Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zasysam :D

Co to jest BS?

Bonusswitcher, automatycznie zmienia Ci bonusy :)

BS- Zmieniacz bonów

Ile online? Warto zaczynać, łatwo się dorobic?

Online mysle, ze lajtem 600+, moze nawet wiecej - ciezko ocenic (sklepy sa, o metki w innych godzinach niz porannych ciezko, w m1 sporo luda). Czy latwo sie dorobic.. tu juz troche gorzej. Wiadomo, na aury, ostrza, zmianki, medale - popyt est. Inne ku raczej slabo. W kazdym razie na poczatku na pewno sobie poradzisz z zrobieniem skilli i eq, ale na 35lvlu na full is nei zarobisz ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A mojej odpowiedzi na PW na forum nadal nie odczytasz? Złap się człowieku za jaja i zacznij sie interesować.

Troszkę więcej opanowania się przyda :)

Odczytaj PW na MPC, sorki za mały poślizg.

Pozdrawiam 

Dużo osób gra w godzinach wieczornych ? 18-22 ?

Prezentuje się fajnie :)

Dzięki za miłe słowa ! :)

Co do ilości online - tak jak pisał wyżej kolega 

Zapraszamy ! 

Opublikowano

Troszkę więcej opanowania się przyda :)

Odczytaj PW na MPC, sorki za mały poślizg.

Pozdrawiam 

Dzięki za miłe słowa ! :)

Co do ilości online - tak jak pisał wyżej kolega 

Zapraszamy ! 

Odpisałem na pw.

Albo mi się wydaje, albo ludzi powoli przybywa ;-). Cieszy mnie to, bo serwer fajnie wykonany;)

Opublikowano

Odpisałem na pw.

Albo mi się wydaje, albo ludzi powoli przybywa ;-). Cieszy mnie to, bo serwer fajnie wykonany;)

Nie wydaję Ci się, zaangażowanie daje nam efekty - nie spoczniemy na laurach ! :)

Opublikowano

Nie wydaję Ci się, zaangażowanie daje nam efekty - nie spoczniemy na laurach ! :)

To może zacznijcie od forum, bo syf jak choleera. a ten wasz TMG czy jak mu tam nie ogarnia...

qhnkxc.jpg

Opublikowano

To może zacznijcie od forum, bo syf jak choleera. a ten wasz TMG czy jak mu tam nie ogarnia...

Puste słowa, jego praca wykonywana jest prawidłowo a na forum spędza masę czasu - dziwi mnie twoja wypowiedz.

Opublikowano

Puste słowa, jego praca wykonywana jest prawidłowo a na forum spędza masę czasu - dziwi mnie twoja wypowiedz.

Dziwi Cię Bo Cię tam nie ma.  Wystarczy popatrzeć na tematy w których spam jak cholera i jak broni kolegów ;).

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Gralem na serwerze ale jako ze juz zagralem na wiekszosci polskich serwerow, to wiem ze tam gdzie sa znajomosci to nie bedzie serwer sie za bardzo rozwijal. U respecta na filmiku widac wh pewnej osoby z topki. Do dzis lata po m1. Nie polecam :)

Opublikowano

Gralem na serwerze ale jako ze juz zagralem na wiekszosci polskich serwerow, to wiem ze tam gdzie sa znajomosci to nie bedzie serwer sie za bardzo rozwijal. U respecta na filmiku widac wh pewnej osoby z topki. Do dzis lata po m1. Nie polecam :)

Bo nikt zapewne tej osoby nie podkablowal ;-) Poczytaj troche forum, pare osob nawet z topki za wh polecialo.. Jaki nick ma ów osoba, masz dowod na wh? Jesli widac na filmie respecta to daj link, wskaz dokladna minute, wyslija dministracji - gwarantuje, ze go zbanuja...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bo nikt zapewne tej osoby nie podkablowal ;-) Poczytaj troche forum, pare osob nawet z topki za wh polecialo.. Jaki nick ma ów osoba, masz dowod na wh? Jesli widac na filmie respecta to daj link, wskaz dokladna minute, wyslija dministracji - gwarantuje, ze go zbanuja...

Podkablował tylko, że postać została sprzedana, nie mogą mu zabrać teraz tej postaci, pomyśl ;)

Opublikowano

Podkablował tylko, że postać została sprzedana, nie mogą mu zabrać teraz tej postaci, pomyśl ;)

Nie wiedzialem, ze zostala sprzedana ;-)

A nawet jesli - trudno, kupiec mogl uwazac co bierze. A jesli juz nie chca robic krzywdy nowemu wlascicielowi - to po co wyciagane sa stare brudy, skoro sprawa znana ? :) Troche nie rozumiem.

Zapraszam do shinsoo/chunjo - krolestwa wyludnione :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dziwi Cię Bo Cię tam nie ma.  Wystarczy popatrzeć na tematy w których spam jak cholera i jak broni kolegów ;).

Zaprzeczasz sam sobie, serio :)

Koledzy wyżej wytłumaczyli :)

Opublikowano

Dziękuję za informację.

Wiesz może w ile wbiję jakiś 35 lvl i 65?

Tylko expiac? Stosunkowo szybko. 65 nie mam, stoje na 53 (metki, skille, wo <szybciej niz dt, jesli chodzi o ulepszanie!>), 35 to moze godzina :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tylko expiac? Stosunkowo szybko. 65 nie mam, stoje na 53 (metki, skille, wo <szybciej niz dt, jesli chodzi o ulepszanie!>), 35 to moze godzina :P

Rozumiem, a czy z Ekwipunkiem jest dużo kłopotu robienia?

Opublikowano

O eq jest bardzo łatwo tutaj, bardzo duży % na ulepszenie więc wielkiego wysiłku nie ma.

Opublikowano

Raczej nie, jesli juz to wiekszy problem jest z perlami i ulepkami, bo nie sa za tanie ;-)

Natomiast ja na 53 lvlu mam ebo, kozaki+9 i przygotowana juz budde i stalke+9, ktore wykulem na wo. Wiec chodzac na 2-3 konta na wo spokojnie ogarniesz sobie eq "na przyszlosc" :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Polecam na początku gry posiedzieć troszeczkę na WO tam naprawdę można fajnie się dorobić i przygotować ekwipunek na wyższy level.

Opublikowano

Czyli na początek gry polecacie robić kilka kont na wo i tam robić eq tak ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czyli na początek gry polecacie robić kilka kont na wo i tam robić eq tak ?

Tak. Pomijajac fakt, ze zrobisz eq sobie, to jest to najlepszy na ta chwile zarobek.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...