Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak byś czytał i miał oczy :) to nic napisałem o serwerze.

Tylko kierowałem moje posty do ciebie . Bo mnie bawi ktoś taki co wkleja zdjęcia  / i piszę durne słowa ból dupy  .To ma być śmieszne ? Wiem już czemu większość osób w wieku 30/35 lat mówi że  młodzież w tych czasach dorasta dopiero po ukończeniu 21 roku życia  -_-

Nie potrafię czytać i mam zeza.

Mnie bawi i to bardzo, czyżby ból dupyxD 

Skoro jesteś taki dorosły to czemu hejtujesz mój styl życia? Powinieneś się z nim pogodzić  :) 

@anty Skąd zbroja z czarnej stali +3?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Skoro jesteś taki dorosły to czemu hejtujesz mój styl życia? Powinieneś się z nim pogodzić  :) 

­

Kompromitujesz się swoim zachowaniem :)  Skończ gimnazjum :) potem się może coś nauczysz albo cię może ktoś  kiedyś szczeli w ten pusty łeb i zdechniesz ;((((

Opublikowano

­

Poczytaj lepiej regulamin, ten Twoj "anty" z powtarzanym w kolko jednym pytaniem wcale nei wybawia Cie od warnów :) Report leci.

Ja kilka stron spamu wczesniej pytalem, czy zmianki i dodania leca z mobow i czy leca dobrze, ale niestety i gracze i administrator sa tak zajeci klotnia o IS, ze nie potrafili mi odpowiedziec.. Gratuluje. Jak widac podejscie administratora nie jest zbyt zdrowe. Zniechecil mnie IS i to, co robia youtuberzy. Troche antyreklama takiego R3specta np, wiec efekt odwrotny do oczekiwanego.

No nic, aj tu juz nie zagram, skutecznie mnie zniecheciliscie, ale zycze powodzenia :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to jak mówiłem przed startem.Dajcie nagrywającym gm mode żeby nie było żadnych złudzeń ,że gra jest równa bo jak wiadomo są równi i równiejsi.

Opublikowano

Mam pytanie.Jak lecą medale w lochu małp.Chodzi mi o koniec lochu małp w łatwym lochu

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Po znalezieniu usterki na serwerze dedykowanym, problem szybko został wyeliminowany, serdecznie zapraszamy do gry serwer będzie działać stabilnie.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kompromitujesz się swoim zachowaniem :)  Skończ gimnazjum :) potem się może coś nauczysz albo cię może ktoś  kiedyś szczeli w ten pusty łeb i zdechniesz ;((((

Bądźmy dobrej myśli  :) 

Poczytaj lepiej regulamin, ten Twoj "anty" z powtarzanym w kolko jednym pytaniem wcale nei wybawia Cie od warnów :) Report leci.

Ja kilka stron spamu wczesniej pytalem, czy zmianki i dodania leca z mobow i czy leca dobrze, ale niestety i gracze i administrator sa tak zajeci klotnia o IS, ze nie potrafili mi odpowiedziec.. Gratuluje. Jak widac podejscie administratora nie jest zbyt zdrowe. Zniechecil mnie IS i to, co robia youtuberzy. Troche antyreklama takiego R3specta np, wiec efekt odwrotny do oczekiwanego.

No nic, aj tu juz nie zagram, skutecznie mnie zniecheciliscie, ale zycze powodzenia :)

Skoro nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie, to chyba logiczne że pytam jeszcze raz? Czekam.

@anty skąd tarcze na 61?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

To jest niedopomyślenia aby jedni mieli bronie 75 lvl za friko, a administracja nic z tym nie robi. Jak usuneliscie juz te szkaty to paswalo by tez usunac z nich drop. Administracja jest niepelnosprana umyslowo, albo tak sie boi o reklame, ze lize du pe jutuberom na kazdym kroku...

Opublikowano

No aż muszę odpowiedzieć. 

- Dodania i zmianki lecą z mobów, jakbyś czytał prezke, to byś wiedział a nie czepiał się administracji, że ominęła twój post 

- Seriuss? Napisałeś, że admin nie odp Ci na post bo był zajęty kłótnią o is a sam teraz zaczynasz? Co za ludzie kto was lepił? 

