Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nwm czy mi się zdaje, ale licznik podkręcony. Świadczy to głównie dość mała ilość sklepów przy takiej ilości graczy powinno być ich znacznie więcej.

Człowieku jak ma być handel skoro serwer stoi niecale 24h?

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nwm czy mi się zdaje, ale licznik podkręcony. Świadczy to głównie dość mała ilość sklepów przy takiej ilości graczy powinno być ich znacznie więcej.

Waluta nie jest jeszcze ogarnięta, nie ma z czym sklepów stawiać i w jakiej cenie, milion gimbusow biega po wo/m2 metki dolina expowiska wszedzie, nic nie da sie złapać samemu.

Opublikowano

To idź do pracy, kradnij czy co tam wolisz zrobić zarób na IS'a. Opi***alaniem w domu nic nie zdziałasz.  :)

Dla nich nagrywanie to ich praca, co z tego że ma broń na 75? Zlewam to ciepłym moczem  :rolleyes: 

Tak kocham jestem jego fanem mam nawet jego koszulkę  <3 

Dla mnie level nic nie znaczy, pozdrawiam  <3 

RESPEKT KOCHAM CIE!  <3  <3  <3 

­

Rozwaliło mnie to :3

Kasy na IS nie żałuję jeśli serwer jest dobry. Kupiłbym bez problemu te szkatułki aby zaoszczędzić czas.

Rozchodzi się o to że zabrali możliwość zakupu owych szkatułek w is...

Administracja doda ponownie szkatułki do IS'a czy usuwa przedmioty zdobyte z tych szkat?

Opublikowano

Administracja sie nie wypowie na ten temat poniewaz jest dla nich drazliwy ,mysla sobie ze chwile sie poburzymy i wszystko przycichnie ale mi juz sie odechcialo grac na tym serwerze ,chce ktos 61 wpka?

Opublikowano

Kasy na IS nie żałuję jeśli serwer jest dobry. Kupiłbym bez problemu te szkatułki aby zaoszczędzić czas.

Administracja doda ponownie szkatułki do IS'a czy usuwa przedmioty zdobyte z tych szkat?

Dokładnie jestem za usunięciem dropu z tych szkat , nie wiem czy też widzieliście ,ale jest możliwość wymieniania 12 szkat ripa na dowolną broń 75lv... więc jak ktoś pomyślał to zakupił owe szkaty i już truta czeka na wbicie lvla ... -.-

Opublikowano

Administracja sie nie wypowie na ten temat poniewaz jest dla nich drazliwy ,mysla sobie ze chwile sie poburzymy i wszystko przycichnie ale mi juz sie odechcialo grac na tym serwerze ,chce ktos 61 wpka?

Chętnie przygarne 

Opublikowano

Surek, co ty się tak pompujesz, wyrażnie napisałem , że mi się zdaje... Rozumiem, że gospodarka jeszcze nie rozwinięta, jakoś nie spojrzałem na date startu serwera, pseplasam  :3

x

Opublikowano

A może to był bonus na start?  :) 

7c5a141733bf.jpg

@anty skąd truta? (Poza szkatą z is  xD )

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Przez około 10 minut będą występowały problemy z połączeniem się na serwer ponieważ są wykonywane prace związane z optymalizacją serwera. 

Za utrudnienia przepraszamy.

Już 10 min mineło ^^

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

A może to był bonus na start?  :) 

7c5a141733bf.jpg

@anty skąd truta? (Poza szkatą z is  xD )

­

Ojj chłopczyk nadal w swoim świecie żyje :)

Opublikowano

Ojj chłopczyk nadal w swoim świecie żyje :)

Tak masz racje  :) 

Jak Ci maść nie pomaga skontaktuj się jak najszybciej z lekarzem, mówię Ci coraz gorzej z Tobą  :unsure: 

@anty Skąd zbroja z czarnej stali +3?

­

`

­

Opublikowano

Tak masz racje  :) 

Jak Ci maść nie pomaga skontaktuj się jak najszybciej z lekarzem, mówię Ci coraz gorzej z Tobą  :unsure: 

­

z twojej pizdy ;)  Hejterino ON

Opublikowano

Człowieku jest godzina 09:00 więc nie wiem o czym narzekasz eh....

Wejdź po 13;00 gwarantuje Ci że będzie powyżej 1.5k :)

PS: Jeżeli masz jakieś sprawy to pisz PW bo zaśmiecasz prezkę.

