Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założonych kont10.588

Założonych postaci10.588

Coś dziwne,nikt nie ma powyzej 2 postek ?  xD

Bo licznik to jedna wielka ściema. Na tym serwerze nie ma 1,2k Online i nigdy też nie będzie. Tutaj gra ok 800 osób. Pozdro ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja drogi kolego jest po to aby wyrazić swoją opinie na dany serwer, a nie drążyć temat od tego jest prywatna wiadomość. Bo w tym momencie jest zaśmiecany temat.

Nie odpisze na żaden Twój post. 

Ja non stop wyrażam swoją opinię, a to że nie odpowiesz na moje pytanie to strzał w stope.

PS: Mam problemy techniczne z mpcforum wrócę jak sie mi wszystko ogarnę a na pw z toba nie idę bo szkoda mi na ciebie czasu ;)

Opublikowano

Bo licznik to jedna wielka ściema. Na tym serwerze nie ma 1,2k Online i nigdy też nie będzie. Tutaj gra ok 800 osób. Pozdro ;)

Wejdź do m1 i wtedy napisz.

Prezentacja drogi kolego jest po to aby wyrazić swoją opinie na dany serwer, a nie drążyć temat od tego jest prywatna wiadomość. Bo w tym momencie jest zaśmiecany temat.

Ja non stop wyrażam swoją opinię, a to że nie odpowiesz na moje pytanie to strzał w stope.

PS: Mam problemy techniczne z mpcforum wrócę jak sie mi wszystko ogarnę a na pw z toba nie idę bo szkoda mi na ciebie czasu  ;)

Potwierdzam Teze @Sh4ke że mpcforum powinno być od 16lat bo troszkę nieciekawie się robi.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy :)

Nie odpiszesz na żaden post? Bo taka prawda że nawet nie wiesz co odpisać.. Oj cieńko z Tobą widze tak samo jak z tym serwerem. Może czas na więcej faktów :)

Potwierdzam Teze @Sh4ke że mpcforum powinno być od 16lat bo troszkę nieciekawie się robi.

I co w tym m1 jest? sklepy ile ich tam jest z 30? 40? Dowody się liczą a nie głupie gadanie.

Opublikowano

http://scr.hu/2rla/bg89o

Na forum w dyskusjach znalazłem takiego ss gracza AsHiNo chyba ;d

Ciekawe powody banów na tym ts od wielkiego ytbera

Jeżeli ktoś nie czyta regulaminu to tak jest, sprawa jest jasno określona za co się dostaje bany na ts'ie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A ta wypowiedź to do czego? Mam prawie 18 lat więc nie rozumiem sensu wypowiedzi.

PROSZE O WYSYŁANIE WSZELKICH DOWODÓW O GŁUPOCIE, NIEPROFESJONALIZMIE, CHAMSTWIE, OPIERDALANI*U graczy leceniu w bambuko administracji gównoriesa.pl na pw WAŻNE :) Dzięki i pozdrawiam ( nie was pe*zie z administracji gównoriesa.pl )

Opublikowano

A ta wypowiedź to do czego? Mam prawie 18 lat więc nie rozumiem sensu wypowiedzi.

PROSZE O WYSYŁANIE WSZELKICH DOWODÓW O GŁUPOCIE, NIEPROFESJONALIZMIE, CHAMSTWIE, OPIERDALANI*U graczy leceniu w bambuko administracji gównoriesa.pl na pw WAŻNE :) Dzięki i pozdrawiam ( nie was pe*zie z administracji gównoriesa.pl )

Prawie 18lat to co doliczasz sobie 3:D?

aqkjih.jpg

Skończ gimnazjum to pogadamy :) 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie czyta regulaminu to tak jest, sprawa jest jasno określona za co się dostaje bany na ts'ie.

CO ty pieprzysz? ktoś nie czyta regulaminu? gdzie w regulaminie jest napisane że admin może dac bana jako powód podając:

"test ziomek" co to ma być? 

Prawie 18lat to co doliczasz sobie 3:D?

aqkjih.jpg

Skończ gimnazjum to pogadamy :)

Chcesz pogadac pw? ts skype, data byle jaka podana jest ;) skype nie posiadam ale gg mozemy porozmawiac lub ts3 :) 

Tylko sie nie obsraj :) 

PS: Serio możemy pogadac chetnie podyskutuje.

