Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PANOWIE JAK DLA MNIE TO TA ROZMOWA NA TS3 NIC NIE WNIOSŁA.

CIĄGŁE PRZEKRZYKIWANIE MNIE I MUTOWANIE... TO DZIECINADA TYLKO MAŁYSZ ZACHOWAŁ SIE JAK KTOŚ NORMALNY...

I TEN TEKST: WIESZ CO JA CI BANA DAM BO JUZ MNIE WKURWIASZ...

A PRZYSZEDŁEM TYLKO PODYSKUTOWAĆ

I TO PIEPRZENIE ŻE CO TO WY NIE JESTEŚCIE I CO TO WY NIE UMIECIE. 

"PŁACIMY 5K ZŁOTY MIESIECZNIE ZA SERWER"

"JAK CHCESZ POKAZE CI STAN MOJEGO KONTA BANKOWEGO JEST TAM WIELE WIECEJ NIZ 10TYSIĘCY ZŁOTY..."

NEVERSAYYES JEŻELI BEDZIESZ STAWIAŁ SERWER TO BADŹ PEWNY ŻE CI GO WYJEBIE OD SRODKA..."

"MÓJ TS JEST DRUGI W POLSCE A TS FUBU TO GÓWNO"

k***a co chciałem podać argument to zaraz tekst:

"NIE NO ALE BEKE MAM"

Co do bugów to te co miałem przyszykowane zostały usunięte co nie zmienia faktu że dopiero w dniu startu serwera.

i ten tekst:

" PRZECIEŻ KAŻDY SERWER METIN2 JEST STAWIANY DLA HAJSU..."

"ALBO TAKIE CEBULAKI JAK TY TO NAM TYLKO GRACZY NABIJAJĄ"

k***a myślałem że da się normalnie pogadac a tam wbili k***a w 6 i dumni z siebie bo zarobili po 10k na głowę...

gówno mnie to obchodzi a swoje zdania utrzymuje o tym serwerze.

Administracja i reklama ( oprócz małysza jedyny powiedział coś sensownego ) to dziecinada i zero poziomu.

Ludzie to ich podejście to porównać można do podejśc niemca do żyda... dosłownie takie traktowanie...

Uważają się za bóg wie co a tak naprawdę gówno znaczą.

Dziecinada i dno.

A na zapytanie:

Czemu po 1h od startu serwera na serwerze z 2k graczy zrobiło się 1.5k graczy?

"Bo niektórzy przychodzą zeby zobaczyć ile osób przyjdzie..." parodia kur*a parodia.

Jakieś kurcze próby wciskania mi że mówię że jestem technikiem i że uważam się za technika bóg wie jakiego,

jakieś głupie pieprzenie że jestem zerem i napinaczem ( robiliście dokładnie to samo co ja tylko wy robicie to w grupie ).

Wszystko to co mówiłem podtrzymuje i dalej uważam że ten serwer to dno i gówno.

Administracja dno!

Ale jeszcze zobaczymy :)

Chciałem się z tobą założyć o 10 tyś zł bo powiedziałeś, że zrobisz serwer hard z 1k online bez reklamy ( tylko mpc forum ). Więc zmyślaj dalej ja chętnie się zakładam jeśli wiem na 100% że wygram, 0 ryzyka.  

Wyjasnienia

- Grałeś 10 min i stwierdziłeś, że serwer to syf? No spoko nie komentuje tego masz prawo do własnego zdania.  

- Hejtujesz na mpc żeby nabić sobie posty czy zrobić z siebie fejma noname>? 

( Teraz jak ja widzę serwer bez lizania nikomu dupy) 

- Szkaty bossów w is ripa, razadora jak dodali powinni zostawić. 

- Administracja cały czas pracuje żeby serwer stał stabilnie ( inwestuje w reklamę ) 

Na ten moment więcej nie mogę napisać na temat serwera bo, to dopiero 4 dzień.  

­

Ja powiedziałem że ten wasz syf to dobry jest? kiedy? 

Mówiłem że wyciulaliście z opisem serwera, nigdy bym nie powiedział ze ten syf jest dobry

Kto Cię z opisem okłamał? 

