Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pink już jest normalny ale i tak nie da się wbić, może jutro sobie pogramy :rolleyes: .

Nick w grach: manog

Opublikowano

Kurcze a chciałem robć nukera, i wyexpić ten 60 tym glavierem :D

Racja Water on i jazda nocka :D

edit:

chociaz rejestracje otworzyli...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Ja wczoraj(przed padnięciem serwerów) sellnełem blade na 64 som + 7 za 500kk i kupilem sosa na 76 + 5 za niewiele ponad 200kk więc trzeba grać. :D

Opublikowano

Jak już masz zamiar taki szmat kilometrów przejechać to wpadnij po mnie też chętnie im bym miał coś do powiedzenia :D

Fire znów odpalony

edit;

ma ktos postac na fire zebym mogl pograc poki watera nie ma :D

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nowy post na oficjalnym forum brzmi następująco:

"Since there are new items published by ksro, we may add some more features to the 110 update (Avatars, Pets, etc.). Therefore, the update may start later. "

Oznacza to, że przewidywany termin wejścia nowego update'u na 1 czerwca , może ulec zmianie i nastąpić trochę później. Związane to jest z nowymi rzeczami jakie zostały dodane na globalnym serwerze (kSRO), do Item Mall.

A więc sytuacja ta zobowiązuje administratorów ZSZC do identycznej aktualizacji.

Opublikowano

bo serwer ma ataki... Prawdopodobnie takie:

klasyczne ataki odmowy usługi (Denial of Service, DoS), polegają na wysyłaniu bardzo dużej liczby zapytań do serwera w krótkim czasie w celu przeciążenia go. Nieraz wysyłane są one z wielu miejsc, wtedy mówimy o rozproszonym ataku DoS (Distributed DoS, DDoS).

Opublikowano

Nowy post na oficjalnym forum brzmi następująco:

"Since there are new items published by ksro, we may add some more features to the 110 update (Avatars, Pets, etc.). Therefore, the update may start later. "

Oznacza to, że przewidywany termin wejścia nowego update'u na 1 czerwca , może ulec zmianie i nastąpić trochę później. Związane to jest z nowymi rzeczami jakie zostały dodane na globalnym serwerze (kSRO), do Item Mall.

A więc sytuacja ta zobowiązuje administratorów ZSZC do identycznej aktualizacji.

Szczerze mało mnie obchodzi ten update, oraz innych jeśli wgl serwery nie działaja. A jesli ja mam czekać do 1 czerwca by pograć to ja ich chyba znajdę :D

Opublikowano

"The Servers got again problems, please wait patiently for the servers to come back to normal, do not create topics about it.

We will try to restore the servers as soon as possible. " Komunikat z oficjalnego forum serwera.Prawdopodobnie jest ten sam problem co ostatnio.

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Imbecyle..

Nie znikl z listy tylko byl pod nazwa Server Inspection.

A swoja droga jebac zszc...

nie poradza sobie z DDoS znowu...

jakis madry znowu zaczal sie z nimi bawic ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...