Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba trochę płaczecie, bo gdybyście mieli kasę to zaraz na full is byście grali.. nie zachowujcie się jak cebule, bo to jest smutne w tym kraju.

Serwer polecam, administracja się stara. 

­

Mam 63 zł z groszami na koncie na fonie + na pp mam hajs i nie kupuje nic w IS.

Jedynie gdzie w metku kupiłem w is to był PL i pewien priv nie pamiętam nazwy bo było dawno od tej pory wydaję wydawałem tylko psc na lola.

Sam mam na koncie peta/kostium z IS bo mi gildia dała ale sam nic w is nie wydawałem :)

Opublikowano

Obecnie 605 osob online! Przed chwila (12:42) wygladalo to tak:

AaZg4Xx.jpg

Lista wazniejszych poprawek:

• Pisanie na wolaj przy otwartym sklepie
  • Informacje o levelupach
  • Soon bd zabieral 1 sztuke KU, nie wszystkie
  • Zwiekszenie lotu ulepszaczy na nowej mapie
  • Zwiekszenie dropu Broszek
  • Zwiekszenie expa na nowej mapie o 30%
  • Przerabianie dwureki z party, nie ze zlodzieja
  • Zmienienie moba w misji (mistyki)
  • Laczenie sie pieczeci wierzchowcow
  • Poprawienie i dodanie dropu Przepustek
  • Zwiekszenie sily skilla "Zwiekszenie Ataku" 3x

cos jeszcze proponujecie?

Planujemy wprowadzic itemki, ktore beda automatycznie podnosily zmianki, dodania i kufry, co Wy na to?

1. Tworzenie większych automatycznych potów many oraz życia. Odbywałoby się to np. u alchemika. Suma tych potów by się zliczała i odbieralibyśmy jakiegoś większego pota.

2. Duży Automatyczny Pot Życia nie stakuje się, oraz nie można go wyrzucić

3. Wycofanie dropu miksutrek z mobów i metinów. Nie są one potrzebne na tym serwerze, a przy dropie np z metinów zawalają pół ekranu.

4.  Powiększyć maksymalną wartość na handlu, która wynosiła by powiedzmy chociażby 100 mln, lub 1 mld. Dodanie kropek między zerami, aby ludziom łatwiej odróżniało się ilość yangów (nie trzeba liczyć zer).

5. Tabela bonusów, szczególnie z misji, bo nie wiemy jakie wartości na metiny/bossy dostajemy, i czy w ogóle one działają

6. Stakowanie się ksiąg misji

7. Gdy jesteśmy w PT np na WO, czy DT, gdziekolwiek i ktoś podnosi drop z metinów, jak wiecie robi się nam wielki bałagan, przez niestakowanie się zmianek/dodań/rad/zwojów/skrzyń itp. Gdy je ktoś podniesie za nas powinny się stakować

8. Zmianki/dodanie/szkatki/rady/egzo itd, wypadające z mobów, powinny wpadać od razu do naszego eq i się stakować

9. Dodanie opcji, zablokuj danego gracza obok jego nicku (PW)

10. Naprawienie błędu odnośnie wystawionego sklepiku, nie można pisać w ogóle.

@Edit

11. Dodanie panelu zapisywania kont. Mamy trudne hasła aby nikt się nie włamał i długo się je wpisuje, a zapisuje się tylko ostatnie konto.

Opublikowano

Chyba trochę płaczecie, bo gdybyście mieli kasę to zaraz na full is byście grali.. nie zachowujcie się jak cebule, bo to jest smutne w tym kraju.

Serwer polecam, administracja się stara. 

­

Jestes idiota, pozdrawiam :v

Polecam server.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gdzie dropne jakieś bronie 30? Zabiłem już z 1000 różnych bestów i niestety bez skutku... dodam, że mam rękawicę 31lvl biję od 25 

Opublikowano

Gdzie dropne jakieś bronie 30? Zabiłem już z 1000 różnych bestów i niestety bez skutku... dodam, że mam rękawicę 31lvl biję od 25 

Mi z co 2giego best specjalisty w dolinie leciały bez rękawicy.

