Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jako iż w nocy o godzinie 01:00 odbył się update, pojawił się nowy klient do pobrania lub jest możliwość zaaktualizowania(patcherem), a także można wybrać pobranie łatki poprzez strony:

https://mories.pl/download

lub

http://rejestracja-mories.pl/download

Aktualizacja clienta daje możliwość wystawiania sklepiku(bez niej nie ma możliwości(będzie wyrzucać))

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O, Surek, jak to Cie nie interesuje, ile ktoś kupił? Brniesz w to dalej, brniesz, pogrążasz się.
Na początku tłumaczenie: Nieee, skrzynki 10 osób kupiło, nic się nie stało, śmiechu warte.
Teraz skrzynki raptem 20+, ulala.
Wisi Ci, ile ktoś kupił? Pieniążki Ci wpadły, pewnie tam się ślinisz ostro, nieprawdaż?

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Potencjał na serwer roku, zjebany przez administracje. Rozgrywka fajna, ale raczej nikt nie chce grać na serwerze pełnym oszustw

Opublikowano

Nie polecam, krętactwo i oszustwo dominuje.

a co się stało jakie krętactwo? 

Potencjał na serwer roku, zjebany przez administracje. Rozgrywka fajna, ale raczej nikt nie chce grać na serwerze pełnym oszustw

Co się stało jakie oszustwa?

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

a co się stało jakie krętactwo? 

Co się stało jakie oszustwa?

­

Miliony SM rozdane Youtuberom, w dodatku udostępniono szkatułki ripa po starcie na pewien czas, gdzie cała gildia Respecta je zakupiła no i już na serwerze są bronie 75.

No i oczywiście, żeby wybić sie  na serwerze dosyć szybko musisz wydać +/- 50zł na IS

Opublikowano

Miliony SM rozdane Youtuberom, w dodatku udostępniono szkatułki ripa po starcie na pewien czas, gdzie cała gildia Respecta je zakupiła no i już na serwerze są bronie 75.

No i oczywiście, żeby wybić sie  na serwerze dosyć szybko musisz wydać +/- 50zł na IS

A jakiś dowód że ktokolwiek z gildi r3s kupił te szkatułki jest? Lub że tyle sm jest dawane yt? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

A jakiś dowód że ktokolwiek z gildi r3s kupił te szkatułki jest? Lub że tyle sm jest dawane yt? 

­

Administrator sam się przyznał parę postów wcześniej xD

Opublikowano

Administrator sam się przyznał parę postów wcześniej xD

Kto powiedział że to On kupił akurat szkatułki? Bo to jest śmieszne mówiłem że kupili gracze jacy nie wiem bo takich logów nie posiadam, i kupiło albo 10 albo 15 skrzyń razem. Więc nie wiem o co ta cała spina. Na innych serwerach normalnie w is'ie są takie rzeczy i nie płaczecie a tu że odrazu jakieś przekręty bo 2h szkatułki ripera były :O no proszę Cie, w tej sprawie już nie odpisze bo cały czas obie dopowiadacie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kto powiedział że to On kupił akurat szkatułki? Bo to jest śmieszne mówiłem że kupili gracze jacy nie wiem bo takich logów nie posiadam, i kupiło albo 10 albo 15 skrzyń razem. Więc nie wiem o co ta cała spina. Na innych serwerach normalnie w is'ie są takie rzeczy i nie płaczecie a tu że odrazu jakieś przekręty bo 2h szkatułki ripera były :O no proszę Cie, w tej sprawie już nie odpisze bo cały czas obie dopowiadacie.

Teraz nie odpisuj, nie słuchaj graczy, a za tydzień płacz ze z 2k zrobiło się 400 wiary :)

Wszystko jest dobrze, ale cały ItemShop już popsuł grę

Opublikowano

Teraz nie odpisuj, nie słuchaj graczy, a za tydzień płacz ze z 2k zrobiło się 400 wiary :)

Wszystko jest dobrze, ale cały ItemShop już popsuł grę

Człowieku jest godzina 09:00 więc nie wiem o czym narzekasz eh....

Wejdź po 13;00 gwarantuje Ci że będzie powyżej 1.5k :)

PS: Jeżeli masz jakieś sprawy to pisz PW bo zaśmiecasz prezkę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ty jeszcze się pytasz o co spina ? Mają już trute którą pewnie nie będzie łatwo zdobyć, a oni już mają. To prawda na niektórych serwerach są szkaty ripa w IS, ale nie na hardach/medium . 

