Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to się nie da? Patrzyłeś wszystkie mirrory?

Zawsze ściągaj z pierwszego postu! Nie będzie problemów! ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam problem sciągnołem AutoLogin i AutoPot z 1 strony i działały przez dłuższy czas a dziś nic a ani jedno ani drugie zadnej reakcji mógłby mi ktoś pomóc .

Opublikowano

Nie ma stali i się nie zanosi.

Kolejki jak zwykle duże.

85.jpg

Opublikowano

Musisz ściągnąć 2 pliki. ;)

@topic

Taki news o nadchodzącym update'cie dla was. ;)

Dear users,

we want to show you what we want to add to the next Server Patch.

For All Servers

1) Adding Unique scrolls to Mall

You can purchase the scrolls in Item Mall. This scroll works only with 2 or more persons. You need to target your friend and use the Unique Scroll. The Unique will spawn next to him.

The Spawned unique won't spawn with Unique notice. No one will notice you spawned or killed it.

2) Anti Bot update

To get rid of the bots we will apply a small patch.

3) General Bug fix

1. Scroll bug

Stacking scrolls with teleporter won't work anymore, disabling scrolls through right click will be removed.

2. Skill disabling

You will be able to disable a buff with right-click again.

3. Bugged ban message

Those who got an error through a bugged ban will see a Ban message again.

(Reason and completion time won't show up, we are working on this issue)

4) Events

1. X-Mas event will end

For Fire/Water

1) New Event

Jangan is the town of humanity. The evil Uniques know this and try to take over the town.

Seth is their boss and tries to acomplish he's evil plan of conquering the whole Town of Jangan.

User Mission:

Defeat Seth and his evil Uniques in Jangan Town.

If you can't manage this in a specific time, the evil Uniques will win.

Reward:

If you accomplish the mission successfully, every NPC item prices will lower by 50%.

If you lose, NPC prices will rise by 50%.

Restrictions:

You cannot teleport back to Jangan town.

You cannot use reverse return scrolls while the event is active.

You cannot enter the town through the gates. Strong Monsters will block the way.

85.jpg

Opublikowano

Jestem nowy ale witam.Czy jest sposób na odzyskanie nie zmienienie hasla ?? prosze pisac jak sie loguje to pisze ze nie ma takiego ID i hasla ?? mial ktos cos takiego bo bana nie mam <_<

Opublikowano

Nie da się przypomnieć hasła.

85.jpg

Opublikowano

Witam. Wczoraj wgrałem sobie nowy system (Windows 7) i dziś sciagnolem silka wszystko wpakowałem do jednego folderu i jak klikam na Install w Patchu to mi wyskakuje ze mam wylaczyc gre albo zresetowac komputer no więc zresetowałem i dalej to samo... wie ktos moze o co chodzi?

Spearow

Opublikowano

Mam małe pytanko ... włanczam 1 silka ... 2 przez uruchom jako ... i tak loguje się i po jakimś czasie logne na 1 konto , ale na drugie po 7 h nie loglem niewiem juz od dłuzszego czasu mi się tak robi że na jedno wbije za 30 min a na drugie niumiem wbić po 7 h!! lekka przesada... prosiłbym o pomoc jeżeli da się coś z tym zrobić ;)) Z gory dzieki ;))

Opublikowano

@Up

Mam dokładnie to samo o 13 zainstalowałem silka i od 13 nie mogłem wbic około 19 udało mi sie o odrazu dc... Czy to jest od servera ??

Spearow

Opublikowano

UP @

Ja mam tak że na 1 konto wbije po 30 minutach a na drugie po 10 H niemoge wbić więc niewiem oco tutaj chodzi ;) Prosiłbym o pomoc jeżeli da się coś z tym zrobić i bym był bardzo wdzięczny ;))

z Góry dziękuje

Opublikowano

@Natsuo To że wbiłeś tak szybko, to szczęście. ;) A z drugą postacią pech. ;) Ja nieraz wbija pierw na pierwszą, a nieraz wpierw na drugą. :)

@asdzxccccca Normalka, to mnie wkurza. Wbijasz bardzo długo, a dostajesz DC szybko. :) Ale wiedź, że to nie zawsze tak. :)

@Natsuo(znów) Nic z tym nie zrobisz. ;P

85.jpg

Opublikowano

Kurde czemu?... wbijałem przez całą noc !!Wbiłem na 1 konto a na drugie nie ;/ około 12h logowania ... wkurzyłem sie jak niewiem .... nierozumiem tego chce sobie potaxować hara a tu już od iluś dni nieumiem zalogować ...

Opublikowano

@up A jakiego loadera używasz? Loader musi być od lolkopa nie może być ten od zszc team. :)

85.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem ... cholernie wkurzający loguje się ... zostawiłem komp zeby mi lgoowal na 2 konta no dobra na 1 po chwili poznije patrze zalogowany jestem na 2 koncie ale nie mam 2 silka.

i Niekiedy nawet w czasie gry znika mi silk - mrugnie ekran i silka niema ... Niewiem dlaczego prosiłbym o pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...