Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bot 1.3 działa, ale po jakimś czasie po updacie, BOt 0.8 działa od razu ale nie ma tylu opcji co 1.3 i za każdym teleportem musisz zdejmować ciuchy D:

Opublikowano

Ja zapraszam do WSHR w pełni Polski gildia w pełni Polska unia .

Mój nick to SsakPL

A co do bota. Ja ściągnąłem wersje 0.8 i śmiga jak naćpany ; )

Uniq ja nie muszę ściągać ciuchów. Nic nie muszę robić aby mi chodził normalnie.

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Ja zapraszam do WSHR w pełni Polski gildia w pełni Polska unia .

Mój nick to SsakPL

A co do bota. Ja ściągnąłem wersje 0.8 i śmiga jak naćpany ; )

Uniq ja nie muszę ściągać ciuchów. Nic nie muszę robić aby mi chodził normalnie.

To się teleportuj :D

Opublikowano

Znowu sie zaczyna

Co chwilke servery padają....

O co kaman? Mój brat wydropił sos sworda na 62 lvl i nie może go Tradowac ani do storeage schowac.

;]

Opublikowano

Zbugowana broń pewnie . Może niech zrobi tp , relog ??

Jak nie pomoże to nie mam pojęcia o co chodzi.

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

O co kaman? Mój brat wydropił sos sworda na 62 lvl i nie może go Tradowac ani do storeage schowac.

to nie bug tylko , wydropił mu "honor sword" jest podobno naprawialny tylko kilka razy i nie mozna go tradeowac, sprzedac itp....;)

Opublikowano

@moripl

na zszc naprawianie honor broni jest nielimitowane. Można go wymienić, ale jest to ryzykowne, sposób polega na tym, że klient płaci ci pieniądze, przyjmujesz go do party share, wyrzucasz i podnosisz broń tak długo, dopóki nie trafi ona do klienta

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

A mam pytanie czym się ten honor sword rózni od innych broni ? Bo pierwsze słyszę.

A widzę, że Fire znów problemy przechodzi, na water pewnie zaraz się też coś wydarzy lub bedą lagi ;]

edit:

Tak jak mówiłem water wywalilo + lagi ;]

@Down

Dziękuje

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Honor broń to jak sos tylko ma niższy lv wymagany do założenia i ma niebieski glow. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Znow fire wywaliło, ehh niech wywali water bo nie moge wejść ;D

Emm myslicie ze zszc w nowym patchu z lvl 110 spróbuje żeby botów nie bylo, bo nie wiem czy mam expic cały czas :D

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...