Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak w końcu opłaca się grać czy nie ? bo z tego co czytałem to jedni piszą ,że nie bo IS i z tych skrzynek dropiły truty a teraz je już usuneli a drudzy ,że jest fajnie i nie wiem ;P. Pytam bardziej o klimat.

Warto, wbijaj.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobcie cos z botami, bo gdzie sie nie sie nie pojdzie stoi fajer na wh i dropi skrzynki. Do tego dziala tutaj jakis drop hack i wiele osob sie na to skarzy...

Opublikowano

Zrobcie cos z botami, bo gdzie sie nie sie nie pojdzie stoi fajer na wh i dropi skrzynki. Do tego dziala tutaj jakis drop hack i wiele osob sie na to skarzy...

Dzisiaj spróbuje rozwiązać problem z botami :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A ja mam takie pytanko, czy mozna handlowac yangami/itemami na allegro, w celu pozniejszego kupienia isu ?

haha rozjebałeś mnie tym uzasadnieniem :D jak chcesz kupić isa to kupuj za yangi w grze jak nie to na allegro na własne ryzyko selaj yangi ale możesz bana dostać.

Opublikowano

Warto, wbijaj.

NIE WBIJAJ ! BRON CIE PANIE BOZE!!!

Botów więcej niż graczy, serwer pewnie padnie za 2-4 miesięcy jak połowa osób wbije max lvl a nowi nie będą ładować w IS...

Te 2-4 miesiące poświęć na nauke bo się koniec roku zbliża albo na wyrywanie duper ;) bo szkoda czasu na ten chłam.

Serwer to dno. Zapowiadało się ekstra ale tak jak 99% ludzi mówiło administracja to pół mózgi i na 100% coś zwalą i zwalili... zatruty w IS... i te bony na petach i innych rzeczach z IS. Serwera miał być medium/hard  a jest easy/ItemShop ... 

Najlepsze jest to że wielkie pseudo uwno z YT o nazwie GównoSpect czy jakoś tak dostał tyle SM że mógłby kupić 2 razy cały IS  zresztą nie tylko on... 

LUDZI NIECH WAS BOŻA RĘKA CHRONI OD GRANIA NA TYM SERWERZE!

Was Gracze pozdrawiam

a administracja niech cmoknie mnie w czoko <3

Opublikowano

Botów więcej niż graczy, serwer pewnie padnie za 2-4 miesięcy jak połowa osób wbije max lvl a nowi nie będą ładować w IS...

Te 2-4 miesiące poświęć na nauke bo się koniec roku zbliża albo na wyrywanie duper ;) bo szkoda czasu na ten chłam.

Serwer to dno. Zapowiadało się ekstra ale tak jak 99% ludzi mówiło administracja to pół mózgi i na 100% coś zwalą i zwalili... zatruty w IS... i te bony na petach i innych rzeczach z IS. Serwera miał być medium/hard  a jest easy/ItemShop ... 

Najlepsze jest to że wielkie pseudo uwno z YT o nazwie GównoSpect czy jakoś tak dostał tyle SM że mógłby kupić 2 razy cały IS  zresztą nie tylko on... 

Was Gracze pozdrawiam

gRAM JUZ PARE GODZIN I SPOTAKLEM JEDNEGO BOTA, ZGLOSIMLEM GO I DOSTAL BANA WIEC NIE PIE RDOL CZLOWIEKU...

Opublikowano

Was Gracze pozdrawiam

Najlepsze jest to że marudzisz o itemshop a na każdym innym serwerze jest kilka razy droższy itemshop no ale rozumiem polska cebula:

- Za drogi źle

- Za tani źle

To jak może idź na hamachi tam w ogóle nie ma itemshopa ;/

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

gRAM JUZ PARE GODZIN I SPOTAKLEM JEDNEGO BOTA, ZGLOSIMLEM GO I DOSTAL BANA WIEC NIE PIE RDOL CZLOWIEKU...

ta zamiast lizac dupe poczytaj poprzednie komentarze...wiele osób mówi o botach sam niestety wszedłem na start i na dzien dobry boty w shinsoo m1 wiec nie pucuj się ;)  ale fakt nawet boty już przestaja grac na tym syfie ;)

Opublikowano

Najlepsze jest to że marudzisz o itemshop a na każdym innym serwerze jest kilka razy droższy itemshop no ale rozumiem polska cebula:

- Za drogi źle

- Za tani źle

Zabawne jest to że @digital. nigdzie nie narzeka na ceny w is.

