Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostało wprowadzone udogodnienie które:
- czytanie KU nie zabiera expa.

To tyle, bardzo prosiliście jutro pojawi się w nocy o której jeszcze nie wiemy, ale pojawi się bardzo duży update ;)

Dlaczego nie odpowiesz na moje pytanie?

Opublikowano

Zostało wprowadzone udogodnienie które:
- czytanie KU nie zabiera expa.

To tyle, bardzo prosiliście jutro pojawi się w nocy o której jeszcze nie wiemy, ale pojawi się bardzo duży update ;)

Super :D

Ludzie nie wbijali 105 lvla bo myśleli ze nie bedzie mozna wbijać skilli bo brak expa. No ale OstryWładek jednak wbił pierwszy 105 lvl ( bo wiedział ze to dodadzą )  i oczywiscie po wbiciu 105 lvla przez ich ytbera dodali taką mozliwość :v Dobre,dobre

79160594027661829163.png

Opublikowano

robcie aby szkaty zmianki i wzmosnienia wpadaly od razu do eq, bo tego nawet nie da sie podnosic jak smieci duzo leci... Druga sprawa od czasu do czasu niech wejdzie jakis gm do v3 pajakow i pobanuje, tam 90 % to na wh siedzi.

Opublikowano
robcie aby szkaty zmianki i wzmosnienia wpadaly od razu do eq, bo tego nawet nie da sie podnosic jak smieci duzo leci... Druga sprawa od czasu do czasu niech wejdzie jakis gm do v3 pajakow i pobanuje, tam 90 % to na wh siedzi.

Wh jest na serwerze dozwolone przecież. Nawet jutuberzy grają.

Nie widzę problemu.

Heniek.

Opublikowano

A surek nadal nie odpowiedział na moje pytanie;/

Jak widać nie jesteś tego wart. Z takimi jak ty się nie wygra. Czasem trzeba wiedzieć kiedy debilowi ustąpić ;)

Opublikowano

Wh jest na serwerze dozwolone przecież. Nawet jutuberzy grają.

Nie widzę problemu.

Znowu Ty? Ciągle te same osoby hejtują a w innych zapowiedziech/prezkach polecają przypadek? Czuje $$ (Hel**2) płaci Ci z tego co chyba widzę :/

Szkatułki nie będą wpadać do eq, a co do botów będzie od tego 2/3 TGM nowych.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Sureek szkatulki musza wpadac do eq bo jak sie bije metina czy bossa na mapie 85 95 to nie da sie prawie dropu pozbierac tyle tego leci

Opublikowano

Widzę ciężka sprawa ogólnie. 

Chelios przez was musi tyrać jak wół, w końcu usuwa każdy temat z dyskusją na temat serwera. Walka pomiędzy administracją i połową metinowego YouTube a graczami. 

Tyle że sprawa jest po prostu tuszowana, tematy nie lądują w koszu tylko w tajemniczy sposób znikają. 

Powiedz mi, panie administratorze - celowo robisz z siebie takiego przygłupa? Udajesz że nic się nie dzieje? Wmawiasz każdemu że to były tylko testy? 

Każdy, nawet największy debil wziąłby "osobę zaznajomioną" na specjalną mapę (mówię o tej GMowskiej) i tam by to testował. W każdym bądź razie na Eternalu tak robiliśmy, wtedy wszystko było w kontrolowanych warunkach i nijak wpływało na rozgrywkę. Oczywiście lepiej było robić to na normalnej mapie, na szczęście Res jest idiotą więc nagrał siebie sam, inaczej sprawa by zapewne utonęła. 

Jestem ciekaw jak długo tak pociągniesz zaprzeczając wszystkiemu, usuwając tematy i nie odpowiadając na posty. Problem w tym że coraz więcej graczy zgadza się właśnie z moim zdaniem, a nie z twoim. Jeśli tego nie widzisz, to trudno. Wydaje mi się tylko że administracja powinna być jak prezesi w garniturach, świecić przykładem i odpowiadać za swoje czyny i błędy a nie uciekać przed wszystkim jak skończone cioty. Zresztą czego się spodziewać po dwóch półgłówkach jarających się Gangiem Albanii (co godnie reprezentujecie na forum) i trzecim łechtaczem który smyra was po jajkach, smarując w tym temacie prześwietne opinie o serwerze. Zresztą taką wam reklamę zrobił, do 16 poziomu dotrwał bez IS. Nie chce nic mówić ale to jest już przepaść. Gdzie te stałe 1800 graczy? Zbyt pewny siebie byłeś. :) Tutaj na szczęście tuszowanie wygląda tak, że nie odpowiadasz na posty albo po prostu na ich część z których jesteś w stanie się idiotycznie wytłumaczyć. Już nawet nie chce mi się pisać o tym dalej że 10 poziom ubija metiny na pustyni, bo to już nawet do Ciebie dotarło, po prostu zjebałeś. 

Odpowiedź Surka na wszystko: 

af92a43868c6de1fac574e5f40cfd210.png

Faktycznie, na wszystko.

Pozdrawiam.

Od kiedy ja celowo usuwam tematy związane z serwerem? Coś ci się chyba pomyliło koleszko. :) Żaden temat z mojej strony nie został zamknięty nigdy bez powodu. Zajmuję się tylko forum, a bardziej moderacją, więc jakieś wasze wymysły i bardzo ciekawe dyskusje czy ktoś grał na modzie, czy nie średnio mnie obchodzą. No ale napisać trzeba jaka to zła administracja, chociaż wiemy tyle o sytuacji co nic. ^^

Co do Gangu Albanii  xD To, że mam ustawiony avatar i sygnaturę o tej tematyce, to oznacza że się tym jaram? Ani jednego słowa nie napisałem na temat Gangu Albanii, ani się tym nie jarałem. Mam to ustawione w sumie już tylko na sygnaturze i tyle, znawco. :)

Zresztą po co ja się tłumaczę, nawet jak bym się tym jarał (czego i tak nie robię) to gówno cię to powinno obchodzić i nic ci do tego. Rozumiemy się teraz?