Ty na ts przy 5 osobach mówiłeś, że w prezce powinien is się znajdować... 

6222704500-1434194730.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem się z tobą założyć o 10 tyś zł bo powiedziałeś, że zrobisz serwer hard z 1k online bez reklamy ( tylko mpc forum ). Więc zmyślaj dalej ja chętnie się zakładam jeśli wiem na 100% że wygram, 0 ryzyka.  

Wyjasnienia

- Grałeś 10 min i stwierdziłeś, że serwer to syf? No spoko nie komentuje tego masz prawo do własnego zdania.  

- Hejtujesz na mpc żeby nabić sobie posty czy zrobić z siebie fejma noname>? 

( Teraz jak ja widzę serwer bez lizania nikomu dupy) 

- Szkaty bossów w is ripa, razadora jak dodali powinni zostawić. 

- Administracja cały czas pracuje żeby serwer stał stabilnie ( inwestuje w reklamę ) 

Na ten moment więcej nie mogę napisać na temat serwera bo, to dopiero 4 dzień.  

­

Kto Cię z opisem okłamał? 

Ty na ts przy 5 osobach mówiłeś, że w prezce powinien is się znajdować... 

co w tym takiego dziwnego? gdybym wiedział że w IS można kupic skrzynki z zatrutym mieczem to bym nawet czasu nie tracił na pobieranie klienta.

Opublikowano

PANOWIE JAK DLA MNIE TO TA ROZMOWA NA TS3 NIC NIE WNIOSŁA.

CIĄGŁE PRZEKRZYKIWANIE MNIE I MUTOWANIE... TO DZIECINADA TYLKO MAŁYSZ ZACHOWAŁ SIE JAK KTOŚ NORMALNY...

I TEN TEKST: WIESZ CO JA CI BANA DAM BO JUZ MNIE WKURWIASZ...

A PRZYSZEDŁEM TYLKO PODYSKUTOWAĆ

I TO PIEPRZENIE ŻE CO TO WY NIE JESTEŚCIE I CO TO WY NIE UMIECIE. 

"PŁACIMY 5K ZŁOTY MIESIECZNIE ZA SERWER"

"JAK CHCESZ POKAZE CI STAN MOJEGO KONTA BANKOWEGO JEST TAM WIELE WIECEJ NIZ 10TYSIĘCY ZŁOTY..."

NEVERSAYYES JEŻELI BEDZIESZ STAWIAŁ SERWER TO BADŹ PEWNY ŻE CI GO WYJEBIE OD SRODKA..."

"MÓJ TS JEST DRUGI W POLSCE A TS FUBU TO GÓWNO"

k***a co chciałem podać argument to zaraz tekst:

"NIE NO ALE BEKE MAM"

Co do bugów to te co miałem przyszykowane zostały usunięte co nie zmienia faktu że dopiero w dniu startu serwera.

i ten tekst:

" PRZECIEŻ KAŻDY SERWER METIN2 JEST STAWIANY DLA HAJSU..."

"ALBO TAKIE CEBULAKI JAK TY TO NAM TYLKO GRACZY NABIJAJĄ"

k***a myślałem że da się normalnie pogadac a tam wbili k***a w 6 i dumni z siebie bo zarobili po 10k na głowę...

gówno mnie to obchodzi a swoje zdania utrzymuje o tym serwerze.

Administracja i reklama ( oprócz małysza jedyny powiedział coś sensownego ) to dziecinada i zero poziomu.

Ludzie to ich podejście to porównać można do podejśc niemca do żyda... dosłownie takie traktowanie...

Uważają się za bóg wie co a tak naprawdę gówno znaczą.

Dziecinada i dno.

A na zapytanie:

Czemu po 1h od startu serwera na serwerze z 2k graczy zrobiło się 1.5k graczy?

"Bo niektórzy przychodzą zeby zobaczyć ile osób przyjdzie..." parodia kur*a parodia.

Jakieś kurcze próby wciskania mi że mówię że jestem technikiem i że uważam się za technika bóg wie jakiego,

jakieś głupie pieprzenie że jestem zerem i napinaczem ( robiliście dokładnie to samo co ja tylko wy robicie to w grupie ).