Serwer jako projekt fajny. Zagrania administracji nie są ciekawe...

Jeżeli ktoś chce pograć to można wpaść na serwer. Kilka godzin i wbijecie jakiś mały lvl + eq odpowiednie.

Kilka dni i dorobicie się czegoś porządnego a nawet jak spędzicie sporo czasu na dropie to nawet może zdobędziecie coś z IS.

I proszę nie sugerować się opisem [Medium/Hard] bo jest to stanowczo medium a po załadowaniu drobnej kwoty w IS to nawet [Easy/Medium].

Osób na WH jest sporo - może kiedyś się to zmieni.

Jeżeli ktoś nie ma serwera na chwilę obecną i się nudzi może wpaść czekając na coś ciekawszego. Zawsze można wymienić eq tu za nowy inny serwer.

Opublikowano

- Za drogi źle

- Za tani źle

Pokaż mi serwer hard/medium na którym mozna kupic trute.

Pokaż mi serwer hard/medium na ktorym 1 lvl expi na bo bez buffka i z mieczem który dostaje sie na start...

Pokaż mi kur*a jeden serwer na którym kupując wierzchowca/peta/kostium i inne dodatki nie potrzebujemy robić umiejetnosci na P

Pokaż mi jeden serwer hard/medium na ktorym youtuber na sam konkurs dostaje 30K SM. aż strach myśleć ile dostał dla siebie... 

Pokaż mi jeden serwer hard/medium na którym gracz zaczynający od zera na 20lvl ma full wybonowane eq a na 30lv po paru zmiankach ma fms 40sr?

WNIOSEK: NIE MASZ CO ROBIĆ Z HAJSEM? CHCESZ SPONSOROWAĆ MÓZG DLA ADMINISRACJI? WEJDŹ NA GÓWNORIES.PL CZEKAMY NA TWÓJ HAJS 

Mam więcej wymieniać?

Mówiliście że medale można czytać co 1s a tu taki uj jak słonia nos.

Mówiliście: na serwerze nie będzie bugów a tu co? KUR*A zwoje egzo nie działają...i wieeele więcej

Botów jest pełno i nie pier*olcie że nie ma botów.

Największą beką było gdy nie można było sklepów stawiać bo serwer to sklejka bugów ;)

Nie pozdrawiam.

PS: w topce zbugowanych serwerów bylibyście na czele ;)

Człowieku na waszym "serwerze" ładując w IS nie musze robic eq...rozumiesz to? Nawet na Easy nie ma takich jaj.

Hard? medium? chyba tylko z nazwy.

NIE GRAJCIE NA TYM BO TO STRATA CZASU!

Ten Gównories.pl to takie gówno śmierdzące w ładnej oprawie graficznej.

Ile rzeczy z Prezentacji jest na serwie? Przecież wy ku*wa nawet z ratami w ch*ja polecieliście...

Jeszcze raz nie pozdrawiam.

serwer zrobiony na o*pierdol wj*bali co się dało skopiowali questy z pla do is'a daliście wszystko co się dało ( dodajcie jeszcze yangi ;) ) zamiast zrobić dobrą kampanie reklamową zapłacili jakiemuś zeru Gównospectowi tyle SM ze typ może organizacje charytatywną założyć i rozdawać te sm'y i k*rwa zadowolenie bo truty się sprzedały pierwszego dnia... szkoda że na starcie było 2K graczy 1h po starcie 1500 graczy a teraz to nie wiem ale wiem że ciągle spada.

