Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade, sam przechodziłem 3razy

Chyba mowie jasno że czasu nie starczyło. Wydropiłem z 50 kluczy każdy zły.

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no max z 600 osób jest patrząc po screenie 

Serwera nie lubie,administracji to samo. Ale nie zaprzecze ze na serwerze gra ponad 1k osób,więc nie mow ze 600 ;p

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mała sugestia co do mapek 85+
Proponuję dać nam możliwość tepania buffa do głównej postaci.
Oczywiście z drobnymi ograniczeniami typu 

-brak możliwości expienia postaci lvl < 85

-wymóg posiadania jakiegoś przedmiotu 

Opublikowano

Mała sugestia co do mapek 85+

Proponuję dać nam możliwość tepania buffa do głównej postaci.

Oczywiście z drobnymi ograniczeniami typu 

-brak możliwości expienia postaci lvl < 85

-wymóg posiadania jakiegoś przedmiotu 

Wymóg posiadania itemu do tepania bufa, wgl nie wiem w czym tu sens.

Najlepiej dać opcje tepania tylko do 15sec a potem wywala z mapy, 15s luzem starczy na bufnięcie.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

http://scr.hu/6unw/znipe

Chodzi o to że ten cały jutuber używa wh? A gdzie tam...to pewnie przypadek

Ciekawe i zarazem zabawne tłumaczenie pod filmem

K***a zostałem poproszony o sprawdzenie tego przez Surka wiec k***a japa tam, bo podobno blokował i była sprawa z tym PGT bo to co on robi to nie realne.

http://scr.hu/6unw/xvzxw

Akurat to co pisze to prawda, ze względu na to iż chcieliśmy sprawdzić kilka osób i jak logi zachowują się podczas używania. No ale ok.

Jeżeli chcesz lataj za nim 24/7 i sprawdzaj :)

Serdecznie zapraszamy sklepików coraz więcej!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Akurat to co pisze to prawda, ze względu na to iż chcieliśmy sprawdzić kilka osób i jak logi zachowują się podczas używania. No ale ok.

Jeżeli chcesz lataj za nim 24/7 i sprawdzaj :)

Serdecznie zapraszamy sklepików coraz więcej!

ty jednak głupi jesteś xD

Opublikowano

hahahaha no k***a smiech poprosilismy go o to ahahah

A nie zauważyłeś że ostatnie przerwy miały na celu chociaż w małym stopniu zniwelować hacki? Przykład - blokada drophacka, i teraz zbieranie logów co do wh, no ale spoko rozumiem próbujecie na siłę się doczepić.Jeżeli macie jakieś pytania zapraszam PW

Zapraszamy na serwer kolejny update prawdopodobnie w piątek wieczorem :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A nie zauważyłeś że ostatnie przerwy miały na celu chociaż w małym stopniu zniwelować hacki? Przykład - blokada drophacka, i teraz zbieranie logów co do wh, no ale spoko rozumiem próbujecie na siłę się doczepić :)

Zapraszamy na serwer kolejny update prawdopodobnie w piątek wieczorem :)

Co ma do tego to że mialo zniwelować? To wy banujecie a nie serwer,więc jesli R3spect by miał wh to i tak by bana nie dostał bo was reklamuje :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Co ma do tego to że mialo zniwelować? To wy banujecie a nie serwer,więc jesli R3spect by miał wh to i tak by bana nie dostał bo was reklamuje :D

I tu się mylisz, dostał by bana jeżeli by używał go do celów własnych.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I tu się mylisz, dostał by bana jeżeli by używał go do celów własnych.

a to ty taki jestes madry ze nawet nie umiesz wlaczyc sobie wh lepszy gm na wh niz youtuber smiech na sali  i juz to widze jak respect nagrywa podczas gdy ty sprawdzasz wh w celach serwerowych ale to głupio brzmi 

Opublikowano

Brzmi kolejnym przekretem ,to moze ja sobie tez wlacze wh na cala noc zeby sprawdzic czy dziala ? ;)

Opublikowano

Aż zrobiłem screena, bo nie uwierzę  xD

Kolejny jawny przekręt, kolejne kłamstwa wychodzą na światło dzienne. Administracja jest zakłamana, wymyśla historie o jakich nikt nie myślał.

Jutuber jest poza prawem, jest oblepiany ItemSzopem  a do tego śmiało wyszło, że spokojnie jeździ na czitach.

