Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że nie pokazuje wszystkich postaci 1lvl :( Ale wiesz co dla Ciebie specjalnie to jutro zrobimy! Żeby pokazywało WSZYSTKICH GRACZY :)

Zostały usunięte bo gracze o to prosili :)

W takim razie ciekawi mnie wasza logika i algorytm rankingu postaci na stronie skoro niby nie wyświetla wszystkich graczy.

nxOxdLs.png

Na obrazku można zobaczyć postacie nawet takie, które się nie logowały a pozycji non stop przybywa. Oszukujecie i tyle. Robicie sztuczne statystyki aby przyciągnąć ubywających graczy. Więcej słowa w temacie nie zabieram bo nie ma sensu - serwer dno, przekręty od startu, administracja zakłamana. Powodzenia lecz ciemno to widzę.

ABC

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak, rozumiem, ale 15 szkatułek tylko zostało kupione więc nie tak źle :P

No comment :)

A to ciekawe zostało kupione 15sztuk no fest!

Raz piszesz, że kupili 10 sztuk a teraz już 15? Nie poje** Ci się coś w tym pustym łbie? :D

Jak widać Administrator to zwykły oszust i krętacz, serwer to gówno pod itemshop, żeby chłopak miał co jeść. 

To kiedy wypuszczasz kolejny serwer?

odradzam normalnym.

­

Opublikowano

Raz piszesz, że kupili 10 sztuk a teraz już 15? Nie poje** Ci się coś w tym pustym łbie? :D

Jak widać Administrator to zwykły oszust i krętacz, serwer to zwykły zarobek, żeby chłopak miał co jeść. 

To kiedy wypuszczasz kolejny serwer?

odradzam normalnym.

­

Wypowiedziałeś się to teraz wyjdź drogi kolego...

I proszę mnie tu nie wyzywać :)

Przypominamy że o 01:00 nastąpi przerwa techniczna.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Długo postoi ten server, bo nie wiem czy zaczynać grać :) 

Opublikowano

PISZEMY O MEDALACH OD 3 GODZIN,WYPOWIESZ SIE CZY NIE? CZY TYLKO CZEKASZ NA KUPOWANIE CERTÓW?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Długo postoi ten server, bo nie wiem czy zaczynać grać :)

Tak, graczy rośnie na starcie było 1950+. Jutro pewnie będzie stabilnie 1800+ :)

Ale tak na dłużej serwer to na pewno mogę Ci zagwarantować

PISZEMY O MEDALACH OD 3 GODZIN,WYPOWIESZ SIE CZY NIE? CZY TYLKO CZEKASZ NA KUPOWANIE CERTÓW?

Ogólnie to zastanawiamy się nad przywróceniem co 1sec ale wszystko opisze na forum jutro pewnie ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

C*****o mi się gra, ogólnie serwer bardzo fajny ale coś mi w nim brakuje... 

Chciałem tutaj zostać i grać dłużej ale przez te komentarze zrezygnuje bo widzę że masa spin.

Opublikowano

Chciałem tutaj zostać i grać dłużej ale przez te komentarze zrezygnuje bo widzę że masa spin.

Aha, rozumiem że przez komentarze kończysz grę, no ciekawe. No ale cóż Twoja decyzja.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie ma co patrzeć na komentarze ponieważ większość to konkurencja :)

Opublikowano

Będą naprawiane pety? ;>

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Będą naprawiane pety? ;>

Chodzi Ci o Azraelusia? To tak będzie poprawiony w pierwszym update jaki tylko nastąpi (NIE W TYM CO BĘDZIE W NOCY)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czytam niektóre komentarze to aż szkoda słów. Surek komu Ty próbujesz wmówić te bzdury, bo nie rozumiem. O jakich stabilnych 1800 graczach Ty mówisz? Jak jutro będziesz miał +1000 to będzie cud. Na samym starcie faktycznie miałeś te ~2000, ale po 30 minutach to spadło do 1600 i wcale się nie dziwie czemu. Później ilość graczy już tylko malała i o 21:00 miałeś o jakieś 300-400 graczy mniej i nie tłumacz tego tym że "a bo ten.. dużo osób wychodzi gdzieś w piątek" - szczególnie gdy jest święto. 

Mniejsza z tym, nie oszukujmy się po prostu popełniłeś kilka błędów do których nie masz odwagi się przyznać i odpowiadasz na każdy zarzut jak kretyn. Trzeba było pokazać Item-Shop przed startem, jestem ciekaw ile wtedy osób by na ten serwer zawitało. Czas na usunięcie szkatułek umarłego rozpruwacza z IS był jeszcze przed otwarciem rejestracji i odpaleniem IS'u teraz sobie możesz pluć w brodę, bo nawet nie wchodząc do DT ludzie mają bronie na 75 poziom, dziwne. 

Gdzieś pisałeś, że o bronie 75 poziom trzeba się postarać albo w DT, albo na nowych mapach.. No, niektórzy zrobili rajd na IS. 

Mało tego ludzie w grze płaczą o bugach, ja gdzie bym nie poszedł tam ludzie lecą na WH, a 1/5 tego co jest w prezentacji nie zgadza się z tym co jest na serwerze. 

Ja już odpuszczam, szkoda mi czasu na takie "coś" - pierwszy HARD-MEDIUM na którym 10 poziom ciągnie spota na BO, ale oczywiście Ty twierdzisz że wszystko jest ok. IS jest po to żeby sobie grę ułatwić, a nie żeby ją niszczyć. 

