Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lagi są,jak i całe youtube typu R3spect w topce z milionem smoczych :v

Mówisz o tych "pseudo" youtuberach co by bez SM nic nie osiągnął? ^^

Truta skąd dropi? 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówisz o tych "pseudo" youtuberach co by bez SM nic nie osiągnął? ^^

Truta skąd dropi? 

Tak,o nich :D 

Co do serwera to polecam narazie ale IS odpycha

79160594027661829163.png

Opublikowano

2000 online w czym w prezce 200, 8 stron prezki smiech na sali ^^ surek znowu podkręcił 3x licznik a może nawet więcej jak na negorii to co pisałam się sprawdziło  :) serwer totalnie zrobiony pod zarobek i zamknięcie za kilka tygodni

Opublikowano

A juz myslale, ze jakis fajny hardzik :( Po zalogowaniu sie do IS stracilem nadzieje... Za 100zl mamy 30000 sm-ow za co mozemy wszystko kupic, do tego bonowanie kostiumow/PETOW?!?! Wszystko w tym IS-sie jest... Tak mysle, ze jezeli 100zl to 30k smow, a YouTuberzy sie troche cenia, wiec za 100zl na 100% tego nie zrobili to ile oni moga miec sm-ow? 100k? 200k?Do tego pewnie jakies Navicaciki polecialy, ale to juz sa tylko moje chore domysly.

Nie polecam

Opublikowano

2000 online w czym w prezce 200 smiech na sali ^^ surek znowu podkręcił 3x licznik a może nawet więcej jak na negorii to co pisałam się sprawdziło  :) serwer totalnie zrobiony pod zarobek i zamknięcie za kilka tygodni

To patrz:

hehs.PNG

Dalej sądzisz że nie ma zainteresowania? :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To patrz:

hehs.PNG

lajki nic nie mówią równie dobrze mogłeś je nabić programami do lajkowania/kupić/przerobić stary fp negorii, 200 osob w prezce 2000 w grze, godzine po starcie mówi wszystko :) około 600 prawdziwych online, na negorii to samo mówiłeś, że nie był podkręcany nawet nie potrafiłeś podkręcic tak aby tak dużo osób się nie domyśliło - podkrecałeś x3 zamiast np x3.4 widzę tutaj juz to ogarnąłeś :

Opublikowano

­

To patrz:
hehs.PNG

Może zrób SS z komendy /w (czy co to tam za komenda była) i przegoń hejterów? ^_^

Bo wiesz, [hejt]lajki można kupić na FB[/hejt] xD

tenor.gif

Opublikowano

­

Może zrób SS z komendy /w (czy co to tam za komenda była) i przegoń hejterów? ^_^

Bo wiesz, [hejt]lajki można kupić na FB[/hejt] xD

lajki na fb programem lajk&lajk to chwila roboty nawet nie trzeba kupywać :) ustawiasz bota który ci w 10h nabija np 3000 creditow i możesz wymienic te credity na lajki na swoją stronę np 5 creditów za lajk :)

a co to za problem przerobić screenshota?

jedynym dowodem może być to na co on nie ma wpływu - osoby patrzące temat na mpc, ilość osób w m1, aktywność na wołaj itp

Opublikowano

2000 online w czym w prezce 200, 8 stron prezki smiech na sali ^^ surek znowu podkręcił 3x licznik a może nawet więcej jak na negorii to co pisałam się sprawdziło  :) serwer totalnie zrobiony pod zarobek i zamknięcie za kilka tygodni

Akurat jest około 2k osób ; ]

Wbij to zaspamione nowymi postaciami,nie ma gdzie expić,spam na czacie itd

79160594027661829163.png

Opublikowano

Moim zdaniem komedia. Nie mam zarzutów co do lagów, czy kicków bo ich po prostu nie mam. Natomiast po zobaczeniu jak 15 level body niszczy sam metina na 45lvl to wyszedłem i nie wiem czy wrócę. Nie chce pozować na "dziecko płaczące o IS" ale tu IS zmienia grę o 180 stopni. 

lownfast

Opublikowano

lajki na fb programem lajk&lajk to chwila roboty nawet nie trzeba kupywać :) ustawiasz bota który ci w 10h nabija np 3000 creditow i możesz wymienic te credity na lajki na swoją stronę np 5 creditów za lajk :)

a co to za problem przerobić screenshota?

jedynym dowodem może być to na co on nie ma wpływu - osoby patrzące temat na mpc, ilość osób w m1, aktywność na wołaj itp

Faktycznie, godzina po starcie i będą shopy. Tyle osób zaczyna, więc nie ma 15 lvla, jak mają wołać?

