Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli będzie rekrutacja na GameMastera z miłą chęcią napisze podanie.

Wyzywaliście R3SPecT-a od ku*wy jak byście sami byli święci patrzcie baranki bez winy się znalazły a prawda jest taka, że połowa a nawet ponad połowa tych pustych półgłówków hejtujących R3SPecT-a i Administrację sama używa nielegalnego oprogramowania :)

Nie chcecie botów ? To ich sami nie włączajcie ! a nie na forum się żalicie, że pełno ludzi na WH, pełno DropHacków a sami używacie no ludzie..

Gdybym stworzył swój własny projekt na ten serwer, gdzie dropienie w Red Lesie byłoby samą przyjemnością większość tych nicków by mi dziękowała !

To jest właśnie Polska ! 

Polska Cebula !

Wiecie dlaczego były 3 rozbiory Polski ? bo cebula ma warstwy.

Zastanów się zanim coś napiszesz, skomentujesz bądź wyrazisz swoją opinię :)

Bo najmniej robi ten co najwięcej szczeka pamiętaj. 

// Serwer idealny ! Gram powolutku ale sobie radzę !

Nie polecam go na stanowisko GM z niego wielki hakier niczym haker bonzo ^^

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyzywaliście R3SPecT-a od ku*wy jak byście sami byli święci patrzcie baranki bez winy się znalazły a prawda jest taka, że połowa a nawet ponad połowa tych pustych półgłówków hejtujących R3SPecT-a i Administrację sama używa nielegalnego oprogramowania :)

Nie chcecie botów ? To ich sami nie włączajcie ! a nie na forum się żalicie, że pełno ludzi na WH, pełno DropHacków a sami używacie no ludzie..

Gdybym stworzył swój własny projekt na ten serwer, gdzie dropienie w Red Lesie byłoby samą przyjemnością większość tych nicków by mi dziękowała !

To jest właśnie Polska ! 

Polska Cebula !

Nowy tekst gimnazjalistów? Chyba jestem już za stara na to. Szanuj swój kraj, głupcze.

Serwer polecam ze względu na Surka.

xdnXBJo.png

Opublikowano

To jest właśnie Polska ! 

Polska Cebula !

Hahahah tym mnie rozjebałeś xD

Surka to jeszcze mozna polecic... ale nie 3maj sie z tym zjebem izumim tzn nie rob z nim juz wiecej serwerow bo tylko wszystko niszczy

Dzieki modozjebie za 5% jeszcze 10% i mnie nie ma.

Opublikowano

Ej siurek, z tego co mi wiadomo nawet jeżeli gracza się prosi o takie rzeczy tzn. "testowanie wh" to chyba powinniście robić to na specjalnej GM'owskiej mapie, a nie on sobie z tym expił normalnie publicznie, lul

BTW czemu usuwacie masowo tematy z dyskusji na forum, gdzie ludzie rozmawiali o tym co się dzieje tak naprawdę i wymieniali swoje spostrzeżenia? Tych tematów nawet nie ma w koszu. 

lownfast

Opublikowano

Poda ktos link do tego legalnego wh?

http://www.mpcforum.pl/topic/1408736-mories-wh-nok-by-temperaturek/

Eh, nie ma legalnego wh, od dzisiaj startuje rekrutacja na GM'a która ukróci całkowicie WH, sami zresztą zobaczycie :)

Zobaczymy  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Surka to jeszcze mozna polecic... ale nie 3maj sie z tym zjebem izumim tzn nie rob z nim juz wiecej serwerow bo tylko wszystko niszczy

Ale izumiego nie ma w team o co Ci chodzi? On tylko tutaj nagrywa, nawet nigdy na oczy tych plików nie widział od środka.

Serdecznie zapraszamy coraz więcej online!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Człowieku co Ty do mnie masz? 

Jak chcesz, to będziesz miał okazje mi to powiedzieć prosto w twarz. 

Będę na PGA, i na wszystkich imprezach związanych z yt w Warszawie chętnie z tobą porozmawiam.  

Kiedy jakiś event planujcie? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Tak z ciekawości od kiedy to się prosi graczy o używanie nielegalnych oprogramowań? Hmmm

Czy od czegoś takiego nie są czasem postacie testowe należące do administracji? 

Coś jak na moje z tym wszystkim nie gra tutaj. ;)

Opublikowano
BTW czemu usuwacie masowo tematy z dyskusji na forum, gdzie ludzie rozmawiali o tym co się dzieje tak naprawdę i wymieniali swoje spostrzeżenia? Tych tematów nawet nie ma w koszu. 

Bo na forum jak i serwerze nie wolno poruszać pewnych kwestii. Jest cenzura i co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Nie wolno pisać słów, które nie pasują adminowi. 

Prawda była taka, że gdyby wyszło na jaw iż Respect gra na czitach to były by duże dymy, a tak jak admin napisze że to było celowe to wszystko zostaje zamiecione pod dywan.

Propaganda propaganda i jeszcze raz propaganda.

Serwer pełen kłamstw i oszustw.

Heniek.

Opublikowano

Bo na forum jak i serwerze nie wolno poruszać pewnych kwestii. Jest cenzura i co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Prawda była taka, że gdyby wyszło na jaw iż Respect gra na czitach to były by duże dymy, a tak jak admin napisze że to było celowe to wszystko zostaje zamiecione pod dywan.

Tak jak dawne promt2, gdzie to byłeś gm.

