Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarniecie zielone dodania i zmianki? Normalne nie lecą,a zielonych nie dodam do biżu tylko do zbr i broni ...

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałeś wczesniej, że nie będzie 400 online teraz już piszesz, że zobaczymy po tygodniu... ( hipokryto )

Co do serwera polecam może i rzeczy z is są na czas ale jak serwer dużo zarabia, to jest większe zaangażowanie administracji bo nikt za grosze nie będzie robił.  

­

'' większe zaangażowanie'' a to ciekawe powiem Ci.

Opublikowano

Ogarniecie zielone dodania i zmianki? Normalne nie lecą,a zielonych nie dodam do biżu tylko do zbr i broni ...

Jak nie lecą jak lecą z moriańskich szkatułek.

Opublikowano

W prezce medale co 1 sek, a na serwerze co 2h <beka>

Te medale nawet nie lecą prawie to odrazu wiadomo z tymi medalami i czasem żeby do IS zachęcic :v

http://zapodaj.net/723f9c0c9b2ec.jpg.html

http://zapodaj.net/81ea9938265bf.jpg.html

Co do truty admin odpisał na czacie że to kamer i koleś dostał bana,ale Sudakowi oczywiscie nic nie napisał :D 

Tak to wyglada,kumple R3specta,full isy i bezkarni ^^

Czuje navi : )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Szkoda,że serwer ma 3-4h a już Truty są :D

Wszystko pod IS, szkaty RIPA usunięte ale z Razadora tez 75 lvl lecą więc, je też usuńcie narazie ;p

Opublikowano

Szkoda,że serwer ma 3-4h a już Truty są :D

Wszystko pod IS, szkaty RIPA usunięte ale z Razadora tez 75 lvl lecą więc, je też usuńcie narazie ;p

Już usunięte.

Szkoda,że serwer ma 3-4h a już Truty są  :D

Te medale nawet nie lecą prawie to odrazu wiadomo z tymi medalami i czasem żeby do IS zachęcic :v

http://zapodaj.net/723f9c0c9b2ec.jpg.html

http://zapodaj.net/81ea9938265bf.jpg.html

Co do truty admin odpisał na czacie że to kamer i koleś dostał bana,ale Sudakowi oczywiscie nic nie napisał  :D

Tak to wyglada,kumple R3specta,full isy i bezkarni ^^

Czuje navi : )

Czuje kupione szkatułki RIPA na starcie ;/ Teraz już wszystkie szkatułki z IS'a zostały usunięte te ważniejsze :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już usunięte.

Czuje kupione szkatułki RIPA na starcie ;/ Teraz już wszystkie szkatułki z IS'a zostały usunięte te ważniejsze :)

Hahah,a w grze pisałeś że to kamer ... XDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Aha , Usunięte szkatułki    a ludzie co przedtem kupili .. to mają bronie 75 a ci co teraz zaczęli grać muszą chodzić kilka dni na dt po broń beczka :D

To fajne szanse mają ludzie  nie którzy ;p 20 % osób  ma bronie 75 :D a teraz usuneli dobry tok myślenia :^^^^

Opublikowano

Aha , Usunięte szkatułki    a ludzie co przedtem kupili .. to mają bronie 75 a ci co teraz zaczęli grać muszą chodzić kilka dni na dt po broń beczka :D

To fajne szanse mają ludzie  nie którzy ;p 20 % osób  ma bronie 75 :D a teraz usuneli dobry tok myślenia :^^^^

Gildia R3specta tego nakupywała :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Gildia R3specta tego nakupywała :v

Z tego co widze ten serwer to 1 WIELKIE GOWNO. Tak myslalem i obstawialem ze to nie wypali najebane tego w is ze po dziurki w nosie jak ten Pajac respect tyle sm ma to tego juz po 100 x ma z Czasem beda "openingi" YTuberzy zniszcza Rynek a serwer sam z siebie padnie bo H@ pajac i pod is nastawiony ,:)

Opublikowano

To teraz kilka słów ode mnie na temat tego tragicznego serwera.
Na początku wydawało mi się, że to będzie coś. Ogromna reklama, ładna, przejrzysta prezentacja, masa dungeonów, nie nasrane zbędnym syfem, no ale cóż, pieniążki, pieniążki, pieniążki, nieprawdaż SiuReeK?
1. Zapewnienie, że medale co 1s, spoko... W grze to wygląda tak, że dropisz sobie, żadnego problemu z medalami nie ma, z metków lecą w lochu. Tyle, że oddawanie co 2h jak przyjmie, a co godzinkę jak spali ;)
2. Dodanie szkat do IS'u, z których lecą truty (Riper, Nemere, ... ). Na tym chyba zarobiłeś najbardziej, nieprawdaż? Po 4 godzinach serwera truty pojawiły się na serwerze, a jakiś totalny kretyn z [GM]'ów pisał, że to KamerMod, śmiechu warte. Coraz bardziej się ośmieszacie, żalosne.
Żałuję z całego serca, że nie posłuchałem tego, co pisali inni.
Teraz zachęcam wszystkich grających do zakończenia gry na tym "czymś", bo to wymiot, nie serwer. 
Życzę Wam z całego serca spadku graczy do minimum, a wiem, że stanie się to niedługo, bo widzę, co się na wołaczu dzieje. Ktokolwiek chce pobrać/zacząć grę ODRADZAM.
Pozdrawiam Siurka i całą administrację Mories! /żarcik na koniec

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Kolego usunięte były po 2h, a kupiło dokładnie 10 szt. wiec nie wiem o co się spinasz.

