Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, jednak serwer jak każdy inny hard (może nie mieć bugów.. chociaż nie oszukujmy się, na 100% będzie je miał). Kto jest dokładnie w Administracji :)?

Opublikowano

Czy myślisz nad wprowadzeniem sklepu offline? Jest już na kilku polskich serwerach i to wypala. Na pewno by dużo osób z tego względu zawitało na serwerze. Przemyślcie to.

Opublikowano

Czy myślisz nad wprowadzeniem sklepu offline? Jest już na kilku polskich serwerach i to wypala. Na pewno by dużo osób z tego względu zawitało na serwerze. Przemyślcie to.

Tak, aktualnie planujemy to wprowadzić w 2 lub 3 update :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na WOM jest i działa to bardzo dobrze, dopiero teraz będzie luda w m1 ;D

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dobrze by było też dodanie tzn ukrycia tych sklepów do opcji gry :P bo na pewno tego będzie całe m1.

Na WOM jest i działa to bardzo dobrze, dopiero teraz będzie luda w m1 ;D

a ten WOM to chyba niemiec tak? :D

Opublikowano

Podstawowe pytanie, będzie opcja paypal? ­

I co do ostatnich setów to już trochę rzygam, mi się bardzo podoba ten secik.

36621495252484244352.jpg

Pomyślcie nad zmianą bo one są już wszędzie  -.- 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ja akurat jestem przeciwny sklepom offline.Widziałem jak to wygląda na WOM.Masz sklepów dosłownie w każdym zakątku w m1 a graczy jest powiedzmy 50.Nie dość ,że nie ma gdzie szukać ludzi do pvp to jest po prostu tego za dużo.Już lepszym pomysłem byłby dom aukcyjny po 1yang bo tak czy obie opcje odpędzają ludzi z m1 a przynajmniej przez dom handlowych nie będzie lagów

Opublikowano

Ja akurat jestem przeciwny sklepom offline.Widziałem jak to wygląda na WOM.Masz sklepów dosłownie w każdym zakątku w m1 a graczy jest powiedzmy 50.Nie dość ,że nie ma gdzie szukać ludzi do pvp to jest po prostu tego za dużo.Już lepszym pomysłem byłby dom aukcyjny po 1yang bo tak czy obie opcje odpędzają ludzi z m1 a przynajmniej przez dom handlowych nie będzie lagów

Gdzie Ty jakieś sklepy offline tam masz?

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

No no, coś tam może zagramy. :D 

Fajna prezentacja 6/10. 

Reklama widać dość duża. 

Serwer Surka to na lekki minus, oby tego tera nie zjebpsuł. 

Opublikowano

Z tego co widzę tera po item shopie, ceny strasznie wysokie (bynajmniej dla tych co kupują sms).

Lipa, lipa widać, że surek wyczuwa dużo graczy to odrazu w isiorku trzeba drożej dać żeby zarobić ^^

Szkoda, że w Polsce nie stawiają serwerów jak niektórzy za granicą bez is'a, u lala :)

Opublikowano

Z tego co widzę tera po item shopie, ceny strasznie wysokie (bynajmniej dla tych co kupują sms).

Lipa, lipa widać, że surek wyczuwa dużo graczy to odrazu w isiorku trzeba drożej dać żeby zarobić ^^

Szkoda, że w Polsce nie stawiają serwerów jak niektórzy za granicą bez is'a, u lala :)

Japierdole... a za co serwer opłaci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...