Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Zaraz Ci ktoś napisze, żebyś poczekał x godzin i zacznie działać.

Tak przy okazji, znów przesunięto dodanie nowego patcha.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

bije normalnie ? mi wyskakiwał komunikat w prawym dolnym rogu ''the selected item cannot be used together or the skill is a iready in use'' wam tez ?

tylko ze znow lagi i wywalilo ;/

Opublikowano

No mnie też wywaliło, ale bot przez chwile dzialal normalnie. Przejsciowy błąd jak już mówiłem.

EDIT. Jak sobie dobrze przypominam za starych czasow był podobny błąd i on był chyba spowodowany tabelką "buffs"

Opublikowano

Działały chwile i znów się wyłączyły;x.Pewnie ktoś DDosa robi lub coś w tym stylu:>

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Wątpie to iż ZSZC padnie, Będą walczyć o to by on jednak stał dlatego że dla Administratorów dochód z tego silka jest poteżny, więc nie robią tego dla graczy, a samych siebie.

A z drugiej strony wątpliwy jest atak DDoS, mysle że coś mają z maszynami na których stoją te serwery. Dziwne ze serwery padają po dość długiej chwili, 20-30 min. Właściwie po tych 20 min jest full na serwie i robią sie straszliwe lagi..

Opublikowano

Może dlatego że serwer water nie działa i wbija się masa ludzi z watera i to powoduje lagi

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

chwile bot pobiega i pasek sie sam pojawi tez tak mialem:)

a co do serverow to smiech na sali, jezeli nie potrafia sie obronic przed jedna osoba....

Opublikowano

to nie jest haker idioto.......

\\Uniq przecież takie coś można powiedzieć spokojnie. Mogłeś wytłumaczyć ludziom jak wygląda sytuacja bez nazywania kogoś "idiotą". ;)

Każdy pisze to co chce, przecież na forum każdy ma prawo do wygłaszania własnych przekonań i sugestii.

Cain.

Opublikowano

DDoS to speczyficzny atak na serwer. Serwer przeciażyłby sie a nie padał zupełnie. Wyglądało by to tak że w grze dostało by sie kompletnego laga i stało 5 min wjednym miejscu bez dc.

Opublikowano

Dziwi mnie Uniq ze twoje posty nie dostaly jeszcze zadnego warna..

czy Ty musisz kazdego wyzywac?? nastepnym razem przyjzyj sie dokladnie co napisalem

jezeli po 1 przeczytaniu nie zrozumiesz, zrob to jeszcze raz, do chwili gdy zalapiesz co mam na mysli

"a co do serverow to smiech na sali, jezeli nie potrafia sie obronic przed jedna osoba...."

napisalem JEZELI, nie napisalem ze NIE potrafia sie bronic....

a w ogole wiadomo juz kiedy water bedzie on?:>

Opublikowano

i mowi to ten ktorego posty brzmia mniej wiecej tak "to nie prawda idioto/jest glupi wiec sie nie wypowiadaj"

i mowilem czytaj nawet po 10 razy, skoro nie potrafisz zrozumiec kilku zdan, moze czas pojsc do lekarza?

Koniec spamu:)

Opublikowano

Dokładnie kilkanaście postów wcześniej atak DDOS był opisany szczegółowo. Moim zdaniem jest to nie prawda i tyle, takie jest moję założenie.

Po prostu tak jak ktoś wspomnial kilka postów w gorzę, że dzieję sie im coś z maszynami gdzie stoją serwery.

Fire znów działa i padł bo cały czas obserwuje czy mi watera nie włącza :D\

znow działa fire

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...