Wszystko to co mówiłem podtrzymuje i dalej uważam że ten serwer to dno i gówno.

Administracja dno!

Ale jeszcze zobaczymy

:)

32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..

Topic. Ile % jest na broń 75?

Opublikowano

A taka prawda że na razie wilkie halo s serwerem bo powstał, zobaczycie sami za trzy tygodnie jak bedzie po 600 Online ;)

Wróżbita Maciej? wątpie, że tyle będzie jak tu o 4 rano w dzień roboczy 3 osoby mi ksuły w dodatku wtedy było chyba 300 online.

Opublikowano

A ja zmieniam zdanie co do serwera ,widac ze sie staraja graczy jest coraz wiecej jedyny problem to tak jak napisal TheLisek ze jak byly szkaty w is to powinni je zostawic a nie usuwac bo to nie sprawiedliwe.

Opublikowano

A ja zmieniam zdanie co do serwera ,widac ze sie staraja graczy jest coraz wiecej jedyny problem to tak jak napisal TheLisek ze jak byly szkaty w is to powinni je zostawic a nie usuwac bo to nie sprawiedliwe.

Z tego co pamietam to byla ankieta odnosnie usuniecia tych szkat i gracze chcieli zeby usunac. Powinni usunac caly drop z tych szkat.
Opublikowano

Przerwa techniczna godzina 02:00 co wniesie:

- Runy poprawa całkowita.
- Poprawienie mapy 85 poziom.
- Zbieranie logów z WH

- Poprawienie WO(Kowal poprawnie działa)
- Poprawiono drop szkatułek serwerowych po 75 poziomie

- Dodanie dropu PD/Rękawicy z nowych metinów

Przerwa potrwa maksymalnie do 5minut.

Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedam game Moriesu, nawet dobre.

to jest prowo

Uważaj oni to na serio wezmą i hejt będzie ;/

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Fajnie że administracja usuneła moją wypowiedź :) 

CO? Koledzy Moderatorzy? 

PODSUMOWUJE DLA GRACZY::

SERWER SYF, ADMINISTRACJA SYF, liczy sie tylko Hajs.

A to że usunęliście mój post świadczy o waszej desperacji i bezradności.

Ja tam nic specjalnego nie widzę, tylko te pety bonowane. Frekwencja to ze względu na tylu youtuberów taka duża, teraz niektórych będzie korcić taka frekwencja i tam będą szli ;)

Ale z 1200online zrobiło się 450, co prawda mamy dopiero 9 godzine więc może to być powód, ale co prawda wcześniej o tej godzinie była większa frekwencja :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Najlepiej takich serwerów po prostu nie pobierać.

Nie zagram.

Dzięki za radę a co mam zrobić jak już pobrałem.

Nie kumam takiego podejścia "nie pobierać bo ja nie pobrałem" troszkę idiotyczne ale niech będzie nie ma co więcej wymagać od takich ludzi :)

Ja tam nic specjalnego nie widzę, tylko te pety bonowane. Frekwencja to ze względu na tylu youtuberów taka duża, teraz niektórych będzie korcić taka frekwencja i tam będą szli ;)

Ale z 1200online zrobiło się 450, co prawda mamy dopiero 9 godzine więc może to być powód, ale co prawda wcześniej o tej godzinie była większa frekwencja :)

Większa frekwencja może dlatego że słońce rano przyświeciło i ludzie szybciej wstali LoL ...

Niezły z ciebie wróżbita już wiesz co się stanie za kilka dni no no, ale myślę, że u cb jest tak jak u nas z pogodą  za cztery dni słońce, 3 dni później, jutro zawieje i zamiecie śnieżne.

Po prostu nie da rady przewidzieć tego co będzie za 3 - 4 dni więc takie spekulacje są zbędne.