Z tego co widze ten serwer to 1 WIELKIE GOWNO. Tak myslalem i obstawialem ze to nie wypali najebane tego w is ze po dziurki w nosie jak ten Pajac respect tyle sm ma to tego juz po 100 x ma z Czasem beda "openingi" YTuberzy zniszcza Rynek a serwer sam z siebie padnie bo H@ pajac i pod is nastawiony , :)

Człowieczku, w isie nie ma szkat od 2h a Ty marudzisz zakupiło 10 osób to taka tragedia? Nie wiem czym dramatyzujesz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kolego usunięte były po 2h, a kupiło dokładnie 10 szt. wiec nie wiem o co się spinasz.

Człowieczku, w isie nie ma szkat od 2h a Ty marudzisz zakupiło 10 osób to taka tragedia? Nie wiem czym dramatyzujesz.

@SuReeK

Co z tymi medalami? Widzę, że chyba nie zamierzacie zrobić co 1 sek tak jak być powinno ;v 

Opublikowano

@SuReeK

Co z tymi medalami? Widzę, że chyba nie zamierzacie zrobić co 1 sek tak jak być powinno ;v 

A jakże... Zrobią to za tydzien, może dwa, jak im gracze spadną o 2/3, żeby przyciągnąć, że niby serwer do gry bez isu na spokojnie, patologia.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Dziwnym przypadkiem kupiły te szkatułki osoby z gildii respguwna. Przypadek ;)?

Nie przypadek tylko to było celowe :P

Nikt poza gildia R3specta który miał tryliardy SM nie ma broni 75.

Nagle gdy się w ową zaopatrzył z kolegami, szkatułka z is'u deleted, no no.

Kolejny powód przez który odechciewa mi się tu grać.

Opublikowano

Porażka, porażka, porażka! Nie polecam rozpoczynania gry na tym serwerze i apeluje do zaprzestania dalszej rozgrywki jeśli ktoś już taką zaczął. Serwer może i jest w porządku ale to co się dzieje 4 godziny po starcie to osobiście ze znajomymi nie widziałem jeszcze nigdy. Hard / Medium i truta 4 godziny po starcie HAH jeszcze do tego piszą ze z IS. Totalna beznadzieja. Nie daje temu serwerowi więcej niż tygodnia aby świecił pustkami. A co do ogromnej reklamy = wiadomo $$$$ i ma się wszystko.

nxOxdLs.png

Poza tym wszystkim ładnie oszukujecie na liczniku HAHAHAHA!

ABC

Opublikowano

Porażka, porażka, porażka! Nie polecam rozpoczynania gry na tym serwerze i apeluje do zaprzestania dalszej rozgrywki jeśli ktoś już taką zaczął. Serwer może i jest w porządku ale to co się dzieje 4 godziny po starcie to osobiście ze znajomymi nie widziałem jeszcze nigdy. Hard / Medium i truta 4 godziny po starcie HAH jeszcze do tego piszą ze z IS. Totalna beznadzieja. Nie daje temu serwerowi więcej niż tygodnia aby świecił pustkami. A co do ogromnej reklamy = wiadomo $$$$ i ma się wszystko.

nxOxdLs.png

Luj poważne dowody. Nie polecam, szkoda marnować czas.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

nxOxdLs.png

Szkoda że nie pokazuje wszystkich postaci 1lvl :( Ale wiesz co dla Ciebie specjalnie to jutro zrobimy! Żeby pokazywało WSZYSTKICH GRACZY :)

Nie przypadek tylko to było celowe  :P

Nikt poza gildia R3specta który miał tryliardy SM nie ma broni 75.

Nagle gdy się w ową zaopatrzył z kolegami, szkatułka z is'u deleted, no no.

Kolejny powód przez który odechciewa mi się tu grać.

Zostały usunięte bo gracze o to prosili :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Szkoda że nie pokazuje wszystkich postaci 1lvl :(

Pisali o tym wczesniej,ankieta została dodana po zakupieniu przez gildie respecta tych szkat : )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Szkoda że nie pokazuje wszystkich postaci 1lvl :( Ale wiesz co dla Ciebie specjalnie to jutro zrobimy! Żeby pokazywało WSZYSTKICH GRACZY :)

Sam o to prosiłem, żeby szkaty z bronią na 75 lvl zostały usunięte, ale przed starem nie po.
Opublikowano

Widzę, że na każdy hejt masz odpowiedź przygłupie z wodogłowiem.

Serwera nie polecam, totalny syf pod is. 

­

Opublikowano

Może wypowiedz się coś na temat medali?

Opublikowano

Sam o to prosiłem, żeby szkaty z bronią na 75 lvl zostały usunięte, ale przed starem nie po.

No tak, rozumiem, ale 15 szkatułek tylko zostało kupione więc nie tak źle :P

Widzę, że na każdy hejt masz odpowiedź przygłupie z wodogłowiem.

Serwera nie polecam, totalny syf pod is. 

­

No comment :)

Pisali o tym wczesniej,ankieta została dodana po zakupieniu przez gildie respecta tych szkat : )

A to ciekawe zostało kupione 15sztuk no fest!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...