Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer to syf, odejdzie reklama serwer upadnie ! Totalnie wszystko jest pod IS ! Nie mam zamiaru grać, ale chciałem !

Nie odejdzie reklama :) Uzurpator/R3S/Małysz/Adaś/Keiusek itp zaczynają od dzisiaj serię :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek, mam nadzieje, że nie zapomnisz urozmaicać/naprawiać serwer. Polecam zrobić na forum odpowiedni dział na to z poddziałami Akceptowane/Odrzucone/W realizacji. Każdy graczy mógłby złożyć propozycje na serwer, a to co Ci się spodoba byś mógł sb ładnie sortować i realizować, a serwer nawet by dobił do 2-3k+ (od graczy dla graczy, my wiemy co dla nas dobre i dla innych) :D  tylko trzeba mu tego "COŚ", po za tym jeżeli jest tak dział, to pewnie nie ma tych naddziałów, a jak jest to wszystko to nie ma aktywności, ten serwer jak narazie jest jednym z najlepszych serwerów, a ma szanse się wybić ponad te wszystkie serwery, wiesz ile ja czekałem na taki serwer, nie spieprzcie tego.. :D

x

Uczeń
Opublikowano

licznik na stronie pokazuje 7.163 zalozonych postaci a w rankingu jest 4.460 :> ktos mi to wyjasni?

Uczeń
Opublikowano

ludzie zalozyli 8k kont zeby 4k sie zalogowalo do gry cos mi tu nie pasuje :)))

Opublikowano

Nie odejdzie reklama :) Uzurpator/R3S/Małysz/Adaś/Keiusek itp zaczynają od dzisiaj serię :)

Co to za reklama gdzie po 1k max wysiwtlen na filmu i co chwile zmieniaja serie powodzenia dla nich.

i uwazam ze za duzo syfu leci z Mobkow Jakies włocznie+1,szerokie+0. Po co to ? mozesz kupic u Handlarza.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Co to za reklama gdzie po 1k max wysiwtlen na filmu i co chwile zmieniaja serie powodzenia dla nich.

i uwazam ze za duzo syfu leci z Mobkow Jakies włocznie+1,szerokie+0. Po co to ? mozesz kupic u Handlarza.

Wszyscy youtuberzy którzy u nas nagrywają mają postawiony warunek zakończenia wszystkich serii, i granie tylko tutaj więc spokojnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

licznik na stronie pokazuje 7.163 zalozonych postaci a w rankingu jest 4.460 :> ktos mi to wyjasni?

I dlatego na większości serwerów nie ma liczników na stronie bo potem są jakieś wymysły 'że coś jest nie tak'

Serwer polecam :)

Opublikowano

Proste, nie którzy zakładali od razu żeby potem nie było problemów, zalogować przecież nie musieli się na starcie koniecznie.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Co do nich, nie zmienają serii, lecz coś osiągają. A co do 1k wyś. czy Ty widziałeś, aby R3s, Uzur, mieli po 1k? :).

https://www.youtube.com/watch?v=Y_0miCrOM2U

Opublikowano

Proste, nie którzy zakładali od razu żeby potem nie było problemów, zalogować przecież nie musieli się na starcie koniecznie.

Generalnie mam setki zgłoszeń najczęściej od youtuberów że nicki są pozajmowane np Uzurpator miał zajęty itp, ludzie potworzyli setki postaci żeby zająć nick kogoś "sławnego".

I dlatego na większości serwerów nie ma liczników na stronie bo potem są jakieś wymysły 'że coś jest nie tak'

Serwer polecam :)

No i my chyba też usuniemy bo już nie mają się do czego przyczepić(chociaż nie niech piszą), każdy kto gra wie doskonale że trudno jest znaleźć wolny spot + ludzi w m1 jest już bardzo dużo jak na pierwsze 24h serwera :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gra się świetnie, ludzi masa.

70lvl osiągnięty więc gitarka.

A tutaj mogę wam pokazać jakie są nagrody za misje etc:

https://www.youtube.com/watch?v=uOTQAedcyJc&feature=youtu.be

Warto zagrać.

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Surek, co wniesie Wasza przerwa techniczna o 23?

o 24*

- Zmiejszenie DMG oraz HP nemere
- Poprawienie petów(brak znikania podczas zabicia itp.)
- Poprawienie czytania książeć (np. poliformia)
- Stabilność serwera(optymalizacja)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

o 24*

Autopoty z szkaty 50 i 60 nie działają. Może zdążycie je naprawić?

Opublikowano

Większość z nich nazwałbym antyreklamą, szczególnie takiego nieudacznika jak cały Małysz, który nawet pisać nie potrafi mimo, że ma 20 pare lat  xD

Opublikowano

Proszę Surek ogarnij chociaż dzisiaj ten brak skrótu, który potwierdza kontynuacje w Questach i zmniejszcie ceny tych skrzynek z potami, są 2x droższe niż normalne kupienie pojedyńcze, mam 5 ekwipunków więc serioo. ;x po za tym co sądzisz o wbudowanych butach wiatru, takie ułatwienie z strony medium ;p ~~ nie chce mi się kupywać co 2 dni butki wiatru, albo chociaż przedłużcie ich czas ;c

x

Opublikowano

Wbiłem na serwer, niby ok, ale nagle mnie wyrzuciło (to na pewno nie wina neta), ale ogólnie gra się fajnie Podoba mi się 

Opublikowano

o 24*

Proszę was nie nerfcie bossów na każde zawołanie topki. Tak samo było z wiedźmą, R3spect z dwoma kolegami (tak przypuszczam) nie mogli ubić wróżki (z jakimś mizernym eq) to od razu poleciał na nią nerf. Metin to gra w której przydałoby się trochę współpracy z gildią, a każdy teraźniejszy serwer zmierza teraz do tego żeby każdy gracz mógł wszystko wysolować.

Opublikowano

Proszę was nie nerfcie bossów na każde zawołanie topki. Tak samo było z wiedźmą, R3spect z dwoma kolegami (tak przypuszczam) nie mogli ubić wróżki (z jakimś mizernym eq) to od razu poleciał na nią nerf. Metin to gra w której przydałoby się trochę współpracy z gildią, a każdy teraźniejszy serwer zmierza teraz do tego żeby każdy gracz mógł wszystko wysolować.

Sam byłem na Nemere z kumplem bez R3sa bo sie z nim nie funfluje, tak waliła że -50k miałem więc coś muszą zrobić...

Opublikowano
Co się zmieni:
- Poprawione medale czytane co 5sekund!
- Dodano Języki Jinno/Shinsoo na M1

Update zostanie wprowadzony dnia 2015-05-02 o godzinie 24:00

PAMIĘTAJCIE O AKTUALIZACJI CLIENTA!

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...