Mam mały problem z stroną jestem zalogowany kiedy np. wybieram jakąś kategorię z panelu gracza pisze, że  muszę się zalogować choć jestem zalogowany :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwerów metina jest coraz więcej, a ludzi w niego grających coraz mniej. Dzisiejsze serwery są robione dla zysku, a nie dla graczy na lata. Kiedyś serwerów było tylko kilka i było z  kim rywalizować, a teraz  multum serwerów i po 200 osób na każdym, a potem dziwić się, że serwery padają. Gameforge powinno zabrać się za te serwery prywatne i wszystkie powinny zostać zamknięte. Na tym rynku metina tylko konkurencja DDosuje się na wzajem, a gracze na tym cierpią i uciekają z serwerów. Wiele projektów metina jest na prawdę dobrych i przyjemnie się gra, ale co z tego jak za kilka miesięcy wychodzi coś nowego i ludzie uciekają.

Mories jest na prawdę świetnym serwerem i bardzo przyjemnie się gra, ale wiele osób zniechęcił IS i przewaga (reklamy YT)

Życzę Wam szczerze powodzenia i mam nadzieje, że serwer postoi długo.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Dzięki za radę a co mam zrobić jak już pobrałem.

Nie kumam takiego podejścia "nie pobierać bo ja nie pobrałem" troszkę idiotyczne ale niech będzie nie ma co więcej wymagać od takich ludzi :)

Większa frekwencja może dlatego że słońce rano przyświeciło i ludzie szybciej wstali LoL ...

Niezły z ciebie wróżbita już wiesz co się stanie za kilka dni no no, ale myślę, że u cb jest tak jak u nas z pogodą  za cztery dni słońce, 3 dni później, jutro zawieje i zamiecie śnieżne.

Po prostu nie da rady przewidzieć tego co będzie za 3 - 4 dni więc takie spekulacje są zbędne.

Mam mały problem z stroną jestem zalogowany kiedy np. wybieram jakąś kategorię z panelu gracza pisze, że  muszę się zalogować choć jestem zalogowany :(

Nie jestem wróżbitą, tylko mówię że ludzi ciągnie na takie serwery, gdzie dużo osób gra :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Pytanko.. Opłaca się pobierać? Bo po tych komentarzach to bardziej odstrasza niż przyciąga :)

Jeżeli lubisz tracić czas i ewentualnie pieniądze to pobierz.

Jeżeli cenisz sobie czas i pieniądze, broń cię panie Boże.

Wakacje się zbliżają klate i bica w tym czasie rób ;)

Opublikowano

Pytanko.. Opłaca się pobierać? Bo po tych komentarzach to bardziej odstrasza niż przyciąga :)

Tak, warto jest tutaj pewien człowiek hejtujący który uważa się za boga.

Jeżeli lubisz tracić czas i ewentualnie pieniądze to pobierz.

Jeżeli cenisz sobie czas i pieniądze, broń cię panie Boże.

Wakacje się zbliżają klate i bica w tym czasie rób ;)

Idź robić swój serwer Panie wszechwiedzący, na każdy temat Ty wiesz najlepiej a jak o podstawy zapytam to ani me ani be. Najlepszy Twój tekst wczoraj na ts'ie gdy zapytałem jakie bugi, to powiedziałeś że mnóstwo, zapytałem ponownie jakie to odpowiedziałeś kolegów zapytam no k***a xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gdzie widziałeś certy na boja po 2kk ? I dropią one gdzieś ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tak, warto jest tutaj pewien człowiek hejtujący który uważa się za boga.

Idź robić swój serwer Panie wszechwiedzący, na każdy temat Ty wiesz najlepiej a jak o podstawy zapytam to ani me ani be. Najlepszy Twój tekst wczoraj na ts'ie gdy zapytałem jakie bugi, to powiedziałeś że mnóstwo, zapytałem ponownie jakie to odpowiedziałeś kolegów zapytam no k***a xD

Nie warto grać i tyle :)

Nigdy nie uważałem że znam sie na tworzeniu serwerów.

Zacytuj moją jedną kwestię świadczącą o tym że się wymądrzam, mam sie za specjaliste lub uważam się za boga... czekam

i nie jest to temat do dyskusji na temat moich przyszłych, przeszłych lub teraźniejszych serwerów.

@topic czy macie zamiar wprowadzić skrzynie do IS tak jak było to na początku i czy będzie można z nim dropnąć zatruty miecz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...