Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@HELIOS2 , tam ktoś miał wyjaśnić. Chodzi że jest jedno ch na każdym ch. Zalogujesz się na ch1 ten sam gracz, ch2 ten sam, ch3 ten samo. O to mu chodziło.

Nie jest tak :D Tak bylo chyba na tym najstarszym, w ogole nie patchowanym cliencie. Gram tak (jestem bez najnowszej aktualizacji) i smiga mi normalnie kazdy channel.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Może zainwestujecie w jakąś reklamę? Bo luda coraz mniej...

No wlasnie jak ich caly czas bronilem tak sie juz wkur*ilem. Maja ta swoja liste a aktualizacji jak nie bylo, tak nie ma. Na pw odpisuja srednio co 3-4 dni mimo, ze powinni co 15 min jesliby im zalezalo na servie ;) Res i uzu - jedyna reklama - od tygodnia nic nie nagrali. NIC. Nagrywaja za to z konkurencyjnego servera hard/medium, ktorego start jest chyba gwozdziem do trumny dla heliosa...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No wlasnie jak ich caly czas bronilem tak sie juz wkur*ilem. Maja ta swoja liste a aktualizacji jak nie bylo, tak nie ma. Na pw odpisuja srednio co 3-4 dni mimo, ze powinni co 15 min jesliby im zalezalo na servie ;) Res i uzu - jedyna reklama - od tygodnia nic nie nagrali. NIC. Nagrywaja za to z konkurencyjnego servera hard/medium, ktorego start jest chyba gwozdziem do trumny dla heliosa...

Przejrzyj na oczy. Serwer popada w typową 'normalność' projektów,w których administratorzy byli aktywni tylko przy starcie. Nie ma sensu ich nawet opi*rdalać bo spływa to po nich jak woda po kaczce. Ileż gracze mogą prosić o coś X razy bez braku odpowiedzi?

"Jak będzie to będzie, na ch*j drążysz temat?" 

Serwera nie polecam i odradzam gry na nim. 

#rein

Opublikowano

Przejrzyj na oczy. Serwer popada w typową 'normalność' projektów,w których administratorzy byli aktywni tylko przy starcie. Nie ma sensu ich nawet opi*rdalać bo spływa to po nich jak woda po kaczce. Ileż gracze mogą prosić o coś X razy bez braku odpowiedzi?

"Jak będzie to będzie, na ch*j drążysz temat?" 

Serwera nie polecam i odradzam gry na nim. 

Przejzalem juz jakis czas temu.. najlepsze jest to, ze na pw mi odpisuja co pare dni, propozycje przyjmuja ale i tak ch*j z tego bo ich nie wprowadzaja. Ozywaja co kilka dni na jeden dzien a potem dalej wyje*ka. Server fajny, gra sie dobrze - ale jak to z reguly na takich bywa administracja chu**wa :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Może zainwestujecie w jakąś reklamę? Bo luda coraz mniej...

Prowadzimy rozmowę z 2 YTberami mamy nadzieję, że przynajmniej jeden z nich będzie chciał u Nas zagościć :)

Opublikowano

Prowadzimy rozmowę z 2 YTberami mamy nadzieję, że przynajmniej jeden z nich będzie chciał u Nas zagościć :)

Tak tak, a tymi ytberami sa Wallander i BuenaCosta :D

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Wyrzuca mnie z serwera co jakiś czas(często), a czasem mam po prostu laga na kilka sekund, nawet nie chodzę na dungeony, bo wiem że to stracona przepustka, to nie wina internetu, inne serwery działają normalnie, jakaś pomoc?

Opublikowano

Wyrzuca mnie z serwera co jakiś czas(często), a czasem mam po prostu laga na kilka sekund, nawet nie chodzę na dungeony, bo wiem że to stracona przepustka, to nie wina internetu, inne serwery działają normalnie, jakaś pomoc?

Klasycznie: Patch lub ściągnij nowego clienta jak to nie pomoże daj znać :)

Opublikowano

Domagam się aby Rutek dostał bana dalej ciśnie na wh i nie obchodzi mnie czy kupił postać jak dobrze wiem ban jest nadawany na konto nie na osobe....

To tak jakbym sb grał na wh poźniej napisał że sprzedałem konto i co i ten ktoś bana ie dostanie zenada

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się być mega sztos, kurna że ja wcześniej nie zacząłem grać. Ile osób online w ciągu dnia?

Opublikowano

Serwer wydaje się być mega sztos, kurna że ja wcześniej nie zacząłem grać. Ile osób online w ciągu dnia?

200-300max bo lecą w kulki boty biegają takie jak GUMISIE 

qhnkxc.jpg

Opublikowano

200-300max bo lecą w kulki boty biegają takie jak GUMISIE 

i InspiratioN... :v

Server jest mega, ale administracja jedna z gorszych. Nie gra 200-300, JESZCZE jest wiecej, obstawiam w okolicach 4 setek, ale to spadnie w ciagu paru dni przy obecnej konkurencji i rozlewajacej sie wszedzie wyje*ki administratorow. Ogolnie server jako rozgrywke polecam jak najbardziej, ale mnie nie kreci lanie na mnie cieplym moczem przez adminow wiec poki co skonczylem tu grac. Jak server sie rozinie chetnie wroce ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Klasycznie: Patch lub ściągnij nowego clienta jak to nie pomoże daj znać :)

Daję znać, że nie pomogło.

Opublikowano

No i co @HELIOS2, co zamierzacie, dalej nic, czy bierzecie sie do pracy? Co z ta reklama? Co z aktualizacja? Co z serverem? Czekamy na info.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kanal handlowy, jinno, godzina 19: http://scr.hu/2x7l/c9frw

Max 400-500, nie wiecej.

Hehe, widziałem czym to śmierdzi 1.5 tygodnia temu gdzie jeszcze było dosyć sporo ludzi ale można było już zauważyć spadek. Na szczęście w porę się wycofałem i nie straciłem zbyt dużo czasu ;)

Do nowych graczy chcących tutaj zaczynać: NIE, NIE WARTO

Opublikowano

@HELIOS2 calkiem juz olaliscie server? Nic sie nie dzieje, graczy ubylo, reklamy nie ma, administracja sie nie odzywa ani tu ani w grze..

Kolejny fajny, ogarniety serverek zniszczony przez zalosna administracje. Wielka szkoda.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy to prawda ze ma być s2? Bo słyszałem to juz od paru osób

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...