Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko fajnie picuś glancuś ale ten IS... za drogi. Moim zdaniem stanowczo za drogi o te pare zł.

P4hS6w.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IS jest chyba zrobiony pod tych co nagrywają na yt żeby sobie mogli dla ''przyspieszenia serii'' kupić 12 szkat ripa żeby mieć trute i ulepszać ją metalami więc easy ;)

Opublikowano

No lipa,że troche drogi ten IS i nie na stałe niektóre itemki :/

Czekamy na start :)

PS: i pewnie będzie jak napisał ''kolega'' wyżej, trutka do 9 i heja a potem jarają się topką bo odziani full ISem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No nie oszukujmy się jak youtuber leci w topke z takim isem to tak samo jakby mu wbić lvl komendą xD.Na setkach na full odpale i do przodu ;)

Opublikowano

Zróbcie jeszcze konia na czas,a co tam ? Wszystko na czas to koń też może być...kappa

Lepsze ppk na 30dni niż na 10h np .PPK przy ostrej ggrze wykorzystasz w 2/3 dni max

Opublikowano

W ogóle co za pojeba&y pomysł z szkatułkami z bossów (tych dobrych czyt. riper/razador) w isie ?

Mało wam kurw* kasy wpadnie przez te zajeban* kostiumy fryzury pety wierzchowce konie pdki i inne chu*e muje?

Dopierdo*cie odrazu bronie 65, stalki, bronie 75 bo po co się trudzić w grze :) Niech taki grubas R3spect pierdo*nie sobie 20 szkatułek ripera na starcie bo pewnie daliście dla ludzi z YT kosmiczne ilości SM.

Coraz bardziej odechciewa mi się tu grać, nie dość, że nie ma tu nic ciekawego to jeszcze serwer nastawiony na hajs w dużej mierze, bo surek wie, że mu sporo osób wbije na serwer ^.-.

Jedyna rzecz jaka tu mnie ciągnie to fakt, że będzie grało sporo ludzi. Inaczej bym nawet na to gówno nie czekał  xD

Opublikowano

Czemu zaczynałeś rejestracje od 1500 kont + ? To ma działać na zachętę rozumiem ?  xD

Wejdziesz na serwer drogi Hooltrasie to zobaczysz, o 1 w nocy było chwile po rejestracji 100 kont ;/ do 10:00 było około 500 więc? 

W ogóle co za pojeba&y pomysł z szkatułkami z bossów (tych dobrych czyt. riper/razador) w isie ?

Mało wam kurw* kasy wpadnie przez te zajeban* kostiumy fryzury pety wierzchowce konie pdki i inne chu*e muje?

Dopierdo*cie odrazu bronie 65, stalki, bronie 75 bo po co się trudzić w grze  :) Niech taki grubas R3spect pierdo*nie sobie 20 szkatułek ripera na starcie bo pewnie daliście dla ludzi z YT kosmiczne ilości SM.

Coraz bardziej odechciewa mi się tu grać, nie dość, że nie ma tu nic ciekawego to jeszcze serwer nastawiony na hajs w dużej mierze, bo surek wie, że mu sporo osób wbije na serwer ^.-.

Jedyna rzecz jaka tu mnie ciągnie to fakt, że będzie grało sporo ludzi. Inaczej bym nawet na to gówno nie czekał   xD

Zrobimy głosowanie na usunięcie ich z is'a.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wejdziesz na serwer drogi Hooltrasie to zobaczysz, o 1 w nocy było chwile po rejestracji 100 kont ;/ do 10:00 było około 500 więc?

Czy zrobicie cos z petami ( zeby byly na stale ) i usuniecie szkaty bossow z IS? Wiekszosc graczy ( jak nie wszyscy) tego chce tutaj i na waszym forum...
Opublikowano

A tak jak ktoś szuka gildii to na forum wpadać

http://forum.mories.pl/topic/89-parafia-mobilizacja-shinsoo
Czekam na start, mam pytanie czy czas itemów z is leci tylko jak jesteśmy online?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Przeraża mnie trochę ItemShop. Wszystko spoko, ale wydając 30 złotych chciałbym już kupić sobie na spokojnie peta + wierzchowca a okazuje się że tego nie zrobię bo brakuje mi 100 śmiesznych SM i musze się bawić w śmieszne smsy za 2,44zł.

