Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiech, nagle ankieta na forum? Ludzie.. Ja rozumiem że ta odpowiedź w celu załagodzenia sytuacji? 

Chcesz znać przepis na zwycięstwo? 10 level ciągnie spota na BO, 15 ubija metki 45lvl a 30 pewnie już lecą w V2. 

7a7daf435cef0c066c09644b6e3676d4.png

f653ec3be5bf4b007a94536c4a7bd9f0.png

049296688323284078675bdcb36eeddb.png

7356a5ab1141c10629928d86126d2896.png

Przepis podany. Teraz możesz expić w V2 na 30 levelu, powodzenia. Nie zapomnij o vipie który jest kosmicznie drogi! 

Akurat fryzurki i pety a także kostiumy na praktycznie każdym serwerze dają bonusy więc nie wiem skąd ten bulwers.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat fryzurki i pety a także kostiumy na praktycznie każdym serwerze dają bonusy więc nie wiem skąd ten bulwers.

pokaz serwer gdzie masz tyle % na potwory i tyle srednich i hp odrazu po kupnie.

Opublikowano

Żartujesz sobie, right? 

- 6000 HP 

- 55 % potwory 

- 15 % średnich obrażeń

- 10 omdlenie

- 10 obrażeń zostanie dodanych do PŻ 

NIE WSPOMINAM JUŻ O ATAKACH/OBRONACH/ŻYCIACH BOGA SMOKÓW.

Nie no, przecież to całkowicie normalnie że na hard-medium masz bonusy jak na serwerze EASY. Powodzenia życzę w zapieraniu się ze wszystko jest ok, ale tak to jest jak ktoś ma tylko złotówki w głowie. 

Szczerze? To zupełnie nie rozumiem co wy zrobiliście. Mieliście świetną reklamę, zamiast zrobić normalny IS jak na hard-medium przystało to zrobiliście po prostu świństwo. 

Serwer po włożeniu ~100 złotych w IS spokojnie można określić mianem EASY. 

Na normalnych serwerach tego typu strój by wyglądał następująco: 

- 500 HP 

- 5% potwory

- 3% obrażeń do HP 

Natomiast pety nie miały by insta-bonusów tylko musiałyby być wylevelowane. Cóż, ja tylko tak sobie zerkam na licznik ONLINE który tak powoli sobie spada. Jestem niemal pewien, że 60% osób które zajrzą do IS skończą grę. 

lownfast

Opublikowano

Żartujesz sobie, right? 

- 6000 HP 

- 55 % potwory 

- 15 % średnich obrażeń

- 10 omdlenie

- 10 obrażeń zostanie dodanych do PŻ 

NIE WSPOMINAM JUŻ O ATAKACH/OBRONACH/ŻYCIACH BOGA SMOKÓW.

Nie no, przecież to całkowicie normalnie że na hard-medium masz bonusy jak na serwerze EASY. Powodzenia życzę w zapieraniu się ze wszystko jest ok, ale tak to jest jak ktoś ma tylko złotówki w głowie. 

Szczerze? To zupełnie nie rozumiem co wy zrobiliście. Mieliście świetną reklamę, zamiast zrobić normalny IS jak na hard-medium przystało to zrobiliście po prostu świństwo. 

Serwer po włożeniu ~100 złotych w IS spokojnie można określić mianem EASY. 

Na normalnych serwerach tego typu strój by wyglądał następująco: 

- 500 HP 

- 5% potwory

- 3% obrażeń do HP 

Natomiast pety nie miały by insta-bonusów tylko musiałyby być wylevelowane. Cóż, ja tylko tak sobie zerkam na licznik ONLINE który tak powoli sobie spada. Jestem niemal pewien, że 60% osób które zajrzą do IS skończą grę. 

Nie umiesz grać bez is'a? to nie graj - proste. :)

Opublikowano

Nie umiesz grać bez is'a? to nie graj - proste. :)

Nie rozumiem twojej odpowiedzi. Piszę że IS tutaj to przesada, będę chciał to sobie doładuje nawet 200 złotych ale po co, skoro takie coś nie ma przyszłości? Tu nawet nie ma kilmatu HARD-MEDIUM, o to mi własnie chodzi. 

Jak nie masz co robić, to idź Romeo zarywać do V2 jak to robiłeś na Vesterisie^^ 

lownfast

Opublikowano

Nie rozumiem twojej odpowiedzi. Piszę że IS tutaj to przesada, będę chciał to sobie doładuje nawet 200 złotych ale po co, skoro takie coś nie ma przyszłości? Tu nawet nie ma kilmatu HARD-MEDIUM, o to mi własnie chodzi. 