Podkręcacie licznik i to o nie małe liczby i kur*a zadowoleni... parodia

Pozdrawiam graczy

A administracji pluje  w r*j  

Opublikowano

ta zamiast lizac dupe poczytaj poprzednie komentarze...wiele osób mówi o botach sam niestety wszedłem na start i na dzien dobry boty w shinsoo m1 wiec nie pucuj się ;)  ale fakt nawet boty już przestaja grac na tym syfie ;)

To jak przestales grac to po ch uj sie wypowadasz. Pewsnie jestes dzieckiem jakiejs srawi lub sinisz sie jak tylko fubu doda filmik...

Opublikowano

To jak przestales grac to po ch uj sie wypowadasz. Pewsnie jestes dzieckiem jakiejs srawi lub sinisz sie jak tylko fubu doda filmik...

Dziecko kochane ta gdybym miał katar to bym cię smarkiem zabił ;)

Wypowiadam się bo mam takie prawo i od tego jest forum.

Mam zamiar przestrzegać ludzi przed tym gów*nem.

A dyskutując o moim wieku ( mam prawie 18 lat  <3  ) ośmieszasz się i potwierdzasz że nie masz więcej niż 14-15 ;)

PS: wypowiadasz* , *pewnie, ślinisz* jeżeli piszesz kilka słów zadbaj o ortografię ;)

PS2: z fubu często na ts gadam :*  

Widzę że ty to trochę taki męski gimnazjalista taki co już takie blond łoniaki ma i pierwsze włoski pod pachami :)

Osoba w dojrzalszym wieku nie ocenia nikogo jeżeli go nie zna. Na 100% nie znasz Jarka nawet z rozmów nie chodzi mi o spotkania itp :)

Cię także nie pozdrawiam tylko jak wchodzisz administracji moriesa w dupke to wazelinki użyj bo odkąd spada im ilośc graczy dostają lekkiego dupo ścisku ale powodzenia :*

Opublikowano

Dziecko kochane ta gdybym miał katar to bym cię smarkiem zabił ;)

Wypowiadam się bo mam takie prawo i od tego jest forum.

Mam zamiar przestrzegać ludzi przed tym gów*nem.

A dyskutując o moim wieku ( mam prawie 18 lat  <3  ) ośmieszasz się i potwierdzasz że nie masz więcej niż 14-15 ;)

PS: wypowiadasz* , *pewnie, ślinisz* jeżeli piszesz kilka słów zadbaj o ortografię ;)

PS2: z fubu często na ts gadam :* 

No jesli nie masz 18 lat to znaczy ze jestes dzieckim....  A jesli kogos poprawiasz, to najpierw zajmij sie soba, bo twoja wypowiedz to jeden wielki blad..

Opublikowano

Surek pało odpisz na pw.

// Z nemere leci tylko szkata czy coś po za jeszcze?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

No jesli nie masz 18 lat to znaczy ze jestes dzieckim....  A jesli kogos poprawiasz, to najpierw zajmij sie soba, bo twoja wypowiedz to jeden wielki blad..

Pokażesz mi jakieś literówki rażące w moich wypowiedziach? 

PS: Nie przeszkadzam w pucowaniu się ;)

PS2: widze że już w drugiej odpowiedzi postarałeś się o przecinki :) niestety mam uszkodzona klawiaturę i nie zawsze skróty mi działają :)

SURA ustosunkujesz się do moich zarzutów, czy tylko będziesz lajkował jak ktoś nieudolnie próbuje mnie hejtować?:

PS: jeżeli chcesz żebym coś łatwiej rozpisał lub ci wytłumaczył to napisz ;) rozumiem że pewne umysłowe ograniczenia nie pozwalają ci na sensowną odpowiedź :)

Pokaż mi serwer hard/medium na ktorym 1 lvl expi na bo bez buffka i z mieczem który dostaje sie na start...

Pokaż mi kur*a jeden serwer na którym kupując wierzchowca/peta/kostium i inne dodatki nie potrzebujemy robić umiejetnosci na P

Pokaż mi jeden serwer hard/medium na ktorym youtuber na sam konkurs dostaje 30K SM. aż strach myśleć ile dostał dla siebie... 

Pokaż mi jeden serwer hard/medium na którym gracz zaczynający od zera na 20lvl ma full wybonowane eq a na 30lv po paru zmiankach ma fms 40sr?

