Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chciałem zagrać z ekipą, ale jak zobaczyliśmy IS to wszyscy się roześmiali, jakim trzeba być cepem aby dać taki IS, no ale czego się spodziewać po chłopaku lecącym na kasę czytaj Surek

kurde o 12 wyjebaliśmy się z krzesła ze śmiechu i do teraz nie wstaliśmy, przez co mamy brudne rzeczy,a ja musze pisać z podłogi =,=

Opublikowano

Haha no nie wierze :D Na medium/hard taki cyrk? No żenada. No i jeszcze te kupony które kosztują więcej pkt niż same dają po sprzedaniu w grze. Dzięki temu mało ich się w grze pojawi i chyba o to chodziło. Serwer widzę pod IS'a totalnie, a szkoda, bo projekt fajny. Raczej nie zawitam, za duża różnica będzie między graczami z IS'em i bez.

Ziomek kupony sm prawie zawsze kosztują o te 5sm więcej niż dają xD

Opublikowano

Mielisćie racje myliłem się co do servera. Napisałem, że padnie po miesiącu, a jak widać już upada :) Nie poleca, pisałem juz w zapowiedzi dlaczego.

Opublikowano

Co za buractwo serwer nie działa wszystko dla pieniendzy juz 2 minuty po 18 nic nie działa cebulactwo

@Edit

A tak całkiem serio, licznik jest podkręcony x1.8, pisze że założonych postaci 17, przy czym ranking pokazuje tylko 9.

Opublikowano

Ziomek kupony sm prawie zawsze kosztują o te 5sm więcej niż dają xD

Dobrze, że "prawie" robi wielką różnicę ;) W grze będzie ich mało, bo kto chce 5SM tracić na jednym kuponie? Zmusi to innych do kupowania, jeśli się wahają czy kupić w grze, czy zrobić przelew. Ale 70zł za pierscien i rekawice na miesiac? :D Żałosne po prostu

Opublikowano

Mielisćie racje myliłem się co do servera. Napisałem, że padnie po miesiącu, a jak widać już upada :) Nie poleca, pisałem juz w zapowiedzi dlaczego.

Wszystko jest opanowane, widać  że było ponad 2 tysiące logować na raz dlatego tak się dzieje.

Nawet strona ni działa :P

Strona działa cały czas.

pewnie zapomnieli zabezpieczenia zrobić xD

Zabezpieczenia są. 

Opublikowano

Serwer online zapraszamy, 1 połączenie może potrwać maksymalnie 5minut ze względu na OGROMNE obciążenie serwera.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ciekawe, czy EriadoR wytrzyma chociaż godzinę. Łaskawie, uciekaj już, nie siej fermentu.

Co, wy gracie 1 raz w Metina? Nie wiecie, że ddosują praktycznie każdy serwer, jaki startuje? Bez kitu -,-

Ogólnie dostaje się jakiegoś wierzchowca na start? Zwiększony resp metków? Medale łatwo lecą?

Opublikowano

Czy tylko mi ścina grafikę za każdą informację na czacie o tym, że gracz xxx rozpoczął grę? Jeśli tak mają inni to usuńcie to, bo grać się nie da.

Uczeń
Opublikowano

jak sie zaloguje do gry to scina sie ekran, trzesie sie i nic nie moge zrobic -.- wtf

Uczeń
Opublikowano

Czy tylko mi ścina grafikę za każdą informację na czacie o tym, że gracz xxx rozpoczął grę? Jeśli tak mają inni to usuńcie to, bo grać się nie da.

zmien w configu na 32 bity mi zadzialalo;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...