Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się zmieni:

- Zmiejszenie DMG oraz HP nemere

- Poprawienie petów(brak znikania podczas zabicia itp.)

- Poprawienie czytania książeć (np. poliformia)

- Stabilność serwera(optymalizacja)

- Poprawione medale czytane co 5sekund!

- Dodano Języki Jinno/Shinsoo na M1

Update zostanie wprowadzony dnia 2015-05-02 o godzinie 24:00

PAMIĘTAJCIE O AKTUALIZACJI CLIENTA!

Pozdrawiam.

Naprawcie autopoty ze skrzyn ucznia 50 i 60 bo nie działają wgl.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie autopoty ze skrzyn ucznia 50 i 60 bo nie działają wgl.

W następnym update zostanie naprawione, sprawdzę jutro lub pojutrze :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W następnym update zostanie naprawione, sprawdzę jutro lub pojutrze :)

Super, niby szczegół ale pomaga jak się pocić nie chce :D

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Super, niby szczegół ale pomaga jak się pocić nie chce :D

Spokojnie, wszystko poprawimy co zostanie zgłoszone, pamiętajcie że serwer jest dla graczy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Moglibyscie oslabic itemki z is, bo teraz ludzie z eq na 1-5lv expia na bigu w v2

Jak widzisz, to nie jest serwer play to win, tylko pay to win xD xD xD xD

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem osoby nagrywające z serwera otrzymały zbyt duże sumy sm za nagrywanie bo stanowia oni niemalże całą topkę ;)

Mnie zastanawia tylko jedno kiedy Ci pseudo youtuberzy zrozumieją że gracze nie chcą oglądać jak ktoś na chama wbija się w topkę za setki tysięcy SM. 

Każdy chciałby oglądać treściwe filmy przedstawiające serwer krok po kroku. Dobrym przykładem jest Wallander który osiąga sam wszystko krok po kroku bez IS'a a jego filmy i tak są najlepsze. Więc reszta powinna brać z niego przykład. ;)

Opublikowano

Niezle ,itemy znikaja na serwerze bug na bugu bugiem popychany... mam nadzieje ze pooddajecie ludziom to co poznikalo podczas teleportacji

Opublikowano

Niezle ,itemy znikaja na serwerze bug na bugu bugiem popychany... mam nadzieje ze pooddajecie ludziom to co poznikalo podczas teleportacji

Patrzymy co się dzieje. 

Opublikowano

Już działa.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już działa.

Już nic nie znika? Bo nie wiem czy wchodzić, obawiam się o eq.

Co z tymi co im znikneły itemy?

Opublikowano

He, dupa, nie działa. 
Pół serwera biega sobie na WH, Siurkowi to wisi.
Połowie serwera zniknęło eq/itemki, znikają nadal, jestem w plecy około 20kk, ale na WH nadrobie, bo przecież bana i tak nie dostane, administracja jak widzę na poziomie ;)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Ten wyzej dobrze gada ,mialo byc tak pieknie a jak zwykle wyszlo jedno wielkie g***no ;)

Ale to tylko metin to tylko gra nie ten serwer to inny ,chcialem jeszcze pograc aczkolwiek nie pozostaje mi zrobic nic innego jak to co zrobilo juz wielu ogarnietych graczy i skonczyc gre na tym serwerze gdzie admnistracja ma wyje**ne ,gdzie bug pogania buga i gdzie rzadzi respekt krol metinowych podworek.

Dziekuje i nie pozdrawiam

Averios.

Opublikowano

He, dupa, nie działa. 

Pół serwera biega sobie na WH, Siurkowi to wisi.

Połowie serwera zniknęło eq/itemki, znikają nadal, jestem w plecy około 20kk, ale na WH nadrobie, bo przecież bana i tak nie dostane, administracja jak widzę na poziomie ;)

Ale przepraszam bardzo jak mamy banować 24/7? Spokojnie sam zbanowałem z 15osób :)

Ten wyzej dobrze gada ,mialo byc tak pieknie a jak zwykle wyszlo jedno wielkie g***no ;)

Ale to tylko metin to tylko gra nie ten serwer to inny ,chcialem jeszcze pograc aczkolwiek nie pozostaje mi zrobic nic innego jak to co zrobilo juz wielu ogarnietych graczy i skonczyc gre na tym serwerze gdzie admnistracja ma wyje**ne ,gdzie bug pogania buga i gdzie rzadzi respekt krol metinowych podworek.

Dziekuje i nie pozdrawiam

Averios.

eh, powiedz mi jakie tutaj są bugi wymienisz chociaż na 1 ręce? Boże widzisz i nie grzmisz. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Moze powiesz to ze 200 osoba zniknelo eq to nie jest bug ? to ze nadal nie dzialaja autopoty ze skrzynki na 60 lvl to tez nie jest bug? I ta wasza faworyzacja respekta i jego gangu to jest az smieszne , serwer typowo pod is no nie powiem tez zaladowalem ale smiem przeczuwac ze to jest biznes na krotko jak laneris serwer postoi miesiac ,dwa zwiniesz interes i po jakims czasie otworzycie cos nowego.