Mam pytanie.Jak lecą medale w lochu małp.Chodzi mi o koniec lochu małp w łatwym lochu

W łatwym nie za dobrze ale przez 1h z 10 wydropisz :) 

No to jak mówiłem przed startem.Dajcie nagrywającym gm mode żeby nie było żadnych złudzeń ,że gra jest równa bo jak wiadomo są równi i równiejsi.

Osoba nagrywająca bez is musiała by poświęcić 3x więcej czasu na nagranie jednego ciekawego odc...

Sytuacja jak na armentisie bedzie 50 stron spamu a potem wszyscy zapomna ze taki serv w ogole istnial xD

Nie porównuj 2 różnych serwerów do siebie.  

Żałosny to jesteś ty.Nieodpowiedzialna administracja.Co ty pierdolisz.?.Dają info co i jak co się dzieje z serwerem.... 

Było zrobić ss o 1 w nocy jak była przerwa techniczna, że jest 0 online.  

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Wallander nigdy isa nie używał a jakoś k***a robi najlepsze odcinki z metina.Tak wam po prostu te lacie tłumaczą swoja nieudolność.Wiekszość youtuberow nie potrafi na hardzi wbic na full isie nawet 40lvla

Opublikowano

Dlatego za reklame płaci się w PLN, a nie smami. :)

Gdyby nie ta akcja z trutami i kosmicznymi ilościami sm dla ytberów to bym pewnie zagrał.

A i nadal pytam: co miał na myśli respect mówiąc w swoim filmie (8:25), że próbuje wsadzić KD+5 z przed startu?

Opublikowano

Dlatego za reklame płaci się w PLN, a nie smami. :)

Gdyby nie ta akcja z trutami i kosmicznymi ilościami sm dla ytberów to bym pewnie zagrał.

A i nadal pytam: co miał na myśli respect mówiąc w swoim filmie (8:25), że próbuje wsadzić KD+5 z przed startu?

respect wylosował na loterii ,, takie cuś na stronie głównej'' gdzie za SM możesz losować itemki np kd + 5 chodziło o to że on przed startem tam losował... jak reje było włączone. 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Jak licznik mówi w godzinach szczytu 1k+ graczy, zaraz sam wbije i ocenie ;)

@EDIT. Surek ja wiem, że to jest medium/hard, ale buty wiatru na prawie 2 dni, przydałoby się zrobić je wbudowane, tak aby wgl nie zajmowały slota, bez przesady :3

Chyba, że o czymś nie wiem ;]

x

Opublikowano

@xMentosikx na serwerze Surka nigdy nie będzie miło się grało

Kurde ;/

Jak wygląda sytuacja na serwerze? Duzo ludzi gra? Miło się gra?

Tak, bardzo dużo ludzi gra ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zapraszamy wszystko się ustabilizowało, o 23:00 odbędzie się kolejna przerwa wprowadzająca kilka zmian poprawiających rozgrywkę :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zapraszamy wszystko się ustabilizowało, o 23:00 odbędzie się kolejna przerwa wprowadzająca kilka zmian poprawiających rozgrywkę :)

Czyli jak mam rozumiec usuniecie trut ze szkat ktore byly w is ?

Opublikowano

Kilka niedociągnieć :D

- brak skrótu potwierdzającego (enter) w wszystkich questach

- koń się szybko męczy i długo odpoczywa ;c (by najmniej zwykły)

- podeszły mnie słuchy, że egzo nie działa

- zmniejszenie ceny skrzynek z potami. (taniej wychodzi kupienie 20x po 200 potów)

- brak informacji jakiego wilka zabić w quescie wątroba wilka, oraz brak wskazówek w kilku innych questach jak kolega pisał, np z sznurem, nawet nie wiadomo czy go masz w EQ. (nie wiem o co mu tu konkretnie chodzi ) xxd

- proponuje wbudować stałe budowy wiatru, bez sensu kupywać co 2 dni buty ;x

- zastanowienie się nad niektórymi cenami w IS np. PO

- taki szczegół strzałki nad NPC

- pety na stałe, kostiumy oraz fryzury na 30 dni za rosądną cenę :)

- zrócie jakiś własny piękny interface ( np. coś z kulkami, paskiem życia się pobawić ) z możliwością wyboru standardowy/wasz interface.. zawsze to jakieś urozmaicenie dla gry, żeby ten serwer nie był tak jak każdy inny :D

x

Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer to syf, odejdzie reklama serwer upadnie ! Totalnie wszystko jest pod IS ! Nie mam zamiaru grać, ale chciałem !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...