Jak nie masz co robić, to idź Romeo zarywać do V2 jak to robiłeś na Vesterisie^^ 

Ty chyba jesteś przyzwyczajony za bardzo do globala, no ale cóż.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jo, mówi to osoba która gdyby nie bunt graczy to na swoim "serwerze hard" zostawiłaby szkaty ripa w IS, a z tego co wiem to takie coś występuje tylko na serwerach typu PandoraMT2^^

lownfast

Opublikowano

no stary jezeli dla ciebie on przyzwyczaił sie do globala to nie ma sensu z toba dyskutowac

pokaz mi serwer medium hard gdzie na 1 lvl wyciagniesz takie bony, nigdzie bo kazdy wie surek ze twoim priorytetem jest najebanie kasy, co nie. za cos trzeba kupic skórki w lolu

p******e ten serwer, IS powinien pomagać w rozgrywce, ale tutaj pomoga tak,że ją niszczy

Opublikowano

Boże ludzie on nawet może wsadzić czerwone potki do IS'a a wam nic do tego, każdy właściciel serwera chce zarobić a nie wychodzić na minus, bo server to ciężka robota a nie zabawa.

Tylko są 2 typy administratorów 

- Zarabiać z IS i mieć wyjebane na wszystko

- Zarabiać hajs z IS i pomagać graczom oraz zajmować się serwerem.

Surek jest typem 2 administratora, a więc jak wam IS nie pasuje to możecie iść spać.

Opublikowano

Boże ludzie on nawet może wsadzić czerwone potki do IS'a a wam nic do tego, każdy właściciel serwera chce zarobić a nie wychodzić na minus, bo server to ciężka robota a nie zabawa.

Surek jest typem 2 administratora, a więc jak wam IS nie pasuje to możecie iść spać.

debil

Opublikowano

No może, ale po co? Chyba część osób już pracowała przy serwerze i wie z czym to się wiąże oraz jak kosmiczne są potem z niego zarobki. Tyle że wcale nie trzeba robić OP itemów żeby dobrze zarabiać na serwerze. 

lownfast

Opublikowano

Nukey nie ma to jak na wszystkich serwerach surka :)   podlizywać się w prezentacji ;)

A tak ps : Jak takie bonusy są w  IS To czemu ten serwer jest hard/  medium a nie medium / easy :D?

Surek ty coś pisałeś że zobacz na innych serwerach , właśnie patrzę że na easy są takie bonusy :^^ ale to szczegół

Opublikowano

Nukey nie ma to jak na wszystkich serwerach surka :)   podlizywać się w prezentacji ;)

A tak ps : Jak takie bonusy są w  IS To czemu ten serwer jest hard/  medium a nie medium / easy :D?

Surek ty coś pisałeś że zobacz na innych serwerach , właśnie patrzę że na easy są takie bonusy :^^ ale to szczegół

Ja się podlizuję? xD XD xD śmieszy mnie ten Wasz płacz poprostu.

Opublikowano

Spokojnie.

To jest 1 dzień, zobaczymy po tygodniu :P

Opublikowano

Ja się podlizuję? xD xD xD śmieszy mnie ten Wasz płacz poprostu.

Po 1 od kiedy płacz to pisanie 

po 2 nie gram na tym serwerze nawet :P  ja na easy gram aktualnie i porównuje bonusy w itemach do tego serwera . Chyba to oczywiste że każdy gracz wejdzie w prezentacje i chce wiedzieć coś o serwerze a , że widzę taki tu szum to sam się przekonałem i zrobiłem krótką analizę i się zgadzam z tymi postami ludzi co  ''płaczą'' twoim zdaniem ;)))))

Opublikowano

Zaskoczcie mnie czymś .
oby serwer stał :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Ohh... medale co 1 sekunde? Szkoda że 2 godziny,tak trzymaj Surek,trzymaj sie prezentacji  xD

Co sekunde? Oszalałeś?! Przecież wtedy topka by nie kupiła super elo drogich wierzchowców...

Gra się pięknie, ale do momentu kiedy odczujesz przewagę innych graczy ze wzgledu na IS

Opublikowano

Spokojnie.

To jest 1 dzień, zobaczymy po tygodniu :P

Pisałeś wczesniej, że nie będzie 400 online teraz już piszesz, że zobaczymy po tygodniu... ( hipokryto )

Co do serwera polecam może i rzeczy z is są na czas ale jak serwer dużo zarabia, to jest większe zaangażowanie administracji bo nikt za grosze nie będzie robił.  

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Spoko, a te dziesiątki serwerów mają "dziesiątki" bugów ;)

Czy mogę teraz się zaśmiać? 

Teraz już nie możesz powiedzieć że Twój serwer ma coś do zaoferowania bo nie dość że nie ma żadnych nowości to jeszcze ma bugi a brak bugów to miał być chyba główny atut serwera? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...