WNIOSEK: NIE MASZ CO ROBIĆ Z HAJSEM? CHCESZ SPONSOROWAĆ MÓZG DLA ADMINISRACJI? WEJDŹ NA GÓWNORIES.PL CZEKAMY NA TWÓJ HAJS 

Mam więcej wymieniać?

Mówiliście: na serwerze nie będzie bugów a tu co? KUR*A zwoje egzo nie działają...i wieeele więcej

Największą beką było gdy nie można było sklepów stawiać bo serwer to sklejka bugów ;)

Nie pozdrawiam.

Człowieku na waszym "serwerze" ładując w IS nie musze robic eq...rozumiesz to? Nawet na Easy nie ma takich jaj.

Ile rzeczy z Prezentacji jest na serwie? Przecież wy ku*wa nawet z ratami w ch*ja polecieliście...

serwer zrobiony na o*pierdol wj*bali co się dało skopiowali questy z pla do is'a daliście wszystko co się dało ( dodajcie jeszcze yangi ;) ) zamiast zrobić dobrą kampanie reklamową zapłacili jakiemuś zeru Gównospectowi tyle SM ze typ może organizacje charytatywną założyć i rozdawać te sm'y i k*rwa zadowolenie bo truty się sprzedały pierwszego dnia... szkoda że na starcie było 2K graczy 1h po starcie 1500 graczy a teraz to nie wiem ale wiem że ciągle spada.

Pozdrawiam graczy

Opublikowano

Typowa gimba to jest, która myśli że pogada z kimś sławniejszym to już jest ktoś eh.

Mam więcej wymieniać?

Nie pozdrawiam.

Pozdrawiam graczy

Cytując kilka twoich rzeczy:

Pokaż mi serwer hard/medium na którym mozna kupic trute. ODPOWIEDŹ  u nas nie można kupić truty w is ;/
Pokaż mi serwer hard/medium na ktorym 1 lvl expi na bo bez buffka i z mieczem który dostaje sie na start... ODPOWIEDŹ  Jeżeli wybonujesz eq to spokojnie dasz rade.
Pokaż mi kur*a jeden serwer na którym kupując wierzchowca/peta/kostium i inne dodatki nie potrzebujemy robić umiejetnosci na P Eh no comment
Pokaż mi jeden serwer hard/medium na ktorym youtuber na sam konkurs dostaje 30K SM. aż strach myśleć ile dostał dla siebie... To cie akurat nie powinno interesować, bo na konkursy możemy przeznaczać ile chcemy. A to jest dobro serwera, bo reklama :)
Pokaż mi jeden serwer hard/medium na którym gracz zaczynający od zera na 20lvl ma full wybonowane eq a na 30lv po paru zmiankach ma fms 40sr? CZY TU JEST GDZIĘŚ NAPISANE ULTRA HARD?

Tutaj kolejne odpowiedzi ode mnie:

Mówiliście że medale można czytać co 1s a tu taki uj jak słonia nos. CZYTA SIĘ OSTATECZNIE CO 60sekund.
Mówiliście: na serwerze nie będzie bugów a tu co? KUR*A zwoje egzo nie działają...i wieeele więcej RADY I EGZO NIE DZIAŁAJĄ NA KU BO TAK MA BYĆ CHYBA NAWET NIE CZYTAŁEŚ PREZKI
Botów jest pełno i nie pier*olcie że nie ma botów. Kto mówi że nie ma botów? Banujemy je w miare możliwości. 

Idź dalej wymyślać historię, bo to się śmieszne robi.

PS: Te twoje zarzuty możesz sobie o kant dupy otrzeć bo są śmieszne, nie wiem czy masz ból dupy że to nie jest MEGA HARD(chociaż nigdzie tak napisane nie ma) ale no cóż jeżeli chcesz trudny serwer to się idzie na PL'a....

To jest Medium/Hard tak jak to jest w prezce, tyle ode mnie jeżeli chcesz uzyskać ode mnie więcej informacji zapraszam na GG: 16013222 lub prywatna wiadomość bo nie będę zaśmiecał prezentacji durnymi odpowiedziami. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Typowa gimba to jest, która myśli że pogada z kimś sławniejszym to już jest ktoś eh.