To jest niemożliwe, brak mi słów. Ten serwer przypomina system komunistyczny w Rosji. Gracze mają wyprane mózgi, bronią serwera a tylko nieliczni wiedzą co w trawie piszczy.

Ale odpowiedź na temat czitów, to już w ogóle wygrała Metina.

256tw6f.png

Heniek.

Opublikowano

I wszyscy teraz będą pomagać dla administracji :3 
Skąd wh?

Kolejny jawny przekręt, kolejne kłamstwa wychodzą na światło dzienne. Administracja jest zakłamana, wymyśla historie o jakich nikt nie myślał.

Jutuber jest poza prawem, jest oblepiany ItemSzopem  a do tego śmiało wyszło, że spokojnie jeździ na czitach.

To jest niemożliwe, brak mi słów. Ten serwer przypomina system komunistyczny w Rosji. Gracze mają wyprane mózgi, bronią serwera a tylko nieliczni wiedzą co w trawie piszczy.

256tw6f.png

Ja nie muszę za nimi latać bo sam się przyznał że używa wh.

Dziwne zagranie z waszej strony.

Opublikowano

256tw6f.png

Stary twoje ostatnie posty to tylko hejt tutaj, rozumiem próbujesz się do czegoś przyczepić ale nie masz do czego szukacie dziury w całym. Próbujemy coś zrobić = hejt, nie spróbujemy też hejt no bo "czemu do cholery tyle botów!". Rozumiem że według Ciebie te kroki są nieodpowiednie, ale zrozum że próbujemy coś zrobić z botami.

Jeżeli będziesz miał dowód na "cheaty" jakiegoś gracza/youtubera kieruj je na forum a obiecuje Ci że się tym zajmę.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Poda ktos link do tego legalnego wh?

Eh, nie ma legalnego wh, od dzisiaj startuje rekrutacja na GM'a która ukróci całkowicie WH, sami zresztą zobaczycie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Eh, nie ma legalnego wh, od dzisiaj startuje rekrutacja na GM'a która ukróci całkowicie WH, sami zresztą zobaczycie :)

Kiedy ban do R3specta? :v :v 

Opublikowano

Jeśli będzie rekrutacja na GameMastera z miłą chęcią napisze podanie.

Wyzywaliście R3SPecT-a od ku*wy jak byście sami byli święci patrzcie baranki bez winy się znalazły a prawda jest taka, że połowa a nawet ponad połowa tych pustych półgłówków hejtujących R3SPecT-a i Administrację sama używa nielegalnego oprogramowania :)

Nie chcecie botów ? To ich sami nie włączajcie ! a nie na forum się żalicie, że pełno ludzi na WH, pełno DropHacków a sami używacie no ludzie..

Gdybym stworzył swój własny projekt na ten serwer, gdzie dropienie w Red Lesie byłoby samą przyjemnością większość tych nicków by mi dziękowała !

To jest właśnie Polska ! 
Polska Cebula !

Wiecie dlaczego były 3 rozbiory Polski ? bo cebula ma warstwy.

Zastanów się zanim coś napiszesz, skomentujesz bądź wyrazisz swoją opinię :)

Bo najmniej robi ten co najwięcej szczeka pamiętaj. 

// Serwer idealny ! Gram powolutku ale sobie radzę !

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Jeśli będzie rekrutacja na GameMastera z miłą chęcią napisze podanie.

Wyzywaliście R3SPecT-a od ku*wy jak byście sami byli święci patrzcie baranki bez winy się znalazły a prawda jest taka, że połowa a nawet ponad połowa tych pustych półgłówków hejtujących R3SPecT-a i Administrację sama używa nielegalnego oprogramowania :)

Nie chcecie botów ? To ich sami nie włączajcie ! a nie na forum się żalicie, że pełno ludzi na WH, pełno DropHacków a sami używacie no ludzie..

Gdybym stworzył swój własny projekt na ten serwer, gdzie dropienie w Red Lesie byłoby samą przyjemnością większość tych nicków by mi dziękowała !

To jest właśnie Polska ! 

Polska Cebula !

Wiecie dlaczego były 3 rozbiory Polski ? bo cebula ma warstwy.

Zastanów się zanim coś napiszesz, skomentujesz bądź wyrazisz swoją opinię :)

Bo najmniej robi ten co najwięcej szczeka pamiętaj. 

// Serwer idealny ! Gram powolutku ale sobie radzę !

chemioterapie mi sponsorujesz za to co napisałeś, ja p******e xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...