@topic - Forum zamula, ddos jakieś łapie czy co?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Akurat na prawdę on dla testu to zrobił, nigdy na wh nie grał mogę się przysiąść o wszystko, no ale Ty wiesz lepiej!

Tak jak dawne promt2, gdzie to byłeś gm.

@topic - Forum zamula, ddos jakieś łapie czy co?

Forum zamula czemu? Zaraz się dowiem pytam się hostingu bo stoi na osobnym :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Akurat na prawdę on dla testu to zrobił, nigdy na wh nie grał mogę się przysiąść o wszystko, no ale Ty wiesz lepiej!

Forum zamula czemu? Zaraz się dowiem pytam się hostingu bo stoi na osobnym :)

Surek wbuduj wh do clienta to nie będzie że jeden gracz wbija szybciej lv niż 2 ;D

BS wkoncu juz wszyscy mają wbudowany

33748387117269464751.png

Opublikowano

Jak tyle ludzi jedzie na wh to może zróbcie legalne WH :D To było by nowością serwerową. Przy okazji byście zaoszczędzili czas na szukaniu botów.

Opublikowano

Jak tyle ludzi jedzie na wh to może zróbcie legalne WH :D To było by nowością serwerową. Przy okazji byście zaoszczędzili czas na szukaniu botów.

Ale jakby dodali legalny wh to ludzie z pl by odeszli xD

33748387117269464751.png

Opublikowano

Hhahahahah widzicie? 
Ten serwer to parodia jest. Są równi i równiejsi...

administracja to dno tak jak mowilem....

2-3 miesiące i podziękują wam zamykając serwer... 

nie pozdrawiam

Opublikowano

No tak właśnie jak pisałem wyżej, cebula.
Piszą o jakichś tekstach gimnazjalnych wyzywają od hakerów bonzo, a co ma moja wiedza do bycia na stanowisku Testowego Mistrza Gry ? :)

Dla mnie jesteście takimi typowymi płaczkami :)

"Gwiżdżcie bo tylko to wam pozostało" - słowa jakże inteligentnego tak jak wy Historyka Bronisława Komorowskiego :)

Już wam przeszedł hejt na Respekta i Administrację czy jeszcze coś powiecie ? a może Surek to Gimbus, no patrz ! a zachowuję się lepiej od Ciebie wielki dorosły człowieku :D

Powodzenia wam życzę z takim podejściem do życia.

// Żeby nie było spamu od ilu szkat można wymienić na broń 75 lv. ? 

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Akurat to co pisze to prawda, ze względu na to iż chcieliśmy sprawdzić kilka osób i jak logi zachowują się podczas używania. No ale ok.

Jeżeli chcesz lataj za nim 24/7 i sprawdzaj :)

Serdecznie zapraszamy sklepików coraz więcej!

Reely ? To jest troszkę śmieszne, nie dość że Respect dostaje miliony sm by wprowadzić serię to do tego jedzie na wh bo sobie nie radzi (taki z niego pro player) a ty jeszcze ludziom wmawiasz że używał tego wh byś ty mógł testować logi ? no po po prostu kur*a nie, większej ściemy to jeszcze nie słyszałem, rozumiem że jest to dla Ciebie ważna reklama ale bez przesady.  Miałem jeszcze zamiar tu zagrać, ale jak widzę co tu się wyprawia to wybaczcie, ale podziękuje i nie polecam 2 na 10. 

Marchewa wieśniaku, powiedź co ma cebula do owego tematu ? koleś sam się wklepał i dał dowód jak jedzie na wh i tyle w temacie. 

xD 

Opublikowano

Reely ? To jest troszkę śmieszne, nie dość że Respect dostaje miliony sm by wprowadzić serię to do tego jedzie na wh bo sobie nie radzi (taki z niego pro player) a ty jeszcze ludziom wmawiasz że używał tego wh byś ty mógł testować logi ? no po po prostu kur*a nie, większej ściemy to jeszcze nie słyszałem, rozumiem że jest to dla Ciebie ważna reklama ale bez przesady.  Miałem jeszcze zamiar tu zagrać, ale jak widzę co tu się wyprawia to wybaczcie, ale podziękuje i nie polecam 2 na 10. 

Marchewa wieśniaku, powiedź co ma cebula do owego tematu ? koleś sam się wklepał i dał dowód jak jedzie na wh i tyle w temacie. 

Czytaj PW.

W piątek kolejna aktulizacja.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czytaj PW.

W piątek kolejna aktulizacja.

Radzę dodać do następnej aktualizacji logi na moda  :) 

Poproście jeszcze respekta niech wam to sprawdzi.

(Czytaj PW)

17131880012695111645.jpg

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Będzie dodana możliwość postawienia sklepu, bez potrzeby zostawiania postaci?

Kiedy będzie płatność PSC?

Opublikowano

Proponuje dodac aby zmianki / dodania i morianskie same wpadaly do eq przynajmniej na mapie od 85+ gdyz tam sie tego nawet podnosic nie da a zwlaszcza jak sie zbije metina lub bossa to nic nie widac.

I juz tu ktos pisal ,dodac mozliwosc teleportacji buffa chociaz na 15 sekund

Opublikowano

Jak ludzie mogą być tak głupi i nadal tutaj grać ;/

@. Kiedy on bo mam błąd..

No to widze że sam siebie obrażasz kolego. Miej może wyższą samoocene xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...