Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro tutaj jest 3/4 postów nieodpowiednich to co się czepiasz?  :ninja:

pamiętam jak w 2011 roku mówiłem że większość znaczy pewna grupa moderatorów z mpc jest sprzedajna to zostałem za to zbanowamy ;) nie zapomnę tej akcji jak udostępnili moje ip a wcisnęli że to ja sam podałem, wszystko było pięknie nagrane ale i tak nikt nie wierzył. Niestety nasze dawne MPC forum już nie istnieje ;)

Zdejmowanie rang po znajomości, degradowanie, bany po bólu dupy stały się tradycją MPC.

Pamiętam jak była jazda z IP, po pewnym czasie Moderatorom zabrano wgląd w IP użytkowników.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Skończ robić z siebie idiote, ty nawet w metina nie grasz więc pewnie reklamujesz i pieprzysz głupoty tutaj albo za hajs albo po znajomosci

Do startu nie znałem żadnego admina. Nie dostałem żadnej kasy. Gram.

kSLkwXn.png

A może mam już miliony na koncie, a to fejk konto. :/

Opublikowano

@360™  słuchaj ja rok temu napisałem w odpowiednim dziale temat o tematyce wojennej na Ukrainie co tam się stanie itd to ludzie pięknie się wypowiadali temat osiągnął 5 tyś wyświetleń to pewien moderator wbił wyśmiał mnie i powiedział że gówno wiem o tym i że racji nie mam , dał mi % i usunął cały post a rok później się okazało że miałem racje. Niestety takie życie MPC  B)  za te posty czuje że znowu dostane bana  B) zauważyłem że niektóre serwery metina są tworzone na dwa tygodnie żeby zarobić hajs, za dwa tygodnie kolejny serwer i tak cały czas ;) i to pewna grupa z MPC forum tym rządzi  :rolleyes: grałem na wielu serwerach i w tych czasach nie ma serwera na którym mógłbyś pograć chociaż pół roku ;) poczekajcie aż mpc upadnie, wiem wiem znowu kłamie jak to szefostwo twierdzi ale widać kto rządzi chociażby działem metin2 ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Hej, co sie dokladnie stalo z tym serwerem? Moze mi ktos po ludzku wytlumaczyc?

Był bug który zniszczył serwer, tyle wystarczy. Nic dodać nic ująć. 

Opublikowano

Hej, co sie dokladnie stalo z tym serwerem? Moze mi ktos po ludzku wytlumaczyc?

Przez 4 dni od startu do wtorku można było bugować poprzez sklepy offline różne itemki. Do poniedziałku natomiast można było bugować smocze znaki w IS :P A dokładny opis tego bugu i sposób w jaki się to robiło masz na filmiku :P

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Nie.

Przyznam, że sam chciałem nagrywać - porządna ­administracja sami napisali, wszystko przedstawili, ciekawa prezentacja czemu by nie zagrać?

Kiedy Małysz dostał GM'a już mi coś zaczęło śmierdzieć, rozumiem duży kanał YT, świetna reklama, ale czemu akurat on i tak z dnia na dzień?

Później po starcie wbiłem i już widziałem nawiązania do starego MPCforum'a, kto grał pewnie też zauważył rzeczy podobne, ale dalej myślałem, że to wszystko może być tylko przypadkiem.

Teraz już nie mam wątpliwości, chłopaki wymyślili niezłą historię na czele z Małyszem, aby ktoś grał na serwerze. Ja rozumiem, bo każdy chce zarobić, ale gdybyśmy wiedzieli, kto tutaj technikuje, nigdy byśmy nawet nie nagrali tutaj GP (mowa o kilku znajomych mi YT'berach). Małysz stracił w oczach nie tylko u mnie, bo wyzywa FuBu, a sam stał się jego gorszą kopią (pod względem serwerów). Wiadomo Jaruś nie jest bez winy, ale chociaż ma swoje 2 serwery, które stoją do teraz bez większych błędów.

Mnie również można wiele zarzucić, ale kiedy się coś spierdoli, to chociaż moglibyście mieć na tyle odwagi i powiedzieć: Okej zjebaliśmy, był bug postaramy się to naprawić i przekażemy Wam informacje.

To Wy wyzywacie graczy tutaj cały czas podając, że mimo tak poważnego błędu ilość graczy rośnie i już niedługo przekroczy 2k.

Chciałem tylko wyrazić swoją opinię na temat serwera, który dla mnie bez resetu jest skończony.

Obecnie nie macie szansy przeżyć dłużej niż miesiąc z serwerem - błąd był na tyle poważny, a Wy nie jesteście w stanie tego przywrócić. Osoby, które bugowały nie są głupie i ilość kont, na które przekładali, kupowali, wbijali eq/skille jest bardzo duża.

Jedynie czego żałuję, to że kolejna ogromna ilość graczy się zawiodła na serwerze kolejnym, przez co społeczność Metina maleje.

No proszę kolesie z C****sa , przyszli wpieprzać nos w nie ten serwer co powinni ;D A o własną padake zadbać nie umiecie .

Opublikowano

Był bug który zniszczył serwer, tyle wystarczy. Nic dodać nic ująć. 