Opublikowano

Czy ja wiem czy is daje kopa zawsze coś daje na + jak ktoś ma wykupione wszystko jak ten Respekt czy Uzupator to wiadomo  . Co mi sie nie podoba to to że   maja oni właścieiwe is za darmo cały wiem reklama reklama ale w team serwera ich nie ma czyli są oni jak normlani gracze a handlują is który mają prawktycznie za free

Opublikowano

Rebelde, jesli chodzi o potki z metkow/mobow to racja, do wyje bania. Jak sie bije metka z rekawica to potem dlugo sie podnosi ten dobry drop. Co do zmianek/dodan/szkat od razu do eq to nie wiem czy dodadza, bo ulatwia dropienie tego dla botow. Reszta pkt jestem za.

Opublikowano

Czy ja wiem czy is daje kopa zawsze coś daje na + jak ktoś ma wykupione wszystko jak ten Respekt czy Uzupator to wiadomo  . Co mi sie nie podoba to to że   maja oni właścieiwe is za darmo cały wiem reklama reklama ale w team serwera ich nie ma czyli są oni jak normlani gracze a handlują is który mają prawktycznie za free

Przecież to jest jedynie oszczędność dla serwera. Zamiast w PLN mają za te kilka odcinków w SM. A tak to pewnie by załadowali w IS tyle samo, żeby wbić topkę. Zresztą niektórzy gracze też ładują w IS po kilkaset PLN i wtedy nikt nie jęczy. Tylko do YT'berów trzeba się przywalić.

tenor.gif

Opublikowano

Przecież to jest jedynie oszczędność dla serwera. Zamiast w PLN mają za te kilka odcinków w SM. A tak to pewnie by załadowali w IS tyle samo, żeby wbić topkę. Zresztą niektórzy gracze też ładują w IS po kilkaset PLN i wtedy nikt nie jęczy. Tylko do YT'berów trzeba się przywalić.

Nie zrozumiales posta kolegi :P Jemu nie pasuje, ze to sa zwykli gracze, a maja IS za free. Fakt - reklama - ale wowczas is, ktory maja za darmo powinni zostawiac tylko i wylacznie dla siebie, a nie, zeby zdobywac za niego yangi ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1. Przewidujecie coś na Wielkanoc?

2. Byłoby milo gdyby była możliwość łączenia autopotek (Zajmują dużo za dużo miejsca w eq.)

3. Uruchomienie kolejnych dwóch kanałów także byłoby świetnym rozwiązaniem, ponieważ graczy przybywa i ciężko cokolwiek zrobić (Mówie tutaj o niższych poziomach, gdyż większość graczy posiadających wysoki poziom ma już dropki i oblegają te miejsca.(Przykład? od 15:00 do 4:00 nawet bosa małp nie można było zabić bo cały czas jest oblegany)

4. Kolejny slot w ekwipunku lub w magazynie znacznie pomoże przechowywać tę dużą ilość ulepszaczy .

5. Dodanie do pierścienia teleportacji v1 lub v2 pająków.

6. Możliwość zapisywania 4 kont logowania do klienta.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zobacz bonusy kostiumów, petów, fryzur z is'a... Prosze cię.. W av2 z samym is'em w eq na 1-35 lvl można dawać rade ale bez is'a musisz robić już lepsze eq..

Fajnie gdyby byle te bonusy zmniejszone.

Chyba Ci się coś w głowe stało. Mając 46lv Aura W7 Berek M10 + Buff Blogo M10, Pomoc M6 daje rade full szpony, bez isa ...

Trzeba umieć robić eq, a nie wbija sie w eq na 1 level i dziwi sie, że sie nie daje rady.

Opublikowano

Chyba Ci się coś w głowe stało. Mając 46lv Aura W7 Berek M10 + Buff Blogo M10, Pomoc M6 daje rade full szpony, bez isa ...

Trzeba umieć robić eq, a nie wbija sie w eq na 1 level i dziwi sie, że sie nie daje rady.

Av2 to nie szpony widać jaki znawca jprd. Pierw zobacz sobie co to av2 i potem się wypowiadaj. 

Opublikowano

Av2 to nie szpony widać jaki znawca jprd. Pierw zobacz sobie co to av2 i potem się wypowiadaj. 

