Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby było taniej byłby większy popyt, popierdo*cu. 

Każdy ustala ceny jak chce, więc po co się wpierdalasz?

ps. Daj mi serwer bez IS.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy ustala ceny jak chce, więc po co się wpierdalasz?

ps. Daj mi serwer bez IS.

Karphatos  <3 

Ponawiam pytanie będzie opcja paypal?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nastawiacie się na dużą ilość graczy i tylko dwa królestwa? Na serwerze Hard spora ilość osób siedzi w M2 na początku, więc w M2 jak coś dropniesz w dzień to będzie cud.

Opublikowano

Nastawiacie się na dużą ilość graczy i tylko dwa królestwa? Na serwerze Hard spora ilość osób siedzi w M2 na początku, więc w M2 jak coś dropniesz w dzień to będzie cud.

Nie nastawiaj się na takie coś, bo ludzie wejdą i wyjdą jak zobaczą, że to kolejny denny hard.

Reklama u tego typa to imo wyrzucenie hajsu w błoto, bo to nie jest kanal mt2. To tak jakbys wykupil rklame na showupie.

Opublikowano

Nie nastawiaj się na takie coś, bo ludzie wejdą i wyjdą jak zobaczą, że to kolejny denny hard.

Reklama u tego typa to imo wyrzucenie hajsu w błoto, bo to nie jest kanal mt2. To tak jakbys wykupil rklame na showupie.

Na pewno była by lepsza np. u takiego grlmike, lub kogoś innego kto grał w metka czy gra ale pomyśl jak ciężko taką załatwić.

Teraz zrobiła się nagonka pro reklama wallander kox madafaka a weź załatw u niego reklamę...

Serwer wygląda spoko.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Na pewno była by lepsza np. u takiego grlmike, lub kogoś innego kto grał w metka czy gra ale pomyśl jak ciężko taką załatwić.

Teraz zrobiła się nagonka pro reklama wallander kox madafaka a weź załatw u niego reklamę...

Serwer wygląda spoko.

pompateam to dla mnie antyreklama, ale ok.

Moze ktos mi powiedziec czym ten serwer rozni sie od innych hardow?

Opublikowano

Jak dla mnie nie różni się niczym prócz tego, że powinno być w miarę typa.

Ważne na hard jest to, żeby było dużo ludzi [handel, zadymi etc]

Jednak trzeba pomyśleć też jak ciężko stworzyć hard jakiego nie ma, ciężko to zrobić bo dodając coś można łatwo zmienić serwer z hard na wiele łatwiejszy.

Jak ten serwer faktycznie na plikach exaliona, to to nie będzie aż taki hard. Bo tam bardzo łatwo się wszystko robiło.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Tym, że ma ogromną reklamę, administracje +18, nowe systemy np petów kostiumów, itd 

Jeśli jest np 1,2k osób na hardzie, to on się już nie staje nudny :) 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Tym, że ma ogromną reklamę, administracje +18, nowe systemy np petów kostiumów, itd 

Jeśli jest np 1,2k osób na hardzie, to on się już nie staje nudny :)

­

Większość serwerów ma administrację +18, jak nie każdy 'większy'. Nowy system petów/kostiumów? Nie wiem gdzie, każdy kostium, jak i pet jest już wrzucony na necie od dawna.

A żadnych nowości na tym serwerze nie widzę, wszystko to zlepka z neta, nic autorskiego.

Opublikowano

Większość serwerów ma administrację +18, jak nie każdy 'większy'. Nowy system petów/kostiumów? Nie wiem gdzie, każdy kostium, jak i pet jest już wrzucony na necie od dawna.

A żadnych nowości na tym serwerze nie widzę, wszystko to zlepka z neta, nic autorskiego.

Tylko po co dawac cos autorskiego jak takie systemy ZAWSZE sa zbugowane... I tak jest duzo rzeczy ktore sprawiaja ze gra jest przyjemniejsza. Na niektorych serwerach jest tego tak za przeproszeniem naje*ane ze sie patrzec nie da. Tutaj jest tego wystarczajaco.

A tak wgl jak wszyscy beda dodawac nowosci to niedlugo nie bedzie co dodawac ;)

Opublikowano

Tylko po co dawac cos autorskiego jak takie systemy ZAWSZE sa zbugowane... I tak jest duzo rzeczy ktore sprawiaja ze gra jest przyjemniejsza. Na niektorych serwerach jest tego tak za przeproszeniem naje*ane ze sie patrzec nie da. Tutaj jest tego wystarczajaco.

A tak wgl jak wszyscy beda dodawac nowosci to niedlugo nie bedzie co dodawac ;)

Dokładnie, święte słowa ;)

Opublikowano

Standard w prezentacji ,,czym sie wyrozniacie?'' I ,,za duzo systemow to juz nie metin'' zawsze mnie to bawi bo do metka juz nie ma co wepchnac ;p

Opublikowano

serwer zapowiada się konkretnie, nic tylko czekać do 18  ;)

Opublikowano

Wszystko w IS jest na określony czas, a osoby, które grają niewiele nie mają sensu w ogóle kupować czegoś żeby się marnowało. Proponuje dodać też przedmioty tak, aby ich czas leciał kiedy ich tylko używamy, a chodzi mi tutaj głównie o wierzchowce/kostiumy/ PPK.

Warto zostać na niskim lv i zrobić skille g?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Wszystko w IS jest na określony czas, a osoby, które grają niewiele nie mają sensu w ogóle kupować czegoś żeby się marnowało. Proponuje dodać też przedmioty tak, aby ich czas leciał kiedy ich tylko używamy, a chodzi mi tutaj głównie o wierzchowce/kostiumy/ PPK.

Warto zostać na niskim lv i zrobić skille g?

Dokładnie, ja gram tylko w weekendy a chętnie bym coś w is zakupił.

Osobiście zatrzymuje się na 35 lvl i chodzę ma wieze orków

Opublikowano

Ciekawe kiedy administracje serwerów zrozumieją ,że gówno nas obchodzą jakieś nowości i te inne szmery bajery. 

W metinie liczą się tylko i wyłącznie wojny,ustawki i napierdalanki na spotach no i wojny królestw+turnieje pvp.

To się liczy w metinie i oczekujemy ,że jakaś administracja będzie takie sprawy organizować

Opublikowano

Z nudów się wbije po ilości założonych już kont można by powiedzieć ze trochę ludzi wbije na starcie ciekawe czy tylko liczba się utrzyma ;)

Ps. dlaczego po wpisaniu 16 literowego hasła wyskakuje błąd przy reje. : ''Hasło jest za długie, Maxymalnie 32 znaki !''.

Błąd w IS :

szkatułka RIP'a  5.5k sm ? ( 30zł sms = 5k sm )  chyba powinno być 550sm ^

Metale bodzie w IS'ie trochę lipa takich rzeczy w IS'ie być nie powinno .. i troszkę do dupy z tym czasem przedmiotów ( Pety , ppk itd. ) ^,^

Powodzenia na starcie. ;)

Opublikowano

Reklama dobra to i ludzi będzie sporo , ale pytanie na jak długo utrzyma się spora liczba graczy :)

Co do bonusów , wchodzą wszystkie wartości? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...