Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer wbiję ze względu na ilość osób, ale ten serwer będzie miał niewiele graczy po kilku miesiącach. Elita YT to będzie topka, bo dostają oni ogromne ilości SM za odcinki.

Dla normalnego gracza niekorzystającego z IS to jest zwykły hard, a dla tych z IS to serwer easy. Wystarczy trochę pomyśleć i chyba każdy dojdzie do wniosku, że tutaj administracja chce jak najwięcej kasy z IS zebrać.

Niech mi tylko ktoś nie napisze zaraz, że dzisiejsze serwery metina nie są robione pod IS. O wiele, wiele  więcej osób by kupiło cokolwiek w IS jakby wszystko nie było czasowe, a IS troszkę tańszy.

Osobiście sam chciałem sobie na start kupić kilka rzeczy w IS, ale niestety tutaj czas wszystkich przedmiotów leci cały czas, a dla tych co grają mało jest to strata kasy.

Na prawdę radzę zastanowić się z tymi petami czasowymi.

@ Na jaki czas są wierzchowce z IS i czy ich czas leci ciągle, czy tylko jak się ich używa?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Ze szkatami ripa jest prosta piłka.Jeśli zostawicie w isie to 75lvle straca dobry zarobek bo jakiś ciulas 15lv będzie sprzedawał na rynku szkaty za grosze

Szkaty zostały usunięte. 

Opublikowano

Mogę w temacie powiedzieć tyle, że youtuberzy nie dostają takich dużych sum SM. Sam rozdaję i to są znikome ilości.

No, no a taki R3spect sobie tera konkurs robi na chyba 60k sm łączenie.

Tyle na konkurs mu daliście a ile dla niego ^^?

Opublikowano

Na serwer wbiję ze względu na ilość osób, ale ten serwer będzie miał niewiele graczy po kilku miesiącach. Elita YT to będzie topka, bo dostają oni ogromne ilości SM za odcinki.

Dla normalnego gracza niekorzystającego z IS to jest zwykły hard, a dla tych z IS to serwer easy. Wystarczy trochę pomyśleć i chyba każdy dojdzie do wniosku, że tutaj administracja chce jak najwięcej kasy z IS zebrać.

Niech mi tylko ktoś nie napisze zaraz, że dzisiejsze serwery metina nie są robione pod IS. O wiele, wiele  więcej osób by kupiło cokolwiek w IS jakby wszystko nie było czasowe, a IS troszkę tańszy.

Osobiście sam chciałem sobie na start kupić kilka rzeczy w IS, ale niestety tutaj czas wszystkich przedmiotów leci cały czas, a dla tych co grają mało jest to strata kasy.

Na prawdę radzę zastanowić się z tymi petami czasowymi.

@ Na jaki czas są wierzchowce z IS i czy ich czas leci ciągle, czy tylko jak się ich używa?

Po tej długiej wypowiedzi powiem, że sam testowałem serwer bez IS i innych dopalaczy i do 10 lv masz mniej więcej pół eQ wybonowane do tego masz jeszcze powiększone respy metinów a to kolejnie dodania i zmianki i zwykły gracz bez is też sobie świetnie poradzi. 

No, no a taki R3spect sobie tera konkurs robi na chyba 60k sm łączenie.

Tyle na konkurs mu daliście a ile dla niego ^^?

Tak to jest dla widzów, skoro ma tyle ich dostał aż tyle. R3spect dostał odpowiednią liczbę jak kazdy YouTuber co do swoich widzów. Jeśli miałbyś 10k+ widzów też byś tyle dostał. 

Opublikowano

Coś czuje, że to będzie taka negoria v2, która prawie równo rok temu startowała prawie ten sam serwer, też od surka, licznik był kręcony x3 w online, założonych kont, postaci, bardzo drogi IS, youtuberzy dostawali kosmiczne ilości SM (pewien youtuber 1k widzów dostał SM o wartości 400zł + pln), po tygodniu-dwóch prawie 0 online będzie (negoria z 3k online (1k online prawdziwe) zrobiło się w tydzień około 100 prawdziwych online i na drugi tydzien padł) więc nie polecam.

