Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Korzystałeś kiedyś z psychoterapii? Spróbuj, bo wydaje mi się, że jest Ci ona potrzebna. 

Z Tobą rozmowa polega na tym, że my o dupie Ty o kupie ;)

Żeby być równie mądry jak ty musiał byś mi polecić swojego ;)

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Skoro ludzie piszą Ci co jest nie tak, każdy Ciebie hejtuje, wiele osób twierdzi, że dalej mają zbugowane rzeczy na serwerze, a Ty wyskakujesz z licznikiem i udajesz głupiego jak gdyby nigdy nic to chyba coś jest z Tobą nie tak? ;) Tak to już jest jeśli nie ma się nic do powiedzenia na temat ;)Wróć za godzinę i oświeć nas, że masz na serwerze 2000 graczy aktualnie i cały czas rośnie ^^

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Już chyba dosyć tej przepychanki, bo jest ona nudna i nikomu nie potrzebna, jak macie do siebie jakieś problemy to napiszcie sobie to na PW. Następne tego typu posty będą obficie nagradzane.  ;)

Opublikowano

Przestań robić dobrą minę do złej gry... I napisz w końcu co bd robione w owej sytuacji z tym bugiem.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Już chyba dosyć tej przepychanki, bo jest ona nudna i nikomu nie potrzebna, jak macie do siebie jakieś problemy to napiszcie sobie to na PW. Następne tego typu posty będą obficie nagradzane.  ;)

hahahahaha dostales batonika od administracji zeby uspokoic wqrwionych ludzi? nagle moderaror wpadl do tematu bo psuja opinie ludzie o serwerze? a to dziwne, bo w innych prezkach jest to samo i nikt sie nie interseuje... Niech kazdy sie dowie co sie tu dzieje a nie bedziesz uspokajal....

- eSejusiek // nie mam nic przeciwko temu, by ktoś się dowiadywał, ale przydałoby się trochę kultury.

Opublikowano

wchodze w prezentacje patrze k***a w koncu cos zajebistego ale po przeczytaniu i pobraniu prawie calego pliku zrezygnowalem ... ;/ ale prezentacja wygladala zajebiscie ;) szkoda taki serwer moglby ktos zrobic ale bez bugow bo jest genialny !

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Serwer to dno.. Dostałem bana (perma) za napisanie na wołaj: "sprawdzcie prezke na MPC o bugach, nie bądźcie obojętni".
po czym wszedlem na buffke, napisałem : "haha serio, perm za prawdę?"  i kolejny perm. Administracja to banda debili. Zresztą, można to wywnioskować po przeczytaniu kilku postów  "Screama". Śmieszne i żałosne. Nie pozdrawiam i życzę wam szybkiego upadku.

Opublikowano

po przemyśleniu również uważam że serwer powinien zostać zresetowany, tylko wtedy jest jakaś przyszłość dla serwera. Po resecie można dać na 2 dni bony do expa/dropu/yangow i każdy gracz mógłby wystartować na równo 

Opublikowano

My tylko ostrzegamy nowych graczy przed tym serwerem, żeby nie tracili swojego czasu i pieniędzy na coś tak marnego i pobugowanego.

A administratorowi próbujemy przemówić do rozsądku, że serwerowi pomoże tylko reset - to nie nasza wina, że on się czegoś nabrał i nas nie rozumie, przy czym pierniczy 3 po 3 lol

Więc za co ty chcesz nas warnować?

Opublikowano

juz wiem czemy 1800 online skoro w m1 jest 1000000 sklepow

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Sklepy nie zaliczają się do licznika bo są na zasadzie NPC.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Po pierwsze pie*doli głupoty bo 1800 na 100% nie ma,wątpie że jest 1,3k chociaż. A co do sklepów to ich nie wlicza : P

79160594027661829163.png

Opublikowano

Po pierwsze pie*doli głupoty bo 1800 na 100% nie ma,wątpie że jest 1,3k chociaż. A co do sklepów to ich nie wlicza : P

haha no może jeszcze powiesz że 500 osób nie gra boże zal

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Człowieku ile ty masz lat? Jak czytam twoje posty to sądze że mój wiek lecz umysłem daleko za murzynami :D

W gimnazjum u mnie te niedorozwoje są bardziej ogarnięci od Ciebie,a wiem co mówie ;_;

79160594027661829163.png

Opublikowano

Typowy tekst gimbusa "boże żal" ~ odezwał się wielki obrońca Alucard, SM Ci dali, czy może dalej jestes zapatrzonym po tym jak przyjeli Cię na bete? Człowieku, kogo ty oszukujesz ten serwer jest i będzie syfem.. nie dosc, że ten bug to dodam krótką opinie o serwerze "Jeżeli szukacie nudnego medium/harda to dobrze trafiliscie, bo to nic innego jak monotonia" ~~ a misje to totalna porażka - jest tylko biolog oraz tzw. bossologia co iles tam lvl i na dodatek (zabij 5 tego, zabij 5 tego, zabij 5 tego) - na serwerach easy więcej widziałem, po za tym sklepiki offline tutaj to też parodia, każde konto może wystawić 3 sklepy, z miasta robi się smietnik, ludzie wystawiaja same smieci, a odnalezc się w tych sklepach to jeszcze bardziej smieszniejsze, a dungeony - wole się nie wypowiadać... Pomijając fakty serwer ma kilka innych wad, dla których nie warto grać. Gorąco nie polecam! Ostrzegam grozi zmarnowanym czasem. Pozdro 6000! -.-

x

Opublikowano

Typowy tekst gimbusa "boże żal" ~ odezwał się wielki obrońca Alucard, SM Ci dali, czy może dalej jestes zapatrzonym po tym jak przyjeli Cię na bete? Człowieku, kogo ty oszukujesz ten serwer jest i będzie syfem.. nie dosc, że ten bug to dodam krótką opinie o serwerze "Jeżeli szukacie nudnego medium/harda to dobrze trafiliscie, bo to nic innego jak monotonia" ~~ a misje to totalna porażka - jest tylko biolog oraz tzw. bossologia co iles tam lvl i na dodatek (zabij 5 tego, zabij 5 tego, zabij 5 tego) - na serwerach easy więcej widziałem, po za tym sklepiki offline tutaj to też parodia, każde konto może wystawić 3 sklepy, z miasta robi się smietnik, ludzie wystawiaja same smieci, a odnalezc się w tych sklepach to jeszcze bardziej smieszniejsze, a dungeony - wole się nie wypowiadać... Pomijając fakty serwer ma kilka innych wad, dla których nie warto grać. Gorąco nie polecam! Ostrzegam grozi zmarnowanym czasem. Pozdro 6000! -.-

Ciągle piszesz to samo od kilku dni nie nudzi cię to ? Każda strona to twoje wypociny zdania, w których brak sensu oraz dobrych argumentów.

Po prostu żal ci dupę ściska, że wszystko im się dobrze powiodło. Wywyższasz się jakby bóg wie kim był bo ty napiszesz, że ktoś ma nie grać to każdy tak zrobi.

Jak to się mówi "Kozak w necie, pi*da w świecie nara frajerze i wypie... z tego tematu bo już mam cię dość"

Serwer polecam.

Dungeony w piątek czy coś może wcześniej ?

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...