Nie pozdrawiam , elo.

Opublikowano

Ale przepraszam bardzo jak mamy banować 24/7? Spokojnie sam zbanowałem z 15osób :)

eh, powiedz mi jakie tutaj są bugi wymienisz chociaż na 1 ręce? Boże widzisz i nie grzmisz. 

a umiesz bałwanie czytać? pisze wyraźnie że eq znika podczas teleportacji. nie widać?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

a umiesz bałwanie czytać? pisze wyraźnie że eq znika podczas teleportacji. nie widać?

Pisz pw.

Moze powiesz to ze 200 osoba zniknelo eq to nie jest bug ? to ze nadal nie dzialaja autopoty ze skrzynki na 60 lvl to tez nie jest bug? I ta wasza faworyzacja respekta i jego gangu to jest az smieszne , serwer typowo pod is no nie powiem tez zaladowalem ale smiem przeczuwac ze to jest biznes na krotko jak laneris serwer postoi miesiac ,dwa zwiniesz interes i po jakims czasie otworzycie cos nowego.

Nie pozdrawiam , elo.

To 1 to nie bug a crash serwera, który został naprawiony, poty tak to bug i co tyle? Nikt nie jest faworyzowany. Co do Lanerisa stoi już 7 miesiecy i gra ponad 550osób więc prosze mnie nie obrażać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie pozdrawiam , elo.

dokładnie. Sama prawda. Nie polecam ;)

Opublikowano

Dziwne jest to ze odpisales na wszystko a nie odpisales na temat ktory poruszylem rowniez w swojej wczesniejszej wypowiedzi a mianowicie to ze ten serwer jest tylko i wylacznie pod is ,tutaj w item shopie znajdziesz wszystko to jest hard medium ? na takim serwerze truty w is? metale? to jest az smieszne ,koncze rozmowe z toba bo widze ze to nie ma najmniejszego sensu. Zycze szybkiego upadku serwera Siurek jestes na dobrej drodze!

pozwole sobie zacytowac TheLumpa ktory napisal na forum waszego serwera : NAWIASEM MOWIAC BEKA ZE TEMAT Z TYM POSTEM WRZUCILISCIE DO KOSZA ZARAZ PO TYM JAK DODALEM SWOJEGO POSTA TUTAJ hah...

Witam , na starcie chciałem powiedzieć , że to nie jest żaden bół dupy itp tylko fakty co tu sie wyprawia.Zresztą każdy ogarnięty gracz już skończył gre bo tu nie ma sensu.

Chodzi mi o Is na serwerze , z którym nie da sie wygrać .Nie ważne ile ktoś bd siedział i tak nie ma szans być top1-5 . Są to miejsca zajęte każdy wie przez kogo , nie musze tu sie rozpisywać . Cała ta gildia ma sm ile chce i kupuje sb co chce . A na tym serwerze jak na żadnym innym gdzie grałem ( a grałem na wielu ) Is daje taki hendikap , że to głowa mała . I jeszcze te szkaty razadora , które dali zamiast ripera to jest śmiech na sali . Topka ma już eq 75 +9 bo metale to nie problem kupić jak sie ma xxxxxxxxxx sm . Wyraziłęm tylko swoją opinie , ale pewnie dzieciaki zapatrzone dalej bd grali na tym syfie . 

PS: Dajcie do Isu jeszcze exp to topka nie bd z m1 wychodziła  biggrin.png

Beka ogólnie , NIE POZDRAWIAM , ELO !

Opublikowano

Pisz pw.

To 1 to nie bug a crash serwera, który został naprawiony, poty tak to bug i co tyle? Nikt nie jest faworyzowany. Co do Lanerisa stoi już 7 miesiecy i gra ponad 550osób więc prosze mnie nie obrażać.

pw. hahaha śmieszny jesteś gościu tak jak twoje pseudo serwery ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

a tak wyglada eq po waszych "kraszach" http://scr.hu/69tz/m1719

i czym sie chwalisz ? jestem na tym ss nadajesz sie na administratora bo widze znasz komendy ,myslalem ze potrafisz tylko biegac po kanalach na tsie

zaluje tylko czasu i pieniedzy ktore poswiecilem na ten gowniany serwer.

@aw skad truta ? z is czy z rippera bo juz sie pogubilem ;<
Opublikowano

a tak wyglada eq po waszych "kraszach" http://scr.hu/69tz/m1719

i czym sie chwalisz ? jestem na tym ss nadajesz sie na administratora bo widze znasz komendy ,myslalem ze potrafisz tylko biegac po kanalach na tsie

zaluje tylko czasu i pieniedzy ktore poswiecilem na ten gowniany serwer.

@aw skad truta ? z is czy z rippera bo juz sie pogubilem ;<

Pisz na pw

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...