Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, panowie pytanie szybkie, czy po wykupieniu Premium na ZSZC można się bez problemu logować. Bo tu dopiero 12 a logowałem się 20 minut. I czy można przekazywać ZSP innym graczom (opcja jest ale czy działa)?

Opublikowano

@up Niestety nie można. :) Opcja logowania się za pierwszym razem nie działa na żadnym prywatnym serwerze. :)

Przekazać silków (ZSP) nie da się. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@up

Dzięki, to lipton trochę. Tak to by była bajka, a teraz trza się zastanowić czy warto, bo jedno dc i poł godziny logowania, zwłaszcza że nie mam dużo czasu na gre, czytaj relaks.

Opublikowano

U Was też maksymalna rozdzielczość jaką można ustawić to 1600x1200 i żadna niżej nie jest w proporcjach 16:9?

Wie może ktoś jak to naprawić? Bo strasznie się gra na monitorze 21.5' przy rozdzielczości 1280x1024...

Mam ten sam problem, niestety nieda sie tego zmienic musisz sie z tym pogodzic ^^

Co do poradnika, wszystko napisane jak byc powinno, leci +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A jeszcze takie pytanko, bo zamierzam kupic 1k ZSP, ale nie wykorzystam tego szybko i teraz czy mogę przekazać Pet Graba na inne konto, oraz czy Premium tez by się dało przekazać.

Opublikowano

Oczywiście można, ale odradzam kupno premium.

Dzięki niemu nie wejdziesz za pierwszym razem a expa daje około 5% ( dokładnie nie pamiętam ).

A z premek to możesz przekazać tylko tą za 150zsp, tej za 290 zsp nie można.

10465336176777382411.png
Opublikowano
bo jedno dc i poł godziny logowania

Tak jak jest napisane w instrukcji serwa - w programie process patcher jest no-dc i faktycznie ani razu nie dostałem jeszcze dc :)

ClanCenter.pl

Opublikowano

kurde teraz strasznie czesto zszc serwery sa off. Zeby nie duza ilosc najomych to bym zrezygnowal z gry czekamy :D

I nadal nic 14 h minelo i pupa przerwa w weeckend od pracy myslalem ze pogram sobie :D

Opublikowano

@up Tak, "tylko" na kilka dni. :)

85.jpg

Opublikowano

macie jakies informacje kiedy Online ??

@down ale czy jakies dokladniejsze dane niz "Kilka dni"

np. Sobota rano :)

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

@up Kilka postów wyżej... -.0

85.jpg

Opublikowano

Źle Ci się ściągnął. :)

85.jpg

Opublikowano

Czy te serwy są wiedzenie crowded? Jest jakiś sposób na szybkie wbicie czy pozostaje tylko autologin?

Bardzo chciałbym zagrać, ale długie wbijanie mnie dobija i zniechęca.

Opublikowano

Czy te serwy są wiedzenie crowded? Jest jakiś sposób na szybkie wbicie czy pozostaje tylko autologin?

Bardzo chciałbym zagrać, ale długie wbijanie mnie dobija i zniechęca.

6-10 serwer water populated idzie wbić dość szybko potem już turki wbijają na serwa i kapa czasem trzeba poczekać jak się chce pograć

a co do drugiego pytania niema sposobu na szybkie wbijanie na serwer jak tylko wstawać rano logować się i tyle;) auto login dobra rzecz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...