Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie water działa. W nocy pewnie będzie luz dlatego korzystajcie :D

no jak na razie żaden serwer nie działa, więc nie wiem co miałeś na mysli pielgrzym;p

Opublikowano

Please wait patiently for the servers to come back to normal, do not create topics about it.

We will try to restore the servers as soon as possible.

Regards,

ZSZC Staff

oraz

Fire and Water will be offline for the next 24 hrs.

Sorry for the inconvience

Z oficjalnego forum?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

odbugowanie serwera trwa / info potwierdzone od jednego z GM ZSZC

serwery>> POWINNY !!<<< działać miedzy 17.30 - 20:00 Polskiego czasu

bonebowerjz8.jpg
Opublikowano

Trwa, to znaczy ze może trwać do jutra. Mam takie pytanie, ma ktoś dostęp do forum ZSZC bo konta nie założyłem, tam można się dowiedzieć troche więcej, chociaż mi się tak wydaje.

Opublikowano

ahh zapomniałem powiedzieć jakoś 18:04 serwer został odpalony. Już pelno botów ;D

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

ta znow wywala wkur mnie to juz co oni maja z tym zszc stawiam ze sie rozsypie to zszc po czasie.

Opublikowano

Nom póltorej godziny i znów wywala...

Opublikowano
Opublikowano

Ostatnia wiadomość od nich to

"Fire & Water Server are back online "

jak coś zobaczę nowego to wstawię ;]

edit:

Fire znów działa water off

Opublikowano

juz sie wytrzymac nie da z tymi dc i lagami niech to lepiej szybko naprawia... wrocilem do zszc 2 dni temu i tu juz takie jaja... :/

Opublikowano

The Servers got again problems, please wait patiently for the servers to come back to normal, do not create topics about it.

We will try to restore the servers as soon as possible.

Taa... to juz dzisiaj sobie nie pogramy <tak>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...