Dla twojej wiadomości specjalnie napisałem szpony. Zacznij robić eq, a nie płaczesz. Albo chociaż zacznij działalność z yt, to wtedy nie będziesz mieć problemów z is'em.

Opublikowano

Dla twojej wiadomości specjalnie napisałem szpony. Zacznij robić eq, a nie płaczesz. Albo chociaż zacznij działalność z yt, to wtedy nie będziesz mieć problemów z is'em.

Wiesz, że av2 to atlantyda?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie rozumiemy was. Ow youtuberzy sciagaja mase ludzi na serwer, nic nie sprzedaja ze swojego is, dzialaja na plus serwera, a Wy mimo wszystko musicie skrytykowac.

Rebelde, jesli chodzi o potki z metkow/mobow to racja, do wyje bania. Jak sie bije metka z rekawica to potem dlugo sie podnosi ten dobry drop. Co do zmianek/dodan/szkat od razu do eq to nie wiem czy dodadza, bo ulatwia dropienie tego dla botow. Reszta pkt jestem za.

Potki wywalimy.

Nie zrozumiales posta kolegi :P Jemu nie pasuje, ze to sa zwykli gracze, a maja IS za free. Fakt - reklama - ale wowczas is, ktory maja za darmo powinni zostawiac tylko i wylacznie dla siebie, a nie, zeby zdobywac za niego yangi ;-)

Nie sprzedaja go, maja zakaz.

1. Przewidujecie coś na Wielkanoc?

2. Byłoby milo gdyby była możliwość łączenia autopotek (Zajmują dużo za dużo miejsca w eq.)

3. Uruchomienie kolejnych dwóch kanałów także byłoby świetnym rozwiązaniem, ponieważ graczy przybywa i ciężko cokolwiek zrobić (Mówie tutaj o niższych poziomach, gdyż większość graczy posiadających wysoki poziom ma już dropki i oblegają te miejsca.(Przykład? od 15:00 do 4:00 nawet bosa małp nie można było zabić bo cały czas jest oblegany)

4. Kolejny slot w ekwipunku lub w magazynie znacznie pomoże przechowywać tę dużą ilość ulepszaczy .

5. Dodanie do pierścienia teleportacji v1 lub v2 pająków.

6. Możliwość zapisywania 4 kont logowania do klienta.

Pozdrawiam.

1. tak

2. bedzie

3. na razie nie

4. nie, musicie sie niestety nauczyc odpowiednio zarzadzac wolnym miejscem, jeden slot wiecej niz nie zmieni oprocz nieestetycznego wygladu

5. bedziemy mieli to na uwadze

6. pomyslimy

Opublikowano

Widzę ze troche nie myślisz... Ja daję rade w av2 po zrobieniu eq - zajeło mi to trochę (stal na +9, truta 50 śr i bonami) a moj kolega w av2 dawał rade w eq na 1 lvl (jedynie broń na 45lvl 48 śr i ebo z 20 diabły i 15 strzały) więc pzdr..

Opublikowano

@HELIOS2

A ja mam jeszcze pytanie, czy wszystkie te zmiany zostana wprowadzone DZIS? Pisalsicie cos, jesli sie nie myle, ze dzis wieczor - ale w zasadzie konkretow dalej nie ma.

Oraz kiedy i co bedzie na ta Wielkanoc? :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mam takie pytanie, wierzchowce można mieć wszystkie w eq, ale można używać tylko jednego w danym momencie, tak? :D

No tak, a jak Ty chciales, jechac na 5 na raz? :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, a jak Ty chciales, jechac na 5 na raz? :P

Gdzieniegdzie na serwerach był dozwolony 1 pet pod exp i 1 pod pvp, każda kolejna próba kupienia, a raczej kupienie peta, usuwało poprzedniego, tak więc wiesz ^^

Opublikowano

Gdzieniegdzie na serwerach był dozwolony 1 pet pod exp i 1 pod pvp, każda kolejna próba kupienia, a raczej kupienie peta, usuwało poprzedniego, tak więc wiesz ^^

Napisales o wierzchowcu, nie pecie :/

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...