Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Poprawienie handlowania kostiów z itemshopu
- Poprawienie Certyfikatów konia z Lochu małp(Poprawnie daje już poziom konia)
- Poprawienie stabilności serwera
- Poprawiono czytanie medali z 60min i 90min na 60sekund
- Poprawiono tepanie do groty AV2 od 75poziomu(była od 85)
- Zmiejszono czas respu wróżki w AV1
- Zmiejszono czas resp HP wróżki w AV1
- Poprawiono handel Runami(od teraz można nimi handlować)

Przerwa odbędzie się o godzinie 11:00 lub 11:20 nie podamy dokładnej godziny.

PS: PRZYPOMINAMY O AKTUALIZACJI CLIENTA!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

nowy odcinek respecta, minuta 8:25. Co k***a?

Pay2Win, truta ze szkat razadora które są w Isie xD 

Laneris = MorieS

Z najlepszym eq pod pvp bez isa jesteś nikim, tak samo jest i będzie tutaj ^_^

VsxuB58.png

Opublikowano

Pay2Win, truta ze szkat razadora które są w Isie xD

Laneris = MorieS

Z najlepszym eq pod pvp bez isa jesteś nikim, tak samo jest i będzie tutaj ^_^

Eh... Grasz 10minut i tak sądzisz, pograj 1 dzień i Ci gwarantuje że cokolwiek sobie zamarzysz z IS kupisz za yangi...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A koło losu?

W kole losu znajduje się jedna szkatułka ripera. Aktualnie od startu wydropiła ją tylko jedna osoba wydając około 50k SM

Opublikowano

To ile razy losowal res na 10 szkat razadora xD daliscie mu 500k sm? :D

W kole losu nie ma szkat razadora. Były one na początku w IS ale gracze chcieli żeby je usunąć i od razu zniknęły. 

Opublikowano

W kole losu nie ma szkat razadora. Były one na początku w IS ale gracze chcieli żeby je usunąć i od razu zniknęły. 

Dokładnie, jesteśmy nastawieni pod graczy i jeżeli są jakieś propozycje natychmiast na nie zwracamy uwagę, jeżeli macie jakieś propozycje kierujcie je na naszym forum. Lub bezpośrednio kierując je mi na pw.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To cofnijcie mu tą trutę, bo to jest śmiechu warte. 

Akurat w przedmioty graczy nie ingerujemy ale zakończmy sprawę szkatułek rozpruwacza w itemshopie, tak my zrąbaliśmy, ale posłuchaliśmy się was Graczy żeby usunąć. I po 5minutach ankiety zostały natychmiast usunięte.

Jeżeli macie jakieś pytania zapraszamy na nasze forum/pw.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chwila chwila moment.Co tu się odpierdala? tam 5 osób za psi c**j mają bronie 75+7 oczywiscie ci co nagrywają a reszta ma stracić 12h na dt?

Was chyba zdrowo popierdoliło jak coś usuwacie to usuwacie też tego skutki

Opublikowano

Akurat w przedmioty graczy nie ingerujemy ale zakończmy sprawę szkatułek rozpruwacza w itemshopie, tak my zrąbaliśmy, ale posłuchaliśmy się was Graczy żeby usunąć. I po 5minutach ankiety zostały natychmiast usunięte.

Jeżeli macie jakieś pytania zapraszamy na nasze forum/pw.

Pozdrawiam.

Ale wiesz on nie musiał nic zainwestować, aby to zdobyć,a my teraz będziemy tygodniami po dt biegali i upragnionej broni nie zdobędziemy ;/

Opublikowano

Ale wiesz on nie musiał nic zainwestować, aby to zdobyć,a my teraz będziemy tygodniami po dt biegali i upragnionej broni nie zdobędziemy ;/

12 szkatułek można wymienić na broń 75.  

Faktycznie tygodniami..... 7h max 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

NIE POLECAM. Gralo sie srednio dopoki kumpel nie pokazal mi ze jest yang bug... rynek padnie za max 3 dni zakladajac ze nadal o nim bd wiedzialy trzy osoby nadal :) D N O

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Bezsensu ten serwer, taki Respect i inni youtuberzy dostali po 1kkkk SM i nie dość że na 30 poziomie z mieczykiem na 1 lv ogarnia Full spota, to jeszcze nie wbił 75 a ma już trutę z skrzynek razadora które kupił z is za sm które dostał od was. Powie mi gdzie tu jest kur.wa sens ? I ja mam z nimi rywalizować ? pierw bym musiał całą wypłatę przeznaczyć na is, także ja dziękuje nie polecam 2 na 10. 

xD 

Opublikowano

Bezsensu ten serwer, taki Respect i inni youtuberzy dostali po 1kkkk SM i nie dość że na 30 poziomie z mieczykiem na 1 lv ogarnia Full spota, to jeszcze nie wbił 75 a ma już trutę z skrzynek razadora które kupił z is za sm które dostał od was. Powie mi gdzie tu jest kur.wa sens ? I ja mam z nimi rywalizować ? pierw bym musiał całą wypłatę przeznaczyć na is, także ja dziękuje nie polecam 2 na 10. 

Po 1 nie musisz nic wydać żeby być dobrym.

Po 2 

NIE POLECAM. Gralo sie srednio dopoki kumpel nie pokazal mi ze jest yang bug... rynek padnie za max 3 dni zakladajac ze nadal o nim bd wiedzialy trzy osoby nadal :) D N O

A w tej bajce były smoki?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po 1 nie musisz nic wydać żeby być dobrym.

Po 2 

A w tej bajce były smoki?

Sprawdz sobie w bazie ciołku ze jest +- 6-7 kont z full yang w eq :) mi wisi i tak tu nie bede juz wiecej gral. Ale pewnie sprawe zatuszujesz jak ze szkatami. Ja nie zamierzam ci pomagac z tym bugiem. Dojdz do czegos sam :) Skonczylem tu dyskusje. Pa :*

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...