Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warto grać i tyle :)

Nigdy nie uważałem że znam sie na tworzeniu serwerów.

Zacytuj moją jedną kwestię świadczącą o tym że się wymądrzam, mam sie za specjaliste lub uważam się za boga... czekam

i nie jest to temat do dyskusji na temat moich przyszłych, przeszłych lub teraźniejszych serwerów.

@topic czy macie zamiar wprowadzić skrzynie do IS tak jak było to na początku i czy będzie można z nim dropnąć zatruty miecz?

Czy masz zamiar wypierdalać z tematu?

Topic. Będzie rekrutacja na GM'a? 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słoma ci z butów wystaje. Każdy kto wyraża swoją opinie jest traktowany jako przeciwnik, typowy hejker. Kompletnie bez sensu.

Ja nie gram bo nie mam zamiaru się ścigać z jakimiś jutuberami. Co to za rozgrywka taka? Gra dla zabawy kiedyś była, teraz sie gra po to aby być najlepszym.

Serwer to jedna wielka ściema itemshopu.

Heniek.

Opublikowano

Słoma ci z butów wystaje. Każdy kto wyraża swoją opinie jest traktowany jako przeciwnik, typowy hejker. Kompletnie bez sensu.

Ja nie gram bo nie mam zamiaru się ścigać z jakimiś jutuberami. Co to za rozgrywka taka? Gra dla zabawy kiedyś była, teraz sie gra po to aby być najlepszym.

Opinie może wyrazić, ale chyba nie trzeba przez 2 dni? Wystarczy napisać raz i tyle. Wygląda jakby tylko szukał zaczepki i prowokował w temacie. Takie moje zdanie, tak sądzę.

Proszę o zrobienie aby magistraty i mistyki nie respiły mobów bo nie ma z nich expa, albo dodać do nich exp.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Nie bierz pod uwagę tych śmiesznych jutuberów nawet. To jest inna rozgrywka...

Ty zapierdzielasz biegając po metkach itd aby zarobić a on wbije i sprzeda sm/rzeczy z is.

Ty latasz na dt po broń 75 a on kupuje w is.

ci śmieszny jutuberzy nawet w rankingu nie powinni być uwzględniani bo to kalectwo a nie gra.

Opublikowano

Opinie może wyrazić, ale chyba nie trzeba przez 2 dni? Wystarczy napisać raz i tyle. Wygląda jakby tylko szukał zaczepki i prowokował w temacie. Takie moje zdanie, tak sądzę.

Proszę o zrobienie aby magistraty i mistyki nie respiły mobów bo nie ma z nich expa, albo dodać do nich exp.

Skoro wystawiam opinie i zaraz jest twój post że moja opinia to gówno prawda to jak mam przestać po jednym poscie?

Będę komentował tak jak długo mi sie do podoba.

Masz racje ziomuś.

Taki poziom kultury ma cała administracja. 

Tak jak mówię dno i nie polecam.

Opublikowano

Skoro wystawiam opinie i zaraz jest twój post że moja opinia to g****o prawda to jak mam przestać po jednym poscie?

Będę komentował tak jak długo mi sie do podoba.

Masz racje ziomuś.

Taki poziom kultury ma cała administracja. 

Tak jak mówię dno i nie polecam.

No tak, ale to wygląda jak by się głupi z głupszym kłócił. Jakbyś tak naprawdę chciał opinie wyrazić, to byś napisał co sądzisz i nara, piona elo. A ty siedzisz, kłócisz się z nimi dalej bez sensu. No ale w sumie, to j**** to tylko pisze jakby było 'mądrze'.

@topic - czy zwiększycie resp metinów w całym red lesie? respi się z 5 na początku a dalej tylko 1..

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

No tak, ale to wygląda jak by się głupi z głupszym kłócił. Jakbyś tak naprawdę chciał opinie wyrazić, to byś napisał co sądzisz i nara, piona elo. A ty siedzisz, kłócisz się z nimi dalej bez sensu. No ale w sumie, to j**** to tylko pisze jakby było 'mądrze'.

@topic - czy zwiększycie resp metinów w całym red lesie? respi się z 5 na początku a dalej tylko 1..

ale akurat dyskusje rozpoczyna chłam zwany administracją gównoriesa.pl.

Nie mam zamiaru dyskutować, ale jeżeli ktoś napisze czy warto grać czy nie napiszę mu co sądze o serwerze bo ten serwer to uwno takie śmierdzące że żaden odświeżacz powietrza nie pomoże 

Opublikowano

Proponuje zmienic miejsce spawnu po zabiciu Berana Setau ,jest to na koncu Atlantydy v2 a po zabiciu go powracamy na poczatek Atlantydy v1 ...

oraz dodac drop magicznego metalu do smokow

Opublikowano
Update 2015-05-06 00:05
- Naprawa baronowej pająków.
- Zablokowanie DropHacka.
- Poprawienie stabilności serwera.
- Poprawienie dropu szkatułek po 75 poziomie

Proponuje zmienic miejsce spawnu po zabiciu Berana Setau ,jest to na koncu Atlantydy v2 a po zabiciu go powracamy na poczatek Atlantydy v1 ...

oraz dodac drop magicznego metalu do smokow

Wezmę to pod uwagę w następnym update. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

no max z 600 osób jest patrząc po screenie 

Karol idź tam lepiej spot EG nadzoruj bo Bartnik znowu rodzinne przepije, a musi chłopak odkładać nie oszukujmy się troche ma zaległosci w płatnościach xDD

Opublikowano

no max z 600 osób jest patrząc po screenie 

Zobacz która godzina, poza tym na atrei max 300 osób patrząc po screenie.

Opublikowano

Nie da rady zrobić lodowej ziemi, skończył mi się czas a poprawny klucz nie dropnął. C**j nie robota.

Da się bo robiłem już kilkanaście razy :) 

szybciej zbijaj spoty 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie da rady zrobić lodowej ziemi, skończył mi się czas a poprawny klucz nie dropnął. C**j nie robota.

Da rade, sam przechodziłem 3razy

Poproszę o informacje na temat dropu z dungeonów.

Tzn? Drop masz pokazany na filmikach, najlepiej sam odkryj :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
  • Sporo graczy
  • Brak bugów
  • Przyjemne nagrody za misje
  • Brak monotonnej rozgrywki
  • Aktywny handel z graczami

Takie jest moje zdanie na temat serwera. 

Opublikowano

Da rade, sam przechodziłem 3razy

Tzn? Drop masz pokazany na filmikach, najlepiej sam odkryj :)

Stary, weż dodaj krwisty kamień do is, bo ten co jest nie da się go kupić i nie mam jak iść expić do av2 omg..

Opublikowano
post_online.png SuReeK wyslalem ci na pw nick tego zjeba ktory jezdzi i wybija metiny 5 - 10 lvl na 73 lvlu z WH wy macie zamiar banowac te osoby? czy czekacie az maxa wbija cz jaki ch** przeciez macie logi ludzie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...