Pokaż mi serwer hard/medium na którym mozna kupic trute. ODPOWIEDŹ  u nas nie można kupić truty w is ;/
Pokaż mi serwer hard/medium na ktorym 1 lvl expi na bo bez buffka i z mieczem który dostaje sie na start... ODPOWIEDŹ  Jeżeli wybonujesz eq to spokojnie dasz rade.
Pokaż mi kur*a jeden serwer na którym kupując wierzchowca/peta/kostium i inne dodatki nie potrzebujemy robić umiejetnosci na P Eh no comment
Pokaż mi jeden serwer hard/medium na ktorym youtuber na sam konkurs dostaje 30K SM. aż strach myśleć ile dostał dla siebie... To cie akurat nie powinno interesować, bo na konkursy możemy przeznaczać ile chcemy. A to jest dobro serwera, bo reklama :)
Pokaż mi jeden serwer hard/medium na którym gracz zaczynający od zera na 20lvl ma full wybonowane eq a na 30lv po paru zmiankach ma fms 40sr? CZY TU JEST GDZIĘŚ NAPISANE ULTRA HARD?

Mówiliście że medale można czytać co 1s a tu taki uj jak słonia nos. CZYTA SIĘ OSTATECZNIE CO 60sekund.
Mówiliście: na serwerze nie będzie bugów a tu co? KUR*A zwoje egzo nie działają...i wieeele więcej RADY I EGZO NIE DZIAŁAJĄ NA KU BO TAK MA BYĆ CHYBA NAWET NIE CZYTAŁEŚ PREZKI
Botów jest pełno i nie pier*olcie że nie ma botów. Kto mówi że nie ma botów? Banujemy je w miare możliwości. 

PS: Te twoje zarzuty możesz sobie o kant dupy otrzeć bo są śmieszne, nie wiem czy masz ból dupy że to nie jest MEGA HARD(chociaż nigdzie tak napisane nie ma) ale no cóż jeżeli chcesz trudny serwer to się idzie na PL'a....

To jest Medium/Hard tak jak to jest w prezce, tyle ode mnie jeżeli chcesz uzyskać ode mnie więcej informacji zapraszam na GG: 16013222 lub prywatna wiadomość bo nie będę zaśmiecał prezentacji durnymi odpowiedziami. 

Wciąż czekam na odpowiedzi bo to sa gówno nie odpowiedzi.

Pod jakim względem to jest hard/medium? bo na pewno nie chodzi tu o trudność zdobywania eq, na pewno niechodzi tu o trudność expieniu, hmm może chodzi o to że to jest hard dopóki nie zaczniemy na nim grac w sensie serwer zmienia swój typ z każdym krokiem, expienie ala easy zdobywanie eq ala easy a jeżeli ktos wpakuje w IS to ma już serwer 4Fun :).

Na waszym serwerze można było kupić trutę, usunęliście tą opcję po fali oburzenia graczy. ŻADEN serwer hard/medium nie wprowadził na start truty do IS. 

Jak wybonuje eq? Na którym hard dam rade z expem na bo na 1lvl? ty chyba żartujesz w tym momencie, albo jesteś serio kompletnym idiotą.

Eh no comment? Rozumiem że nie wiesz co powiedzieć więc piszesz byle co.

Właśnie że powinno interesować bo skoro mam grać na serwie i mam zamiar bić topke z typkiem który na start expi na BO a ja latam za psami to nie jest fair.

Na jakim serwie hard/medium  40sr wbija po 10-50 zmiance?

któ mówi że nie ma botow? Kolega pare odpowiedzi wyżej. A te wasze "starania" to uja warte ;) " zbanowałem 15 osób "hahahahah błagam 15? tyle to na jednym spocie siedzi...

