Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka mała notka dla was. Ten patch o którym pisałem wyżej - "LV110 Update" - wyjdzie 1 Czerwca 2011r. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

moze mi ktos pomoc jak proboje odpalic gre to wyskakakuje mi błąd Patching has not finished. Please try again [Error code(2)]. Prosze o szybką odpowiedż

Poprosze tez o linka do najnowszego patcha o ile ktos ma.

\\Połączyłem i usunąłem powtarzającą się treść. Na forum nie piszemy kilku postów pod rząd.

Cain.

Opublikowano

A zainstalowałeś ten patch?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

LOL :D 10-20min i jesteś, nie wiem co wy wymyślacie, na globala kiedyś wbijało się po 10-18h, a na water czasami wchodzisz za 1 razem, jak chcesz szybko wbijać to logujesz się przed 12 do gry i po 20 wtedy nie ma tłoku

Opublikowano
LOL :D 10-20min i jesteś, nie wiem co wy wymyślacie, na globala kiedyś wbijało się po 10-18h, a na water czasami wchodzisz za 1 razem, jak chcesz szybko wbijać to logujesz się przed 12 do gry i po 20 wtedy nie ma tłoku

haha gralem kiedys na globalu przez pare lat ... ale nigdy nie slyszalem o wbijaniu 10 - 18 h ; dd

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

bo pewnie premke miałeś albo bota.... ale jak nie miałeś nic z tych rzeczy do mogłeś nawet 20h wbijać, ja wbijałem 18h raz na Alexandrze

Opublikowano

Ja grałem najpierw na Xian później na Sparcie a na końcu na Gaii i za każdym razem (oczywiście kiedyś) wbijałem po 8godz ++ a rekord to 14godz -.-

(jak były z 3 serwery na globalu to się wbijało ługo (z 1h (wtedy to mi się wydawało długo :'p ) ) a później jak zrobili update, że automatycznie cie loguje (ten ich śmieszny autologin ) to wtedy był już hardcore ;'p

haha gralem kiedys na globalu przez pare lat ... ale nigdy nie slyszalem o wbijaniu 10 - 18 h ; dd

To chyba mało grałeś xD

Ja w silka gram od ok.6 lat i wiem lepiej jak było ^_^

Opublikowano

Wolałem wpisywac kod w pole, wqtedy szybko wchodziłeś do gry, a jak zrobili ten właśnie autologin to tak po 12-14h dziennie na wbijanie marnowałem xD

Opublikowano

Serwer padał...

Podnosił się po chwili a 15 minut później serwer off i tak od 18 chyba

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Na fire co 10mins około dc wszyscy.. Rano dobrze było ale tak od 17 zaczyna sie piekło ostatnie dni:)

beeeesygnacopy.png
Opublikowano

Na oficialnym forum jest informacja ze server fire bedzie offline przez nastepne 24h, takze dać sobie na wstrzymanie i nie robić niepotrzebnych tematow.;)

beeeesygnacopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...