Opublikowano

Coś czuje, że to będzie taka negoria v2, która prawie równo rok temu startowała prawie ten sam serwer, też od surka, licznik był kręcony x3 w online, założonych kont, postaci, bardzo drogi IS, youtuberzy dostawali kosmiczne ilości SM (pewien youtuber 1k widzów dostał SM o wartości 400zł + pln), po tygodniu-dwóch prawie 0 online będzie więc nie polecam.

Negoria to był hard, a graczy było dużo. Dużo ludzi jest dzięki Jutuberom, a żeby ich oglądać odcinki muszą być ciekawe, co za tym idzie szybko prowadzone, a is na to pozwala. Nie chciałbym oglądać takiego respekta który w 3 odc expi w m2.

Opublikowano

Coś czuje, że to będzie taka negoria v2, która prawie równo rok temu startowała prawie ten sam serwer, też od surka, licznik był kręcony x3 w online, założonych kont, postaci, bardzo drogi IS, youtuberzy dostawali kosmiczne ilości SM (pewien youtuber 1k widzów dostał SM o wartości 400zł + pln), po tygodniu-dwóch prawie 0 online będzie więc nie polecam.

Może być inaczej niż w tamtym przypadku, ale administracja musi iść na rękę graczom. Jeżeli większość czegoś chce to należy tak zrobić ( Głównie chodzi o stałe pety ;)

Po drugie co was tak naprawdę obchodzi ile dostają YT? Na każdym serwerze tak jest że mają FULL IS i nic z tym nie zrobisz... Przynajmniej konkursy robią ;) 

Opublikowano

Negoria to był hard, a graczy było dużo. Dużo ludzi jest dzięki Jutuberom, a żeby ich oglądać odcinki muszą być ciekawe, co za tym idzie szybko prowadzone, a is na to pozwala. Nie chciałbym oglądać takiego respekta który w 3 odc expi w m2.

Ale zauważ ,że wykorzystywanie takiej ilośći smów ,żeby być w topce też nie jest uczciwe.

Ale zauważ ,że wykorzystywanie takiej ilośći smów ,żeby być w topce też nie jest uczciwe.

Dzięki za propsy nailer  <3 ^_^

Opublikowano
45 moby

15 śr

15 zadawanych obrażeń

15 atak boga

Same bonusy do ataku z IS. To daje gigantyczną przewagę, a jeszcze bonusy defensywne, łoho. Jak tu grać bez item shopu :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

@knock1074

może trochę i tak, ale my tez na tym korzystamy przez konkursy które robia.

Czy metale dropia tylko w grocie i nowych mapach?

W sumie przy tym serwerze mam na to wyjebane jajca :D Widzimy się w grze bez pierdolenia.

Poda ktoś ip tego tsa wreszcie :D?

Opublikowano

W sumie przy tym serwerze mam na to wyjebane jajca :D Widzimy się w grze bez pierdolenia.

ts-lol.pl

Opublikowano

Masz na stronie. -.-

Opublikowano

45 moby
15 śr
15 zadawanych obrażeń
15 atak boga

Same bonusy do ataku z IS. To daje gigantyczną przewagę, a jeszcze bonusy defensywne, łoho. Jak tu grać bez item shopu :D

Haha no nie wierze :D  Na medium/hard taki cyrk? No żenada. No i jeszcze te kupony które kosztują więcej pkt niż same dają po sprzedaniu w grze. Dzięki temu mało ich się w grze pojawi i chyba o to chodziło. Serwer widzę pod IS'a totalnie, a szkoda, bo projekt fajny. Raczej nie zawitam, za duża różnica będzie między graczami z IS'em i bez.

Opublikowano

Mylisz się kolego :)

Masz rację bo to chyba iZumi poprawił ten błąd występujący na Twoim serwerze o nazwie na literę "L"

Normalną misję technik naprawiał ponad 2 lata niewiarygodne co ? a jednak ! :D

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

licznik reje na str. głw zawyżony czy mi się wydaje :D?

Mpc = 200 osób w prezce

Forum serwera = 180 osób 

Tak tak  nie każdy wchodzi na forum , większość osób robi po 2 konta  to nawet 1.5k ludu  coś chyba tu nie gra ^,^

Opublikowano

Ytberzy z kosmicznymi ilosciami sm ;_;

@ Znając zycie już R3SPECT jak i inni nakupywali sobie szkat ripera zanim je usuneliscie :v

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...