Własnie pobiliśmy rekord ludzi On-Line 2202 :P Wiecie co jest najlepsze ze tutaj jest mega spam :D dokładnie 5 osób, a w grze każdy gra.  Ciekawe zjawisko. Tak naprwde pisząc robicie nam reklame za którą serdecznie dziekujemy ;)

ProBoszcz,wkleisz ssy z komendą ile osób w grze ? :D

Ohh nie wiedzę najmniejszej potrzeby tego robić ;) jeszcze tutaj ?? chyba kpisz. na stronie jet licznik proszę sobie sprawdzić

7026114323042821389393.png

Opublikowano

A wiecie co wam powiem? Gram tam dalej, chociaż jako jeden z pierwszych wiedziałem o tym bugu i co? Nic, mam skille na m2 i p******e te wasze kłótnie 10 osób które chcą zaszkodzić tym którzy mają te wasze bugi głeboko w dupie. Gra ma sprawiać przyjemność a nie być czymś takim co wy tu prezentujecie, chyba wam się w głowach poprzewracało z zazdrości że ktoś pobugował i ma. A teraz zamilknijcie wszyscy łącznie z administracją bo to jest wręcz na poziomie podstawówki.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

No proszę kolesie z C****sa , przyszli wpieprzać nos w nie ten serwer co powinni ;D A o własną padake zadbać nie umiecie .

Nie wiem kim jesteś ale mam prawo do opinii w każdym temacie zależnie od mojego widzimisie.

Opublikowano

Własnie pobiliśmy rekord ludzi On-Line 2202 :P Wiecie co jest najlepsze ze tutaj jest mega spam :D dokładnie 5 osób, a w grze każdy gra.  Ciekawe zjawisko. Tak naprwde pisząc robicie nam reklame za którą serdecznie dziekujemy ;)

Ohh nie wiedzę najmniejszej potrzeby tego robić ;) jeszcze tutaj ?? chyba kpisz. na stronie jet licznik proszę sobie sprawdzić

Licznik macie kręcony,z tego gówna ludzie uciekają a ty cały czas piszesz że graczy coraz więcej xDD

1200 - 1300 przed ujawnieniem buga ----> 2200 osób po ujawnieniu

Ty tak serio czy downa masz? Czekam na ss :)

79160594027661829163.png

Opublikowano

4367014333457251389393.jpeg

1 osoba moze stawiać 3 sklepy,wiecej sklepów było 2 dni temu jak grało 1,2k osób XDDD

Dajac ss z m1 nie mogłeś wpisać 1 komendy?

79160594027661829163.png

Opublikowano

hahahaha na c**j wstawiasz te screeny ProBoszcz skoro ludzie wystawtaiaj po 20 sklepikow po 1 itemku? 

pokaz ss z komendy bo sklepikow pelno, a graczy co najwyzej kilku co widac na ss :D

Opublikowano

Poziom absurdu na tym forum przekroczył kolejne granice.
Typ pokazuje sklepy offline oraz max 20 postaci (żółte punkty/widoczne postacie) i niby to jest 2.2k graczy :D łaaadnie ktoś odleciał 

Opublikowano

A wiecie co wam powiem? Gram tam dalej, chociaż jako jeden z pierwszych wiedziałem o tym bugu i co? Nic, mam skille na m2 i p******e te wasze kłótnie 10 osób które chcą zaszkodzić tym którzy mają te wasze bugi głeboko w dupie. Gra ma sprawiać przyjemność a nie być czymś takim co wy tu prezentujecie, chyba wam się w głowach poprzewracało z zazdrości że ktoś pobugował i ma. A teraz zamilknijcie wszyscy łącznie z administracją bo to jest wręcz na poziomie podstawówki.

Hahaha.. to fajnie masz na bani.. serio tacy ludzie z niedojeban**** mózgowym jeszcze istnieją? :O

x

Opublikowano

Poziom absurdu na tym forum przekroczył kolejne granice.

Typ pokazuje sklepy offline oraz max 20 postaci (żółte punkty/widoczne postacie) i niby to jest 2.2k graczy :D łaaadnie ktoś odleciał 

Dokładnie :) A najlepsze jest to, że pisze 2,2k graczy online, a na screenie daje sklepy offline, które nie podchodzą pod licznik graczy :D Beka :D

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Proboszcz, ten licznik chyba podpiales pod instalacje elektryczna, no chyba ze sam nim manipulujesz :)

Przestan mydlic oczy graczom i zamiast skupic sie w tej chwili na najwazniejszym problemie nie rob z siebie blazna i nie bagatelizuj problemu, ktory sprowadzi twoj kolejny serwer do piachu. W tym wszystkim szkoda mi graczy, ktorzy w takich sytuacjach traca najwiecej lacznie z zaufaniem do prywatnych serwerow.

Srij9JT.png

Opublikowano

W tym wszystkim szkoda mi graczy, ktorzy w takich sytuacjach traca najwiecej lacznie z zaufaniem do prywatnych serwerow. 

Najgorszy przesiew będzie dopiero przez wakacje. Szkoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...