Pisze się " Od razu 

Opublikowano

Szkoda że nie pokazuje wszystkich postaci 1lvl :( Ale wiesz co dla Ciebie specjalnie to jutro zrobimy! Żeby pokazywało WSZYSTKICH GRACZY :)

Zostały usunięte bo gracze o to prosili :)

stary każdy wie, że liczniki na stronie są podkręcone x1.85, znam się na tym trochę i nie wmawiaj mi synku, że tak nie jest. Jeżeli chcesz coś zrobić w tym kierunku to pokaż algorytm, potwierdzający liczby które widzą osoby wchodzące na stronę, a nie sorki, jak masz pokazać jak twój licznik pokazuje wartości prawie dwukrotne do wartości prawdziwych. Oj surek surek, ty cały czas na kase lecisz, ale będzie tak jak ze wszystkimi twoimi serwerami, ludzie wreszcie przejrzą na oczy, a ty nie będziesz miał na skórki w lolu

serwera nie polecam

-bez IS można powiedzieć. że nic nie ugrasz i jesteś zerem

-administrator leci na $$$ i to bardzo mocno

-zapewne serwer długo nie postoi, szczurek może jest dobrym adminem ale $$$ przesłaniają mu oczy

-ładnie skręcony licznik, a surek komendy z gry nie da bo wiecie <3

Opublikowano

stary każdy wie, że liczniki na stronie są podkręcone x1.85, znam się na tym trochę i nie wmawiaj mi synku, że tak nie jest. Jeżeli chcesz coś zrobić w tym kierunku to pokaż algorytm, potwierdzający liczby które widzą osoby wchodzące na stronę, a nie sorki, jak masz pokazać jak twój licznik pokazuje wartości prawie dwukrotne do wartości prawdziwych. Oj surek surek, ty cały czas na kase lecisz, ale będzie tak jak ze wszystkimi twoimi serwerami, ludzie wreszcie przejrzą na oczy, a ty nie będziesz miał na skórki w lolu

serwera nie polecam

-zapewne serwer długo nie postoi, szczurek może jest dobrym adminem ale $$$ przesłaniają mu oczy

-ładnie skręcony licznik, a surek komendy z gry nie da bo wiecie <3

Pisze do Ciebie na gg wyjaśnimy sobie coś.

Ty jeszcze się pytasz o co spina ? Mają już trute którą pewnie nie będzie łatwo zdobyć, a oni już mają. To prawda na niektórych serwerach są szkaty ripa w IS, ale nie na hardach/medium . 

Pisze się " Od razu 

Mylisz się, aczkolwiek dobrze na prośbę graczy usuneliśmy je czy wy będziecie pisać przez 10 stron w prezce to samo? To już się nudne robi(odpowiadanie)

Jak masz jakąś sprawę wal na gg 16013222 lub pw, bo zaśmiecanie prezki nie ma sensu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Mylisz się, aczkolwiek dobrze na prośbę graczy usuneliśmy je czy wy będziecie pisać przez 10 stron w prezce to samo? To już się nudne robi(odpowiadanie)

Jak masz jakąś sprawę wal na gg 16013222 lub pw, bo zaśmiecanie prezki nie ma sensu.

Lepiej nie pisać w prezentacji wszystkich bugów, bo nikt nie będzie grać.( ͡° ʖ̯ ͡°)

Dobre zagranie.

Ustawienie gracze bronią serwera " nie chcesz to nie ładuj w IS "

Nowi gracze atakują " ItemShop za drogi"

To śmieszne, jakiś is decyduje o tym kto będzie grać, a kto nie.

Z takim serwerem na hajsy to i ja podziękuje. 

Heniek.

Opublikowano

serwera nie polecam

-ładnie skręcony licznik, a surek komendy z gry nie da bo wiecie  <3

W 100% sie z tym zgadzam. Pozdrawiam i powodzenia!

Opublikowano

Lepiej nie pisać w prezentacji wszystkich bugów, bo nikt nie będzie grać.( ͡° ʖ̯ ͡°)

Dobre zagranie.

Ustawienie gracze bronią serwera " nie chcesz to nie ładuj w IS "

Nowi gracze atakują " ItemShop za drogi"

To śmieszne, jakiś is decyduje o tym kto będzie grać, a kto nie.

Z takim serwerem na hajsy to i ja podziękuje. 

Ale co mają "bugi" do itemshopa, bo bugów nie widze. ehh a te co sa(drobne własnie zostają poprawiane).

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Szkatułki ripera zostały usunięte z IS całkowicie. Nie są już one tam dostępne. Więc nie ma co spinać o to.

Ty czaisz baze ze Youtuberz'y juz ich maja po x ...

Opublikowano

serwera nie polecam

-ładnie skręcony licznik, a surek komendy z gry nie da bo wiecie  <3

W 100% sie z tym zgadzam. Pozdrawiam i powodzenia!

Po 1 prowadzę serię bez is i bardzo dobrze się gra bez niego.

Po 2 nie byłbym na to przekonany skoro siedzi dzień i noc żeby serwer stał stabilnie

Po 3. Serwer postoi i to długo o to nie trzeba się martwić

Po 4. Nic nie jest podkręcone sam monitoruje licznik w panelu i widzę.

Opublikowano

Ja tam gram 0 is i już mam kostium, peta na 7dni z misji od biologa, bojowca też od graczy kupionego.

Wiec nie stękać tylko grać, bo ja już zaczynam exp w v3 ^.^

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ja tam gram 0 is i już mam kostium, peta na 7dni z misji od biologa, bojowca też od graczy kupionego.

Próbują na siłę zhejtować serwer grając 10-15minut.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po filmie ruspekta mozna wnioskowac ze w is(kole losu) nie ma szkat ripa ale razadora z ktorych lepiej leca bronie na 75 niech ktos mnie poprawi jak cos ;p

Opublikowano

Jak ktoś potrafi grać to wszystko osiągnie bez IS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...