PS2: Prawidlowy jest tylko dzien i miesiąc :)

gadugadu: 53493161

ts podaj ip na pw to pogadamy :)

Opublikowano

CO ty pieprzysz? ktoś nie czyta regulaminu? gdzie w regulaminie jest napisane że admin może dac bana jako powód podając:

"test ziomek" co to ma być? 

Nie wiem jak Ty, ale ja nie podaje powodu na TS'ie bo jest to dla mnie zbędne wystarczy że określę to w regulaminie serwerea TeamSpeak3 że wchodząc na serwer akceptujesz regulamin i nikt nie może podważyć mojej decyzji.

Ale to nie jest temat o teamspeak'u tylko o Moriesie, jeżeli masz jakieś pytania to zapraszam na PW bo robi się coraz większy chaos w prezentacji.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie wiem jak Ty, ale ja nie podaje powodu na TS'ie bo jest to dla mnie zbędne wystarczy że określę to w regulaminie serwerea TeamSpeak3 że wchodząc na serwer akceptujesz regulamin i nikt nie może podważyć mojej decyzji.

Ale to nie jest temat o teamspeak'u tylko o Moriesie, jeżeli masz jakieś pytania to zapraszam na PW bo robi się coraz większy chaos w prezentacji.

Czy podanie jako powodu: test ziomek świadczy o profesjonalności administracji?

Podaj na pw ip ts to pogadamy ;)

Opublikowano

Czy podanie jako powodu: test ziomek świadczy o profesjonalności administracji?

Podaj na pw ip ts to pogadamy ;)

Nie wnikam w powody banowania administracji teamspeak'a do metina, bo to są 2 różne światy (odchodzisz od tematu)

PS: Na serwer serdecznie zapraszam coraz więcej sklepików w m1 :)!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zapraszam na waszego ts3 mój nick to neversayyes111

Chetnie podyskutuje.

Takie coś pisz na pw, albo mu k***a gołębia wyślij z zaproszeniem bo jak te posty czytam to ...

4235965-popcorn-kino-film-seans-643-385.

Mam pytanie, z nemere bronie po fms lecą bezpośrednio czy ze szkaty?

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ciekawa dyskusja. Trochę można się pośmiać.
Taka mała uwaga. Trut nie było bezpośrednio do kupienia. Szkatułki a następnie z nich trutka :3

Opublikowano

Tylko najlepsze, że jak wszystkich wywaliło w czasie ostatniej usterki to było 400 online. Nie polecam serwer pod IS, serwer spalił się na samym początku. Administracja nie rozdawała rozsądnie SM za nagrywanie, co pomogło wielu osobom wybić się na serwerze.

x

Opublikowano

PANOWIE JAK DLA MNIE TO TA ROZMOWA NA TS3 NIC NIE WNIOSŁA.

CIĄGŁE PRZEKRZYKIWANIE MNIE I MUTOWANIE... TO DZIECINADA TYLKO MAŁYSZ ZACHOWAŁ SIE JAK KTOŚ NORMALNY...

I TEN TEKST: WIESZ CO JA CI BANA DAM BO JUZ MNIE WKURWIASZ...

A PRZYSZEDŁEM TYLKO PODYSKUTOWAĆ

I TO PIEPRZENIE ŻE CO TO WY NIE JESTEŚCIE I CO TO WY NIE UMIECIE. 

"PŁACIMY 5K ZŁOTY MIESIECZNIE ZA SERWER"

"JAK CHCESZ POKAZE CI STAN MOJEGO KONTA BANKOWEGO JEST TAM WIELE WIECEJ NIZ 10TYSIĘCY ZŁOTY..."

NEVERSAYYES JEŻELI BEDZIESZ STAWIAŁ SERWER TO BADŹ PEWNY ŻE CI GO WYJEBIE OD SRODKA..."

