Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli to DDoS, to sami nic nie zrobią. Jak szybko włączą servery zależy od serwerowni. Jeśli to serwery nawaliły, to również administracja ZSZC nie ma tu nic raczej do gadania. Nie pytajcie co się dzieje z serverami i dlaczego, bo nikt tego nie wie i się nie dowie, dopóki administracja sama nie da znać.

Z DDoS'em powinni dać sobie radę, z ewentualnymi uszkodzeniami serwera to cięższa sprawa, kilka dni to minimum.

Opublikowano

fire jak narazie działa bez szwanku ale to pewnie kwestia czasu pewnie koło 18 znow zacznie nawalac :()

Opublikowano

Powoli swoje nadzieje przekładam na znalezienie jakieś chyba innego serwera, bo tak się nudzi w domu że masakra ;(

szkoda, że watera nie uruchomią zamiast fire, ponieważ może nie miałem super mega eq, postaci czy też lvl'u ale to była moja postać, moję godziny. Arghh ;(

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze otworza server, bo po co otworzyli by Fire? Wiec moze pracuja nad water i mam nadzieje ze do niedzieli najpozniej sie wyrobia ;p

Pozniej caly tydzien mam wolne i chce naginac dobic te 2 lvl i 105ff:D

Opublikowano

WATER ONLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem na jak dlugo ale już expieee :D

edit;

Bot nie działa;(

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Bot dziala w wersji 0.8, moim zdaniem jakiś restart robią ponieważ klienta mogę odpalić ;]

@edit

Opublikowano

Bot dziala w wersji 0.8, moim zdaniem jakiś restart robią ponieważ klienta mogę odpalić ;]

@edit

Mogl bys mi podac linka do tego botka 0,8? ze scanem?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/192522-db-bot-v-08/

Uruchamiacie tak samo jak 1.3, bez patchowania media.pk2 tylko private_server_loader.

Mi chwile 1.3a pdzialal i przestał. Nie wiem czy wina 0.8, ale trochę wywala ;/

Opublikowano

Nie wywaliło mnie ani razu jeszcze, tylko oczywiśie przy restarcie

Opublikowano

A proxy odpalone ?

Opublikowano

To robisz cos źle, poczytaj poradniki zastosowane do 1.3a tylko użyj 0.8 bota.

Mi działa, innym pomogłem w grze, więc tobie też musi ;]

Ogólnie co do bota 1.3a zapewne niedługo zacznie działać. Często po resetach tak jest nie wiem czemu, może że nie ma anty-botów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...