Reszty komentował nie będę, bo śmiech i tylko śmiech.

--------------------------

Na forum została otwarta rekrutacja na Testowego Mistrza Gry oraz Testowego Moderatora Forum

Zapraszamy - forum.nazwaserwera.pl

denzel.png

Opublikowano

Co wy kur*** za przeproszeniem odpier****cie ?

Zmienilem sobie dzisiaj nick na EwkaTkaczyk a teraz patrze mam Nieodpowiedni ,od kiedy ten nick jest nieodpowiedni ?

Widze respekt wszedzie macza swoje brudne palce...

Przekupna administracja boi sie o swoja najwieksza reklame ,chyba antyreklame bo kazdy sie z niego tylko smieje ...

16666803785583195699.jpg

Respect archer na pustyni obok oazy :D

17113416506691801632.jpg

Opublikowano

Zmienilem sobie dzisiaj nick na EwkaTkaczyk a teraz patrze mam Nieodpowiedni ,od kiedy ten nick jest nieodpowiedni ?

Przekupna administracja boi sie o swoja najwieksza reklame ,chyba antyreklame bo kazdy sie z niego tylko smieje ...

screenSHU.jpg

Respect archer na pustyni obok oazy  :D

screenSHU.jpg

Nie działają obrazki. Administracja jest przekupna. Jutuberzy rządzą serwerem.  Wszelakie decyzje są konsultowane z nimi aby iść im na rękę.

Jeżeli wyszły by wszelakie brudy, to zalało by pół MPC.  Bezkarny Respect grasuje na WH, jeżeli ukarali by go to pół serwera uciekło by.

Heniek.

Opublikowano

w grze występują błędy dzięki którym czasami nie widać postaci która stoi obok ;)  dzieje się tak równiez z mobami na różnych mapach.

17210441389860168671.jpg

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

screenSHU.jpg

Respect archer na pustyni obok oazy :D

screenSHU.jpg

Regulamin nie boli:

§2.1 Zabrania się ustawiania nazw postaci obrażających inne osoby, lub podszwających się pod osoby publiczne czyt.(youtuber), oraz administracji a także reklamy innych serwerów/for/stron. 

Nie działają obrazki. Administracja jest przekupna. Jutuberzy rządzą serwerem.  Wszelakie decyzje są konsultowane z nimi aby iść im na rękę.

Jeżeli wyszły by wszelakie brudy, to zalało by pół MPC.  Bezkarny Respect grasuje na WH, jeżeli ukarali by go to pół serwera uciekło by.

A ty skończ bo już chyba 10 post tutaj siedzisz.

w grze występują błędy dzięki którym czasami nie widać postaci która stoi obok  ;)  dzieje się tak równiez z mobami na różnych mapach.

17210441389860168671.jpg

Masz zaaktualizowanego clienta?

Zapraszam na serwer :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Regulamin nie boli:

§2.1 Zabrania się ustawiania nazw postaci obrażających inne osoby, lub podszwających się pod osoby publiczne czyt.(youtuber), oraz administracji a także reklamy innych serwerów/for/stron. 

Czyli w którym momencie regulamin został złamany?

Nikt nikogo nickiem nie obraził

Nikt się nie podszywa

Brak reklamy

Opublikowano

Czyli w którym momencie regulamin został złamany?

Nikt nikogo nickiem nie obraził

Nikt się nie podszywa

Brak reklamy

"obrażających inne osoby" podszywasz się pod osobę.

§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Trzymaj, nie możesz się podszywać pod inne osoby "dane prywatne", jeżeli ktoś mi zgłosi taką sytuacje natychmiast reaguje.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak widać nie jesteś tego wart. Z takimi jak ty się nie wygra. Czasem trzeba wiedzieć kiedy debilowi ustąpić ;)

Czy ja cie gdzieś pajacu obrażam? Liż d*** dalej może coś dostaniesz, bo na to tą administrację stać. Ja czekam tylko na odpowiedź dlaczego respect nie dostał bana za używanie WH. Jest on zwykłym graczem tak jak inni i gówno ma do tego wszystkiego jego kanał na yt. I tłumaczenie, że surek go o to poprosił jest totalną porażka. 

Up. Jakaś dziewczynka chętna Ciebie poznać aby dostać coś na serwie Ci to zgłosiła czy kto?

Opublikowano

"obrażających inne osoby" podszywasz się pod osobę.

§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Trzymaj, nie możesz się podszywać pod inne osoby "dane prywatne", jeżeli ktoś mi zgłosi taką sytuacje natychmiast reaguje.

tak mam zaktualizowanego clienta.

a co do nicku to czy jeśli nazywam się Jan Kowalski i zrobię sobie nick JanKowalski to czy setki innych Janków mogą napisać że ich obrażam? nie wiesz co to " przypadkowa zbieżność imion i nazwisk?" 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

tak mam zaktualizowanego clienta.

a co do nicku to czy jeśli nazywam się Jan Kowalski i zrobię sobie nick JanKowalski to czy setki innych Janków mogą napisać że ich obrażam? nie wiesz co to " przypadkowa zbieżność imion i nazwisk?" 

Co tam najlepiej ustawić sobie na złość kogoś Imię i Nazwisko w nicku, ciekawe jak byś Ty postąpił w takiej sprawie, ja nie zezwalam na takie coś i rejestrując się na serwerze regulamin akceptowałeś.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...