Przechodząc DT, i zabijając ripera tylko i wyłacznie z Szkatułki Umarłego Rozpuwacza może nam takowy przedmiot wylecieć lub z nowych map.

4a70ec7e0ce515f2c3956524eae71d54.png

sobie przeszedłeś te DT. 

Chyba że coś w tym ISie zostanie zmienione, to nie hejce. 

lownfast

Opublikowano

Przeraża mnie trochę ItemShop. Wszystko spoko, ale wydając 30 złotych chciałbym już kupić sobie na spokojnie peta + wierzchowca a okazuje się że tego nie zrobię bo brakuje mi 100 śmiesznych SM i musze się bawić w śmieszne smsy za 2,44zł.

4a70ec7e0ce515f2c3956524eae71d54.png

sobie przeszedłeś te DT. 

Chyba że coś w tym ISie zostanie zmienione, to nie hejce. 

http://forum.mories.pl/topic/94-szkatu%C5%82ki-usuni%C4%99cie-z-is/

Głosowanko proszę :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja już podziękuję za taką grę.  Gdzie tu jest logika gry, skoro taki pseudo youtube'r dostanie za kilka odcinków ogromne ilości sm a widząc wasz is śmiało mogę stwierdzić, że bardzo on ułatwi grę. Nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Dokładnie , usuńcie czas z petów i kostiumów ,albo zróbcie tak aby czas leciał gdy tylko jesteśmy w grze :)

Opublikowano

Ja już podziękuję za taką grę.  Gdzie tu jest logika gry, skoro taki pseudo youtube'r dostanie za kilka odcinków ogromne ilości sm a widząc wasz is śmiało mogę stwierdzić, że bardzo on ułatwi grę. Nie pozdrawiam. 

Mogę w temacie powiedzieć tyle, że youtuberzy nie dostają takich dużych sum SM. Sam rozdaję i to są znikome ilości. 

Opublikowano

Ogólnie patrząc bardzo drogi ten ItemShop. Ale co się dziwić, teraz takie czasy w metinie nastały, że za 30 dni peta się płaci 30zł

Opublikowano

Ogólnie patrząc bardzo drogi ten ItemShop. Ale co się dziwić, teraz takie czasy w metinie nastały, że za 30 dni peta się płaci 30zł

Wiele serwerów już nie posiada petów na stałe, tak jak i stroje i fryzury. Także nie wiem w czym problem 

Czemu zaczynałeś rejestracje od 1500 kont + ? To ma działać na zachętę rozumiem ?  xD

Gdy wstałem o 9 rano było 100+ konto, odświeżałem cały czas stronę i cały czas rosło regularnie 

Opublikowano

Wiele serwerów już nie posiada petów na stałe, tak jak i stroje i fryzury. Także nie wiem w czym problem 

Gdy wstałem o 9 rano było 100+ konto, odświeżałem cały czas stronę i cały czas rosło regularnie 

Czyli, że wzorujecie się na innych serwerach? Jak one są złe co potwierdza ilość graczy, to Wy też tak zrobicie? 0 oryginalności, aktualnie polski metin to wyzysk pieniędzy, 0 przyjemności bez wydania grubych hajsów na IS'a.

Liczyłem na to, że wydając 20 zł na serwer będę miał okazję zakupić pare rzeczy, nie tylko 1/2 i to w dodatku na ograniczony czas.

Opublikowano

Ze szkatami ripa jest prosta piłka.Jeśli zostawicie w isie to 75lvle straca dobry zarobek bo jakiś ciulas 15lv będzie sprzedawał na rynku szkaty za grosze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...