"MÓJ TS JEST DRUGI W POLSCE A TS FUBU TO GÓWNO"

k***a co chciałem podać argument to zaraz tekst:
"NIE NO ALE BEKE MAM"

Co do bugów to te co miałem przyszykowane zostały usunięte co nie zmienia faktu że dopiero w dniu startu serwera.

i ten tekst:
" PRZECIEŻ KAŻDY SERWER METIN2 JEST STAWIANY DLA HAJSU..."

"ALBO TAKIE CEBULAKI JAK TY TO NAM TYLKO GRACZY NABIJAJĄ"

k***a myślałem że da się normalnie pogadac a tam wbili k***a w 6 i dumni z siebie bo zarobili po 10k na głowę...

gówno mnie to obchodzi a swoje zdania utrzymuje o tym serwerze.

Administracja i reklama ( oprócz małysza jedyny powiedział coś sensownego ) to dziecinada i zero poziomu.

Ludzie to ich podejście to porównać można do podejśc niemca do żyda... dosłownie takie traktowanie...

Uważają się za bóg wie co a tak naprawdę gówno znaczą.

Dziecinada i dno.

A na zapytanie:
Czemu po 1h od startu serwera na serwerze z 2k graczy zrobiło się 1.5k graczy?
"Bo niektórzy przychodzą zeby zobaczyć ile osób przyjdzie..." parodia kur*a parodia.

Jakieś kurcze próby wciskania mi że mówię że jestem technikiem i że uważam się za technika bóg wie jakiego,

jakieś głupie pieprzenie że jestem zerem i napinaczem ( robiliście dokładnie to samo co ja tylko wy robicie to w grupie ).

Wszystko to co mówiłem podtrzymuje i dalej uważam że ten serwer to dno i gówno.

Administracja dno!

Ale jeszcze zobaczymy :)

Opublikowano

CIĄGŁE PRZEKRZYKIWANIE MNIE I MUTOWANIE... TO DZIECINADA TYLKO MAŁYSZ ZACHOWAŁ SIE JAK KTOŚ NORMALNY...

"JAK CHCESZ POKAZE CI STAN MOJEGO KONTA BANKOWEGO JEST TAM WIELE WIECEJ NIZ 10TYSIĘCY ZŁOTY..."

NEVERSAYYES JEŻELI BEDZIESZ STAWIAŁ SERWER TO BADŹ PEWNY ŻE CI GO WYJEBIE OD SRODKA..."

"NIE NO ALE BEKE MAM"

Co do bugów to te co miałem przyszykowane zostały usunięte co nie zmienia faktu że dopiero w dniu startu serwera.

i ten tekst:

k***a myślałem że da się normalnie pogadac a tam wbili k***a w 6 i dumni z siebie bo zarobili po 10k na głowę...

Administracja i reklama ( oprócz małysza jedyny powiedział coś sensownego ) to dziecinada i zero poziomu.

Ludzie to ich podejście to porównać można do podejśc niemca do żyda... dosłownie takie traktowanie...

Dziecinada i dno.

A na zapytanie:

"Bo niektórzy przychodzą zeby zobaczyć ile osób przyjdzie..." parodia kur*a parodia.

Jakieś kurcze próby wciskania mi że mówię że jestem technikiem i że uważam się za technika bóg wie jakiego,

jakieś głupie pieprzenie że jestem zerem i napinaczem ( robiliście dokładnie to samo co ja tylko wy robicie to w grupie ).

Administracja dno!

Będę odpisywał dokładnie co i jak na każdy wers.

Po 1 mutowanie i przekrzykiwanie? Otóż nie. Tłumaczyło się, mówiło że cicho na chwilę a ty dalej swoje. Małysz się zachował? Mutował się i wychodził.

'' I TEN TEKST: WIESZ CO JA CI BANA DAM BO JUZ MNIE WKURWIASZ... '' 

Wszedłem 10 min na serwer i jak dla mnie to easy. No przepraszam bardzo 10min na serwerze i oceniasz cały serwer, że o wszystko łatwo.

Słowa iZumiego a czy on jest w Teamie? Takie może głupie pytanie. 

Sprawdź ranking tam jest wszystko idealnie pokazane w cyferkach

"NIE NO ALE BEKE MAM"

Połowa osób która siedziała na kanale tak mówiła.