Która rzecz z tych co powiedziałem jest wymyślona? no która śmiało wymieniaj. moje uwagi sa śmieszne? nie frajerku one są w 100% prawdziwe ( poczytaj poprzednie strony :) )

Prezentacja jest od tego żeby dyskutować i prezentować, prezentować swoją opinie może każdy i ja to robię i na żadno gg nie będę pisał, bo co? bo boisz sie kolejnych faktów?

Uzasadnij stwierdzenie" Idź dalej wymyślać historie"

Założonych kont10.588

Założonych postaci10.588

Coś dziwne,nikt nie ma powyzej 2 postek ?   xD

Kolejny dowód że lecą w ciula :PP kont przybywa a graczy maleje :DD dziwne że jeden gracz ma po około 10 kont :DDD
Opublikowano

Internet moj dzis szeleje LTE usunelo limit wiec pobiore te " 1 GB" i zobacze czy bylo warto :) z tego Co widzialem u Malysza na filmie nie spodziewalem sie tyle os w M1 ^.- .

Opublikowano

Wciąż czekam na odpowiedzi bo to sa gówno nie odpowiedzi.

Pod jakim względem to jest hard/medium? bo na pewno nie chodzi tu o trudność zdobywania exp, na pewno niechodzi tu o trudność expieniu, hmm może chodzi o to że to jest hard dopóki nie zaczniemy na nim grac w sensie serwer zmienia swój typ z każdym krokiem, expienie ala easy zdobywanie eq ala easy a jeżeli ktos wpakuje w IS to ma już serwer 4Fun :).

Na waszym serwerze można było kupić trutę, usunęliście tą opcję po fali oburzenia graczy. ŻADEN serwer hard/medium nie wprowadził na start truty do IS. 

Jak wybonuje eq? Na którym hard dam rade z expem na bo na 1lvl? ty chyba żartujesz w tym momencie, albo jesteś serio kompletnym idiotą.

Eh no comment? Rozumiem że nie wiesz co powiedzieć więc piszesz byle co.

Właśnie że powinno interesować bo skoro mam grać na serwie i mam zamiar bić topke z typkiem który na start expi na BO a ja latam za psami to nie jest fair.

Na jakim serwie hard/medium  40sr wbija po 10-50 zmiance?

któ mówi że nie ma botow? Kolega pare odpowiedzi wyżej. A te wasze "starania" to uja warte ;) " zbanowałem 15 osób "hahahahah błagam 15? tyle to na jednym spocie siedzi...

Która rzecz z tych co powiedziałem jest wymyślona? no która śmiało wymieniaj. moje uwagi sa śmieszne? nie frajerku one są w 100% prawdziwe ( poczytaj poprzednie strony :) )

Prezentacja jest od tego żeby dyskutować i prezentować, prezentować swoją opinie może każdy i ja to robię i na żadno gg nie będę pisał, bo co? bo boisz sie kolejnych faktów?

Uzasadnij stwierdzenie" Idź dalej wymyślać historie"

Prezentacja drogi kolego jest po to aby wyrazić swoją opinie na dany serwer, a nie drążyć temat od tego jest prywatna wiadomość. Bo w tym momencie jest zaśmiecany temat.

Nie odpisze na żaden Twój post. 

Internet moj dzis szeleje LTE usunelo limit wiec pobiore te " 1 GB" i zobacze czy bylo warto :) z tego Co widzialem u Malysza na filmie nie spodziewalem sie tyle os w M1 ^.- .

Serdecznie zapraszamy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chelioz,ten admin czy jak mu tam też widze ze krytyke potrafi przyjąć. 

Nowy status na forum jego : ,, Dzięki za minusy, pamiętajcie że ja też potrafię się odwdzięczyć. ;) ''

Po tym jak mu napisałem czy bedzie za to banowała to to odpisał ,, Już nie muszę, zostało to ogarnięte. ^_^ ''

Oczywiscie status zablokował do komentowania bo nie można go krytykować  :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Fajnie że administracja usuneła moją wypowiedź :) 

CO? Koledzy Moderatorzy? 

PODSUMOWUJE DLA GRACZY::

SERWER SYF, ADMINISTRACJA SYF, liczy sie tylko Hajs.

A to że usunęliście mój post świadczy o waszej desperacji i bezradności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...