Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dali taki plik na ich forum, więc musi być ten wirus. Inaczej nie zagrasz. Proszę link dla Ciebie:

http://forum.primarygaming.net/showthread.php?10834-Fire-Water-Patch&p=62209#post62209

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kichalik

zabłysnąłeś.

@BladerDMG

To chyba możesz się pożegnać z kontem, ponieważ to co ściągnąłeś to pewnie jakaś marna imitacja bota...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

@up.

Pierwsze słyszę, żeby serwery były teraz off :rolleyes:

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Update dał nam typowe zabezpieczenia anty boterskie no i nic z tym nie zrobimy :P

Wiadomo że taka blokada jest chwilowa bo jak by ona działa to by na isro by jej używali zapewne znajdzie się jakiś kozak co ją obejdzie i się z nami tym podzieli : ]

Pozdrawiam.

Opublikowano

to powie mi ktos wreszcie czym to moze byc spowodowane ? bo klikam albo na water albo na fire i ten blad mi wyskakuje ; <

http://img88.imageshack.us/i/silka.jpg/

Opublikowano

Przecież bot działa. Prosiłem już autora tematu o db-bocie o aktualizację tutorialu.

85.jpg

Opublikowano

Patrz wytłumacze ci to inaczej. Wlanczam sro proxy,wpisuje ip serva water,wciskam start potem sro db bot ,potem crack loader poczym wpisuje pasy.wchodze do gry i jak juz jestem w tym oknie gdzie sie wpisuje pasy to tam gdzie sie wybiera serva jest fire zamiast water??? I nw oco chodzi . Piszcie jak cos wiecie na ten temat.Z góry dziękuje..

Jak pomoze to mam screena :

http://img138.imageshack.us/i/1233el.jpg/ - zamiast water jest fire i nw jak to zrobic :(

Opublikowano

ja mam taki blad jak otwieram przez loadera gre:

screen1u.jpg

Jesli natomiast wlacze ja przez launcher'a to po wlaczeniu autopota z tolls colection wylacza mi gre i standardowo komunikat (nie wysylaj wysylaj/ wystapil blad bla bla) ...

KTOS WIE O CO CHODZI ?:/

29979.gif

rapideoUserbar.png

EliteSRO [sERWER 2]

Beherit

STR XBOW / CLER *73+*

Zajebista

INT WIZ / BARD *85+*

gildia Pedo_TeaM rekrutuje aktywnych graczy 42+ (ELITESRO2)

Opublikowano

Z tego co wiem, to teraz żaden loader nie działa na zszc...

85.jpg

Opublikowano

a autopot ? kurde no mam sam poty wciskac :D ?

29979.gif

rapideoUserbar.png

EliteSRO [sERWER 2]

Beherit

STR XBOW / CLER *73+*

Zajebista

INT WIZ / BARD *85+*

gildia Pedo_TeaM rekrutuje aktywnych graczy 42+ (ELITESRO2)

Opublikowano

Nie wiem czy rejestracja nie została zamknieta, poniewaz zadna stronka z rejestracja nie dziala...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

mam problem z serwerem gra mi sie nie włancza sama znika z procesów alt +ctrl+ delete co mam z tym fantem zrobić ??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Podgląd update'u na 110lv. :)

W około jeden miesiąc będzie!

Czekamy już za długo na ten update!

W tym wątku pokażemy ci co planujemy dodać a co do tej pory już dodaliśmy. Ten wątek będzie na bieżąco aktualizowany, dodamy screeny i jak dużo już zrobiliśmy. :)

Kto wie, może update skończymy wcześniej niż w miesiąc.

Co nowego zobaczymy:

Maksymalny level, razem z pt matching, oraz maksymalne mastery zostanie powiększone do 110lv. (maksymalne mastery zostaje na poziomie 360)

Nowe umiejętności: ||||||||||||||||||||

Wszystkie umiejętności zaktualizowane do poziomu 110.

Zrzuty ekranu.

-Później-

Nowością jest także poprawa bilansu Skilli!

Bicheon: Bez zmian

Heuksal: Soul Spear series bug (za wysoki poziom stun'ów) naprawione. Stun będzie wynosił tyle co na ISRO.

Pacheon: Strong Bow series bug (nie pokrywają się opóźnienia) naprawione. Łucznicy będą mogli skorzystać z jednego skilla - Strong bow skill i musieli czekać na kolejny, aż delay kolejnego się skończy.

Ice: Bez zmian

Lightning: Grass walk - Phantom/Shadow bug (nie pokrywają się opóźnienia) naprawione. Nie można będzie już korzystać ze skilli jeden za drugim. Trzeba będzie czekać aż opóźnienie się skończy.

Force: Dwa starsze debuffy mają dodatkowe 5%/7% szansy na stun. Nowe skille na 110lv również mają wysoki stun rate.

Zrzuty ekranu

-Później-

Nowe potwory: ||||||||||||||||||||

Lv 106-110 Monsters prawdopodobnie będą się pojawiać w Centras Asia Area. Wypadać z nich będą itemy na 101lv, alchemy materials, i inne będą wypadać jak zawsze.

Nowe przedmioty: ||||||||||||||||||||

Nowe avatary i nowe Grab Pety będą dostępne w sklepie.

Będziesz mógł nabyć nowy set w sklepie.

Sety i bronie są silniejsze niż na D11 101lv + 3 itemy. Nie możliwe jest ich upuszczenie, lub wymiana, aby uchronić was przed stratą itemów podczas, gdy ktoś "zhackuje" waszą postać. ^^

Sety maja nowy wygląd, a bronie wyglądają jak an D11 Typ 1, tylko że z czerwona poświatą Seal of Star.

Avatary i sety będą dostępne tylko w sklepie na stronie primarygaming, grab pety w Item Mallu w grze.

Więcej informacji później. :)

Mamy nadzieję, że podoba wam się update i będziecie chcieli do niego dołączyć.

Z poważaniem

ZSZC Team

--------------------------------------------

Postęp:

Po prawej stronie tytułu można zobaczyć pasek, wygląda tak: ||||||||||||||||||||

Czerwony = nie skończone, Zielony = zakończone.

Postęp będzie aktualizowany, dzięki czemu można zobaczyć, jak dużo już zrobiliśmy.

Pisane na szybko, mogą się pojawić błędy, oraz brak składni.

85.jpg

Opublikowano

wg mnie update, jest do d*py za przeproszeniem. WTF nie mozna ulepszac i sprzedawac itemsow Oo. po 2 ciekawe jak bow bedzie sie teraz sprawdzal jak naprawili buga ze skilami:)

Opublikowano

Nic nie mówią o tym, że nie będzie można z bowa używać na przemian tych 3,4,5 strzał na raz(nie mowię o KB tylko o tym skillu do taxowania )

Opublikowano

Zeby zagrac na ZSZC trzeba pobierac nowego clienta? Mam ZSZC Clienta w wersji 1.686. Czy da sie go jakos patchowac do aktualnej wersji zeby dzialal? Probowalem 1.686->1.688->1.690 i niby nie wyskakuje blad ze trzeba patchowac ale jak dam start to sie launcher wylacza.

Opublikowano

Musisz nowego clienta ściągnąć.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...