Twoje słowa. Chyba nie zaprzeczysz? Balmora? Ravia? Inne serwery sponsorów? 

''k***a myślałem że da się normalnie pogadac a tam wbili k***a w 6 i dumni z siebie bo zarobili po 10k na głowę...''

10k na głowę? W teamie są 3 osoby a dokładniej : Surek, Ja i Speed który nie chciał hajsu bo chciał być GM a jest moim dobrym znajomym i dobrze ogarnia serwer.

Myślisz, że hajs to płynie jak rzeka? Otóż nie. Jeszcze jesteśmy na minus bo opłacając technika, dedyka, reklamę, grafika to wychodzi trochę $ więc nie myśl, że z tego aż tyle płynie.

'' Administracja i reklama ( oprócz małysza jedyny powiedział coś sensownego ) to dziecinada i zero poziomu. '' 

Małysz siedział zmutowany i nic nie mówił co jedynie raz się odezwał co do Bana co dał na TS. Moim zdaniem dziecinada i zero poziomu to pokazałeś właśnie ty gdzie mówiłeś, że nie masz jeszcze 18 lat i wgl a nie dałeś starszym dojść do słowa, ''darłeś mordę'' i przekrzywiałeś gdzie nie dałeś nikomu dojść do słowa ani nie dałeś się uciszyć dopiero rangą na ts można było cię uspokoić. 

''Czemu po 1h od startu serwera na serwerze z 2k graczy zrobiło się 1.5k graczy?

"Bo niektórzy przychodzą zeby zobaczyć ile osób przyjdzie..."

A tak nie jest? MPCforum miała około 2k na start podobnie a teraz co? 300 graczy? Bo co ? Bugi. Thoria 1k na start nagle po tygodniu zrobiło się 200... 

I tak na koniec '' Administracja dno!'' 

Administracja jest dnem ponieważ wysłuchała twoje wszystkie bezsensowne argumenty które są oparte na 10 minut gry. Także pozdrawiam. 

Opublikowano

"NIE NO ALE BEKE MAM"

i ten tekst:

Dziecinada i dno.

A na zapytanie:

Administracja dno!

Pisze to wszystko człowiek który grał 10minut na serwerze ;f

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co zrobić jak nie dostałem peta za misje od biologa 25lvl?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Pisze to wszystko człowiek który grał 10minut na serwerze ;f

ja wogole nie gralem i co? postawiles kolejnego, miernego harda - tylko zjebałeś sprawe z isem i ytberami.

Opublikowano

Ja tak powiedziałem?
Ja powiedziałem no racja te serwery co powstają to dla hajsu są robionę, tu się z wami zgodze. tak powiedziałem.

no właśnie 10 minut i po tym już nie dałem rady grać na tym syfie.

Opublikowano

Ja tak powiedziałem?

Ja powiedziałem no racja te serwery co powstają to dla hajsu są robionę, tu się z wami zgodze. tak powiedziałem.

no właśnie 10 minut i po tym już nie dałem rady grać na tym syfie.

Pierw mówisz ze zły serwer potem na TS mówisz że dobry serwer, teraz mówisz że zły jesteś ziomek tylko mocnym hejterem nic więcej. Ostatnia moja odpowiedź.

ja wogole nie gralem i co? postawiles kolejnego, miernego harda - tylko zjebałeś sprawe z isem i ytberami.

Zagraj to się przekonasz czy mierny hard/medium :)

Co zrobić jak nie dostałem peta za misje od biologa 25lvl?

Tylko pierwsze 100osób dostało peta za tą nagrode ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pierw mówisz ze zły serwer potem na TS mówisz że dobry serwer, teraz mówisz że zły jesteś ziomek tylko mocnym hejterem nic więcej. Ostatnia moja odpowiedź.

Zagraj to się przekonasz czy mierny hard/medium :)

Tylko pierwsze 100osób dostało peta za tą nagrode ;)

no to powiedz czym sie ten serwer wyroznia wsrod innych hardów (oprócz przesadzonego itemshopu)?

Opublikowano

Ja powiedziałem że ten wasz syf to dobry jest? kiedy? 
Mówiłem że wyciulaliście z opisem serwera, nigdy bym nie powiedział ze ten syf jest dobry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...