masz jak na takiego hackera:d hahahaha

Opublikowano

Typowe zachowanie. Nie umie się pogodzić z tym że popełnił błąd i tak się zachowuje. Ma dowody a i tak dalej brnie w swoje racje. Niech się cieszy z tej liczby online bo za pare dni to będzie mógł sam sobie na swoim serwerze pograć :)))

Opublikowano

Nie no, ten server jest wielkim jebanym nieporozumieniem. Czemu jeszcze nie ma tego tematu w koszu D; 

Opublikowano

Teraz dopiero wychodzi z Ciebie cały ''debilizm'' ;)

Musiałem się jakoś dostosować do poziomu panującego w tym temacie. Ciężko było ale dobiłem do poziomu co poniektórych tutaj ;))) 

Zapraszamy na serwer graczy On-Line 1821 ciągle rośnie

Nie no, ten server jest wielkim jebanym nieporozumieniem. Czemu jeszcze nie ma tego tematu w koszu D; 

Bo wszyscy czekamy tam na ciebie

Opublikowano

Ale ty jesteś takim imbecylem na serio, czy tylko udajesz?

Ja właśnie się zastanawiam cały czas nad tym, ja naprawdę nie wiem czy on tak udaję czy tak bardzo jest upośledzony.

PS. Panie moderator temat jest raczej przeznaczony do kosza niż jako prezentacja jakiegoś serwera.

Opublikowano

Musiałem się jakoś dostosować do poziomu panującego w tym temacie. Ciężko było ale dobiłem do poziomu co poniektórych tutaj ;))) 

Zapraszamy na serwer graczy On-Line 1821 ciągle rośnie

Bo wszyscy czekamy tam na ciebie

Korzystałeś kiedyś z psychoterapii? Spróbuj, bo wydaje mi się, że jest Ci ona potrzebna. 

Z Tobą rozmowa polega na tym, że my o czym innym i Ty o czym innym ;)

anNO14B_460sa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...