Opublikowano

Wbilem i wyszlem 

0.0001 % na medal - co godzine oddawac i te zwoje do skrocenia tego czasu nie dzialaja , i kilka innych bugów. 

Beta zamknieta i wyszlo jak wyszlo 

narazie nie polecam chyba ze dzis cos poprawia  + serwer jest nastawiony pod is w chu*

Opublikowano

lajki nic nie mówią równie dobrze mogłeś je nabić programami do lajkowania/kupić/przerobić stary fp negorii, 200 osob w prezce 2000 w grze, godzine po starcie mówi wszystko :) około 600 prawdziwych online, na negorii to samo mówiłeś, że nie był podkręcany nawet nie potrafiłeś podkręcic tak aby tak dużo osób się nie domyśliło - podkrecałeś x3 zamiast np x3.4 widzę tutaj juz to ogarnąłeś :

I co z tego, ze tu jest 200osb w prezce? Weź wejdź na serwer i łaskawie się zamknij.

Opublikowano

Wbilem i wyszlem 

0.0001 % na medal - co godzine oddawac i te zwoje do skrocenia tego czasu nie dzialaja , i kilka innych bugów. 

Beta zamknieta i wyszlo jak wyszlo 

narazie nie polecam chyba ze dzis cos poprawia  + serwer jest nastawiony pod is w chu*

to samo co na negorii prawie ten sam serwer full is, bardzo dużo bugów, podkręcony licznik, bardzo trudny, za kilka dni zobaczycie na liczniku 1000 online jak nie mniej chyba ze mocniej podkręci - 1000 online strona = 300-400 +/- niepodkręconych online

Opublikowano

to samo co na negorii prawie ten sam serwer full is, bardzo dużo bugów, podkręcony licznik, bardzo trudny, za kilka dni zobaczycie na liczniku 1000 online jak nie mniej chyba ze mocniej podkręci - 1000 online strona = 300-400 +/- niepodkręconych online

Co?? Ty masz jakiś niedorozwój umysłowy? Grasz chociaż?

heh1.PNG

Statystyki strony głównej ehh... ale Ty dalej będziesz swoje mówić.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

heh1.PNG

a czemu nie dasz komendy online z gry ? czyżby dlatego, że by się wydało?

Opublikowano

heh1.PNG

Widać nie masz jaj żeby na niektóre posty odpowiedzieć. Pokaż mi na którym NORMALNYM hard-medium 15 lvl ubija metka 45lvl w minutę.  

lownfast

Opublikowano

Małysz już pewnie w v2 expi ;]

Szkoda, bo na prawde myslałem, że sobie pogram, ale tutaj is zmienia gre. Na 15 lv bez is bije się metki w m1, a nie na dolinie/pustyni ...

@Zamierzacie coś zrobić z tym IS, czy tak pozostanie?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Małysz już pewnie w v2 expi ;]

Szkoda, bo na prawde myslałem, że sobie pogram, ale tutaj is zmienia gre. Na 15 lv bez is bije się metki w m1, a nie na dolinie/pustyni ...

@Zamierzacie coś zrobić z tym IS, czy tak pozostanie?

Zaraz zrobimy ankiete na forum.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

to ty masz o tym decydowac, a nie jakies pajace na forum, ja p******e jaka zenada  xD  xD

Opublikowano

­Za dużo ludu, w ciągu 5 min ksuło mi chyba 5 osób pieski w M1 :D

Pozdrawiam:

IOuO7a4.jpg

Ludu w pi*du, Waffel chyba pisał, że na becie na 10 lvlu miał pół eq wybonowane - ja na 6 nie zdobyłem ani 1 dodania, o ubiciu metka mogę pomarzyć, skoro nawet pieski w M1 20 lvle ksują xD

Serwer nawet w miarę, ale jeśli IS naprawdę daje taką przewagę to nie polecam.

tenor.gif

Opublikowano

Śmiech, nagle ankieta na forum? Ludzie.. Ja rozumiem że ta odpowiedź w celu załagodzenia sytuacji? 

Chcesz znać przepis na zwycięstwo? 10 level ciągnie spota na BO, 15 ubija metki 45lvl a 30 pewnie już lecą w V2. 

7a7daf435cef0c066c09644b6e3676d4.png

f653ec3be5bf4b007a94536c4a7bd9f0.png

049296688323284078675bdcb36eeddb.png

7356a5ab1141c10629928d86126d2896.png

Przepis podany. Teraz możesz expić w V2 na 30 levelu, powodzenia. Nie zapomnij o vipie który jest kosmicznie drogi! 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...