Mam nadzieje że starczy Ci kasy na opłacenie kolejnego miesiąca dedyka. cya

lownfast

Opublikowano

No tak, rozumiem, ale 15 szkatułek tylko zostało kupione więc nie tak źle :P

No comment :)

A to ciekawe zostało kupione 15sztuk no fest!

Kolego usunięte były po 2h, a kupiło dokładnie 10 szt. wiec nie wiem o co się spinasz.

Człowieczku, w isie nie ma szkat od 2h a Ty marudzisz zakupiło 10 osób to taka tragedia? Nie wiem czym dramatyzujesz.

NIE POLECAM BO SUREK, PS PIERDOLNIJ ŁBEM O PARAPET, zaraz będzie 20 szkatułek i tak będzie zwiększał z każdym postem  xD

Opublikowano

Tak, graczy rośnie na starcie było 1950+. Jutro pewnie będzie stabilnie 1800+ :)

Ale tak na dłużej serwer to na pewno mogę Ci zagwarantować

Ogólnie to zastanawiamy się nad przywróceniem co 1sec ale wszystko opisze na forum jutro pewnie ;)

To po kiego whoya pisze w prezce ze 1s?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Proszę naprawić aby itemami z IS'a dało się handlować ponieważ nie mogę z jednej postaci na druga przełozyc wiec prosze naprawic to w tej przerwie.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

NIE POLECAM BO SUREK, PS PIERDOLNIJ ŁBEM O PARAPET, zaraz będzie 20 szkatułek i tak będzie zwiększał z każdym postem   xD

Rozumiem że będziesz mnie łapać za słówka nie interesuje mnie ile ktoś kupił, z pamięci to pisałem, no ale cóż Ty jesteś Einstein i byś pamiętał o wszystkim kto ile gdzie jak itp.

Sorry, ale nie odpowiem już na żaden Twój post.

Czytam niektóre komentarze to aż szkoda słów. Surek komu Ty próbujesz wmówić te bzdury, bo nie rozumiem. O jakich stabilnych 1800 graczach Ty mówisz? Jak jutro będziesz miał +1000 to będzie cud. Na samym starcie faktycznie miałeś te ~2000, ale po 30 minutach to spadło do 1600 i wcale się nie dziwie czemu. Później ilość graczy już tylko malała i o 21:00 miałeś o jakieś 300-400 graczy mniej i nie tłumacz tego tym że "a bo ten.. dużo osób wychodzi gdzieś w piątek" - szczególnie gdy jest święto. 

Mniejsza z tym, nie oszukujmy się po prostu popełniłeś kilka błędów do których nie masz odwagi się przyznać i odpowiadasz na każdy zarzut jak kretyn. Trzeba było pokazać Item-Shop przed startem, jestem ciekaw ile wtedy osób by na ten serwer zawitało. Czas na usunięcie szkatułek umarłego rozpruwacza z IS był jeszcze przed otwarciem rejestracji i odpaleniem IS'u teraz sobie możesz pluć w brodę, bo nawet nie wchodząc do DT ludzie mają bronie na 75 poziom, dziwne. 

Gdzieś pisałeś, że o bronie 75 poziom trzeba się postarać albo w DT, albo na nowych mapach.. No, niektórzy zrobili rajd na IS. 

Mało tego ludzie w grze płaczą o bugach, ja gdzie bym nie poszedł tam ludzie lecą na WH, a 1/5 tego co jest w prezentacji nie zgadza się z tym co jest na serwerze. 

Ja już odpuszczam, szkoda mi czasu na takie "coś" - pierwszy HARD-MEDIUM na którym 10 poziom ciągnie spota na BO, ale oczywiście Ty twierdzisz że wszystko jest ok. IS jest po to żeby sobie grę ułatwić, a nie żeby ją niszczyć. 

Mam nadzieje że starczy Ci kasy na opłacenie kolejnego miesiąca dedyka. cya

No dzięki za wyrażenie opinii teraz wypisałeś to co chciałeś to możesz grzecznie iść i nie spamować mi w prezentacji. :)

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No dzięki za wyrażenie opinii teraz wypisałeś to co chciałeś to możesz grzecznie iść i nie spamować mi w prezentacji.  :)

He, myślałem że administrator ma świecić przykładem, a tymczasem wdaje się w kłótnie i ustawia sobie avatarki gangu Albanii, sad. 

Miej chociaż jaja, żeby na cokolwiek odpowiedzieć z tego co napisałem^^ Zresztą z tego co widać, od kilku stron są może 2 pozytywne opinie o serwerze. 

lownfast

Opublikowano

Po pomyślnie przeprowadzonej przerwie technicznej, prosimy o zaaktualizowanie clienta w celu pobrania BARDZO WAŻNEJ AKTUALIZACJII.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co wniosła aktualizacja?

Głównie sprawy techniczne(optymalizacja game/db etc.) + naprawę sklepików(wystawianie) więc prosimy o PILNE ZAAKTUALIZOWANIE CLIENTA.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Rozumiem że będziesz mnie łapać za słówka nie interesuje mnie ile ktoś kupił, z pamięci to pisałem, no ale cóż Ty jesteś Einstein i byś pamiętał o wszystkim kto ile gdzie jak itp.

No dzięki za wyrażenie opinii teraz wypisałeś to co chciałeś to możesz grzecznie iść i nie spamować mi w prezentacji. :)

Pozdrawiam.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam

Opublikowano

Pozdrawiam.

Co ma Einstein do wiedzenia kto ile gdzie i jak ? xDD

Marny przykład  B)

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...