Godzina 14:37

c2f85d3e676b5d89.jpg

Dawno nie widziałem tak nieodpowiedzialnej adminitracji. Surek Ty nawet nie umiesz sie przyznac do swoich bledow, to jest zalosne

Opublikowano

z twojej pizdy ;)  Hejterino ON

Następny z bólem dupy?  :mellow: 

c2f85d3e676b5d89.jpg

Dawno nie widziałem tak nieodpowiedzialnej adminitracji. Surek Ty nawet nie umiesz sie przyznac do swoich bledow, to jest zalosne

A wiesz że tera coś z maszyną jest? Poczekaj jak sytuacja się ustabilizuje, w godzinach szczytu 1.6k jest  :) 

Na starcie było 2k, dalej mało?  <3 

­

`

­

Opublikowano

c2f85d3e676b5d89.jpg

Ludzi na serwerze jest ponad 1.000 można to zauważyć grając na serwerze.

A ty k***a leszczu zrobiłeś ssa jak logowanie off, congratuk***alations.

Stay Trippin.

Opublikowano

Następny z bólem dupy?  :mellow: 

A wiesz że tera coś z maszyną jest? Poczekaj jak sytuacja się ustabilizuje, w godzinach szczytu 1.6k jest  :) 

Na starcie było 2k, dalej mało?  <3 

­

Ból dupy xD ja tu nie gram  kochanie dla twojej wiadomości <3  Lubie te teksty :D ból dupy / płakanie. Niech zgadnę w domu mówisz do rodziców macie ból dupy  jak coś im nie pasuje ? bo nie rozumiem ludzi którzy piszą to do 2 osoby to ma być śmieszne ? czy co bo nie ten teges

Uczeń
Opublikowano

dobrze ze przynajmniej dostajemy info ze beda problemy... a nie jak na innych serverach co nam oczy mydlą 

Opublikowano

Przestaniecie się kur wa kłócić o to czy jest tyle osób czy nie?.Ten temat służy się wypowiadaniu na temat serwera a nie kłótnia z licznikami,z isem.Każdy ma swoje życie może sobie wydawać na isa ile chce.To jego hajs i wie co robi.Więc po co się pchacie o to czy ktoś kupił full is czy nie.

Ból dupy xD ja tu nie gram  kochanie dla twojej wiadomości <3  Lubie te teksty :D ból dupy / płakanie. Niech zgadnę w domu mówisz do rodziców macie ból dupy  jak coś im nie pasuje ? bo nie rozumiem ludzi którzy piszą to do 2 osoby to ma być śmieszne ? czy co bo nie ten teges

To po co tutaj piszesz.Idz sobie popisać gdzie indziej.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Skoro nie grasz to jak możesz wyrazić swoją opinie na temat serwera? F**k logic.

Tak mówię tak do rodziców, babci, dziadka, prababci oraz pradziadka. Możliwe że kogoś pominąłem, to sory  :) 

­

`

­

Opublikowano

c2f85d3e676b5d89.jpg

Żałosny to jesteś ty.Nieodpowiedzialna administracja.Co ty pierdolisz.?.Dają info co i jak co się dzieje z serwerem.... 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Żałosny to jesteś ty.Nieodpowiedzialna administracja.Co ty pierdolisz.?.Dają info co i jak co się dzieje z serwerem....

Dokładnie, stabilizują serwer ale tu już widzę ból dupy.

Zalecam maść jako magister, inżynier, budowlaniec.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Poprawiamy konfiguracje serwera i takie lagi mogą wystepować jeszcze chwile.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Poprawiamy konfiguracje serwera i takie lagi mogą wystepować jeszcze chwile.

Przynajmniej widzę 1 serwer.Gdzie admini podają info xD. To  jest serwer godny polecenia

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Skoro nie grasz to jak możesz wyrazić swoją opinie na temat serwera? F**k logic.

Tak mówię tak do rodziców, babci, dziadka, prababci oraz pradziadka. Możliwe że kogoś pominąłem, to sory  :) 

­

Jak byś czytał i miał oczy :) to nic napisałem o serwerze.

Tylko kierowałem moje posty do ciebie . Bo mnie bawi ktoś taki co wkleja zdjęcia  / i piszę durne słowa ból dupy  .To ma być śmieszne ? Wiem już czemu większość osób w wieku 30/35 lat mówi że  młodzież w tych czasach dorasta dopiero po ukończeniu 21 roku życia  -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...