Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypakowałem silka i do niego co mam jeszcze wypakować ? bo ten nowe patchy są 3 i je trzeba 3 czy coś innego ? bo jak wypakowałem 3 to niedziała proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wypakowałem silka i do niego co mam jeszcze wypakować ? bo ten nowe patchy są 3 i je trzeba 3 czy coś innego ? bo jak wypakowałem 3 to niedziała proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki

Wypakowujesz silka i instalujesz najnowszego patcha1.687(musi być w folderze silka) i bugfixa(sro_client) link.

Opublikowano

Wypakowujesz silka i instalujesz najnowszego patcha1.687(musi być w folderze silka) i bugfixa(sro_client) link.

Gdzie skan do tego sro_client ??? :)

Opublikowano

@UniqPomocnik Pliki które podaje są dostępne w downloadzie na oficjalnej stronie zszc. :) Więc po co skan? Myślisz, że chcą Cię okraść? :D

@laszko2 Napisz co dokładnie nie działa. Daj zdjęcie błędu.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Witam. Da sie wogole wejsc na server ? Bo ja proboje od paru h i nic z tego (Water). Dopiero co pobralem clienta. Zawsze tak to tu wyglada?

Opublikowano

Tak. Chyba, że jesteś luckyman, to wbijasz szybciej.

Wbijaj między 23 a 9 to wbijesz bardzo szybko.

85.jpg

Opublikowano

LoL na water? D: czyściutko się na water wchodzi. W święta będzie trochę luźniej :D

Pechowiec nawet w bananie znajdzie pestkę :D

Opublikowano

Mam problem =\ pobrałem tego klienta oraz patcha 1.687 wszystko wypakowalem do jednego folderu odpaliłem patcha zainstalowalo ale jak odpalam silkroad.exe to mi wyskakuje "Patching has not finished. Please try again leater [Error Code(2)] ... prosze o pomoc ;p

Spearow

Opublikowano

Mam problem =\ pobrałem tego klienta oraz patcha 1.687 wszystko wypakowalem do jednego folderu odpaliłem patcha zainstalowalo ale jak odpalam silkroad.exe to mi wyskakuje "Patching has not finished. Please try again leater [Error Code(2)] ... prosze o pomoc ;p

Zainstaluj jeszcze raz.

;]

Opublikowano

Masz plik Sro_Client w folderze z grą?

85.jpg

Opublikowano

Jak ściągacie zszc, to ściągajcie z mojego tematu. Zawsze aktualna wersja.

85.jpg

Opublikowano

Ja mam jeszcze dwa pytania

1. Czy trudno wbic na server ??

2. Czy jest jakis bot z auto expem ?? do tego server'a oczywiście

Spearow

Opublikowano

W miarę trudno. Najtrudniej ze wszystkich privów.

Bot z czym? Chodzi o takiego co sam expi postać? Db-bot.

85.jpg

Opublikowano

Ok dzięki i mam jeszcze jedną proźbe dał by ktoś jakis auto login ktory sie wylacza po zalogowaniu czy żeby chociaż można było zminimalizowac gre podczas gry... bo udało mi sie zalogować zabiłem jednego moba i chciałem zminimalicować gre nacisnełem alt + tab i wyszyskto zrobiło się czarne musialem zresetowac kopmuter, teraz musze znów czkekac 30 minut az mnie zaloguje. Wiem że to przez auto login poniewaz gdy go nie włączyłem to mozna bylo minimalizowac przy logowaniu a po włączeniu czarny ekran

@Down

To jest to samo....

To samo się dzieje

Spearow

Opublikowano

Ok dzięki i mam jeszcze jedną proźbe dał by ktoś jakis auto login ktory sie wylacza po zalogowaniu czy żeby chociaż można było zminimalizowac gre podczas gry... bo udało mi sie zalogować zabiłem jednego moba i chciałem zminimalicować gre nacisnełem alt + tab i wyszyskto zrobiło się czarne musialem zresetowac kopmuter, teraz musze znów czkekac 30 minut az mnie zaloguje. Wiem że to przez auto login poniewaz gdy go nie włączyłem to mozna bylo minimalizowac przy logowaniu a po włączeniu czarny ekran

Nie klikaj alt + tab tylko ten znaczek windowsa co jest między Altem a Controlem ;]

;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...