Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Te zaraz 20 min już trwa

Po co te nerwy? Przecież administracja wie co robi. Znają się na rzeczy i potrafią usunąć bugi. Nie wiem po co twoje naciski na administracje.

Czekaj cierpliwie. :rolleyes:

Heniek.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

>WhyNot< - wyedytowaliśmy drop ze szkaty, już nie dropią śmieci. Szansa to 15%. Do tego szansa na broń 75 będzie z baronowej oraz razadora .

Startujemy w ciągu godziny :)

@knock1074 deco jest akurat bardzo dobry w tym co robi :) I mimo problemów na początku, serwer będzie potęgą. Zastanawiasz się czemu mimo problemów nadal gra tutaj tyle osób ? Bo wiedzą, że dobry serwer.

Rabbitx9- jak czytam twoje posty to nie muszę oglądać kabaretu.

projekt.jpg

Opublikowano

Boze ludzie ja nie wiem jak z wami ktokolwiek wytrzymuje przeciez narzekacie i narzekacie ...

BO SIĘ GRAC NIE DA TY ĆWIERĆMÓZGU! Jeżeli Tobie podoba się granie 1h potem 6h konserwacja która NIC NIE NAPRAWIA to Tobie trzeba pogratulować.

­graphic.png

Opublikowano

Minecraft to pewnie postać testowa. A o co chodzi z passami to nie bardzo rozumiem, choć okradli niedawno ziomka z gildii.

Opublikowano

yyyy sprawdziłbym ale zapewne na 99% jakieś wirki są pod tymi linkami tak więc podziekuje 

Opublikowano

Pod linkami są screenshoty.

Pierwszy to ranking z postacią Minecraft (Na pewno testowa)

kolejne to zdjęcia z gry, całe zamazane. Pewnie ktoś nie zainstalował sterowników do grafy :D

Opublikowano

Minecraft to pewnie postać testowa. A o co chodzi z passami to nie bardzo rozumiem, choć okradli niedawno ziomka z gildii.

xD

yyyy sprawdziłbym ale zapewne na 99% jakieś wirki są pod tymi linkami tak więc podziekuje 

xD xD xD xD

Wasza głupota osiągnęła Apogeum idiotyzmu. Wiecie, że coś jest nie tak ale i tak ich bronicie. :D

Cały czas czekam na info od Adminów co wprowadzi ta konserwacja ^^

­graphic.png

Opublikowano

Testowa?Tak sobie tłumacz.Jakoś sam sobie na nią lvl dałem passy hoola -> hoolek karolzaq1 takze elo.

Nothing.

Opublikowano

­

Testowa?Tak sobie tłumacz.Jakoś sam sobie na nią lvl dałem passy hoola -> hoolek karolzaq1 takze elo.

Ale skończ robić z siebie błazna bo już wystarczająco ludzie Cie biorą za idiote na tym forum to jeszcze się pogrążasz, złodzieju i oszuscie.

Opublikowano

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  ktoś Ci źle podał xD

karolzaq1@#$%^&*() Ty dalej jak byłeś głupi tak jesteś głupi... pogratuluj komuś kto odgadł albo wyciągnął md5. 

Itemki skasowane postać skasowana. Koniec tematu... Jedyna szkoda to przymusowa przerwa w grze. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nawet jeśli włamałeś się na konto Hoola, co z tego? Dostaniesz bana na główne, a serwer wróci do normy.

Proszę masz wyostrzone ;) http://scr.hu/2ws1/ywrs4

PS.W gówn* wierzę że serwer pada ;3 yebać hejteróf

­

2i29cae.png

Opublikowano

Hahaha no ładnie. Faworyzowanie graczy + dawanie im passów do swojego konta gm. Nie polecam gry

­

Ale skończ robić z siebie błazna bo już wystarczająco ludzie Cie biorą za idiote na tym forum to jeszcze się pogrążasz, złodzieju i oszuscie.

A to nie Ty dostałeś passy do deili i nie rozwaliłeś całego serwera?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Hahaha no ładnie. Faworyzowanie graczy + dawanie im passów do swojego konta gm. Nie polecam gry

A to nie Ty dostałeś passy do deili i nie rozwaliłeś całego serwera?

Dawne dzieje i przejrzałem na oczy, a on odkąd żyje robi z siebie błazna.

@Hotovsky a ty możesz wypierdalać stąd w podskokach, youtuberku za 5zł. :P

Opublikowano

­

Dawne dzieje i przejrzałem na oczy, a on odkąd żyje robi z siebie błazna.

@Hotovsky a ty możesz wypierdalać stąd w podskokach, youtuberku za 5zł. :P

Człowieku nie znam Cię nie wiem kim jesteś nie hejtuje Ciebie ani Twoich serwerów więc proszę się ode mnie odpie*dolić 

Jak z dropem prezentów ? zostanie zwiększony ? bo kijowo lecą :C

­

2i29cae.png

Opublikowano

­

Nom. 

Nawet jeśli włamałeś się na konto Hoola, co z tego? Dostaniesz bana na główne, a serwer wróci do normy.

Ja tylko wpadłem się zabawić.Bana na główne jak nie mam konta na tym syfie?:D

Nothing.

Opublikowano

Dzięki, u mnie nie wiem czemu oba SSy są zamazane.

Skoro serwer ma tyle osób zazdroszczących sukcesu - znaczy, że jest dobrze.

Skislem XDDDDD Jakiego sukcesu? Jesli ktos zazdrosci pobugowanego serwera to gratuluje :D

Jak wyglada cennik aur/czarowanych?

PS. Jedyny sukces jaki osiagneli, to chyba najwiekszy spam w ich temacie od czasow powstania forum.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nom. 

Ja tylko wpadłem się zabawić.Bana na główne jak nie mam konta na tym syfie? :D

"Zabawić"

Już nie udawaj takiego wielkiego hakera ;)

Skislem XDDDDD Jakiego sukcesu? Jesli ktos zazdrosci pobugowanego serwera to gratuluje :D

Jak wyglada cennik aur/czarowanych?

PS. Jedyny sukces jaki osiagneli, to chyba najwiekszy spam w ich temacie od czasow powstania forum.

Hehe, a teraz wracaj na uczucio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...