Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 nie musisz nic wydać żeby być dobrym.

Po 2 

A w tej bajce były smoki?

Tak wgl to Ci youtuberzy którzy dostali od was w chuy sm i kupili te skrzynki i dropneli bronie na 75 to czemu im ich nie usunęliście ? skoro szkatułki zostały usunięte ? coś mi tu śmierdzi, może specjalnie dałeś te skrzynki by oni szybko dropneli te bronie a potem by ludzie się na srali usunąłeś te szkaty ? z is  xD Jeżeli tak, to powodzenia. 

xD 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak wgl to Ci youtuberzy którzy dostali od was w chuy sm i kupili te skrzynki i dropneli bronie na 75 to czemu im ich nie usunęliście ? skoro szkatułki zostały usunięte ? coś mi tu śmierdzi, może specjalnie dałeś te skrzynki by oni szybko dropneli te bronie a potem by ludzie się na srali usunąłem szkaty ? xD Jeżeli tak, to powodzenia.

Gz!!! Odkryłeś afryke xD Taki był tego zamiar. Powinni im te bronie wypierdoli* i oddać SM'y żeby było sprawiedliwie a nie, że ten grubas ze swoimi chłoptasiami na 55 lvl'u z truta już lata.
Opublikowano

Sprawdz sobie w bazie ciołku ze jest +- 6-7 kont z full yang w eq :) mi wisi i tak tu nie bede juz wiecej gral. Ale pewnie sprawe zatuszujesz jak ze szkatami. Ja nie zamierzam ci pomagac z tym bugiem. Dojdz do czegos sam :) Skonczylem tu dyskusje. Pa :*

hehsss.PNG

Masz dla świetego spokoju, 3 osoby które mają powyżej 80kk, legalnie zdobytych. No ale cóż Ty dalej powiesz że coś jest xD

Wszystko co w IS można zdobyć w grze ?

Tak.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jakie jest stanowisko administracji na temat szkat razadora/broni 75lvl?

Przecież zostały usunięte 2h po starcie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ale tu nie chodzi o te pier**lone szkaty tylko o to ze "nagrywacze" na 50 lvl maja truty, ktorych miec nie powinni. Od razu powinniscie im to usunac i oddac sm... Nie bylo by 10 stron spiny, a im i tak to roznicy nie zrobi bo za 2-3 dni i tak kupia od graczy za kosmiczne ilosci sm...
Opublikowano

No do kur*y nędzy usuńcie też te bronie, które dropiły z tych szkat i oddajcie Sm

Opublikowano

I właśnie o to chodzi. Kilka osób kupiło i mają już bronie 75+7 i inne przydatne rzeczy. 

Też chciałbym kupić kilka szkatułek i w minutę dwie zdobyć to co inni w kilka dni...

Jeżeli już decydujecie się na taki krok to zadbajcie o to aby było sprawiedliwie wobec wszystkich.

Rano namówił mnie na grę kolega, załadowałem kilka złotych ale przez takie cyrki szkoda mi wydanej kasy.

Opublikowano

I właśnie o to chodzi. Kilka osób kupiło i mają już bronie 75+7 i inne przydatne rzeczy. 

Też chciałbym kupić kilka szkatułek i w minutę dwie zdobyć to co inni w kilka dni...

Jeżeli już decydujecie się na taki krok to zadbajcie o to aby było sprawiedliwie wobec wszystkich.

Rano namówił mnie na grę kolega, załadowałem kilka złotych ale przez takie cyrki szkoda mi wydanej kasy.

Masz racje ,ja rowniez wrzucilem kilka zlotych w item shop ale przez te cyrki odechciewa mi sie grac ,jezeli administracja nie zrobi nic z tymi broniami to przewiduje iz straca wielu graczy.

Opublikowano

comment_A1esUkXLV5BL4JAxvChOA66UISFX7wgJ­

Typowa Polska, jeden ma to drugi chce więcej...

Co z tego że już mają truty? To niech se maja.. japrd.. spinacie się tylko o to że to on ma a nie wy.

Mówi się peszek<3 

@topic Zróbcie żeby na dunga tylko lider miał wymagany lvl.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Co z tego że już mają truty? To niech se maja.. japrd.. spinacie się tylko o to że to on ma a nie wy.

Mówi się peszek<3 

Chyba nie rozumiesz w jaki sposób oni mają te truty...

Też chciałbym w kilka minut zdobyć taką broń zamiast latać na dt po kilka razy.

Opublikowano

Mówi się peszek<3 

A ty co ,przydupas respekta czy innego gowna ? Idz lepiej zajmij sie expieniem i wbij ten 40 a nie durne posty wypisujesz.

Nie pozdrawiam

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz w jaki sposób oni mają te truty...

Też chciałbym w kilka minut zdobyć taką broń zamiast latać na dt po kilka razy.

To idź do pracy, kradnij czy co tam wolisz zrobić zarób na IS'a. Opi***alaniem w domu nic nie zdziałasz.  :)

Dla nich nagrywanie to ich praca, co z tego że ma broń na 75? Zlewam to ciepłym moczem  :rolleyes: 

A ty co ,przydupas respekta czy innego gowna ? Idz lepiej zajmij sie expieniem i wbij ten 40 a nie durne posty wypisujesz.

Nie pozdrawiam

Tak kocham jestem jego fanem mam nawet jego koszulkę  <3 

Dla mnie level nic nie znaczy, pozdrawiam  <3 

RESPEKT KOCHAM CIE!  <3  <3  <3 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Trochę ddos bo muli logowanie, wydupiło i już czekam i czekam.

Prócz tego all pasuje póki co ;))

Zaraz wypad na nemere więc ciekawe co lotne.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Przez około 10 minut będą występowały problemy z połączeniem się na serwer ponieważ są wykonywane prace związane z optymalizacją serwera. 
Za utrudnienia przepraszamy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przez około 10 minut będą występowały problemy z połączeniem się na serwer ponieważ są wykonywane prace związane z optymalizacją serwera. 

Za utrudnienia przepraszamy.

No ok dzięki za info, poczeka się i expimy dalej ^^

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ja nwm czy mi się zdaje, ale licznik podkręcony. Świadczy to głównie dość mała ilość sklepów przy takiej ilości graczy powinno być ich znacznie więcej.

Serwer nie ma nawet 1 dnia ;p 

Po sklepach będzie można oceniać za tydzień ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...