Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypierdolcie go z teamu, niech nie w*****a ludzi.

Specjalnie tego nie robią siedzą i poprawiają też inne rzeczy tak więc chyba lepiej poczekać i potem grać spokojnie niż maja wyłączać co 6h na 10 minut

Będzie jakas nowa grota wgrana po grocie jak tak to w jakim czasie :D

I jak tam co za max lv sie dostaje ?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy będzie możliwość płacenia w przyszłości sms'em z zagranicy lub PSC? Nie mam zbytnio jak zapłacić przez przelew lub PayPal a mieszkam za granicą i w IS'a bym sobie chętnie doładował.

Opublikowano

Specjalnie tego nie robią siedzą i poprawiają też inne rzeczy tak więc chyba lepiej poczekać i potem grać spokojnie niż maja wyłączać co 6h na 10 minut

Lepiej niech włączą teraz i dadzą pograć, bo w tygodniu to ja nie mam czasu na granie.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

WO do jakiego poziomu czy bez ograniczeń? :x?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

WO do jakiego poziomu czy bez ograniczeń? :x?

ograniczenie 30lv - 55lv 

Ps. wydaje mi sie ze truta z baranowny to za łatwo Riper + Bramy piekieł jeszcze okey .. ale baranówna to już chyba przesada

ją sie robi 5 minut ^;v

Opublikowano

@knock1074 każdy może mieć swoją opinię. Nie zajmuję sie sprawami technicznymi więc czasem mogę popełnić jakąś gafę. Natomiast z zadań administratora staram się wywiązywać jak najlepiej. Każdemu odpisuję - nikogo nie olewam, przekazuję problemy, udzielam się na forach, na FP, na TS a do tego jeszcze staram się promować serwer.

@ BialyOrzel Futra już poprawione, drop z generała też, wróżka zmniejszone hp :)

@Gnypek. Błąd wizualny po przełożeniu działał na księgach. Natomiast bonusy i czas były pokazywane cały czas tak samo. Po naprawie wszystko było już OK.

Nie wyszło Ci. Z ITemami ze slotami działało, z bonami w itemach ;)

­graphic.png

Opublikowano

nie żebym chciał tu szantażować administracje ale powiem tak :

teraz wychodze na piwo, góra 2 xD. Jak wróce ( zapewne za pare h ) serwer ma być odjebany perfekcyjnie.. bo będzie lipa z serwerem i to bardzo :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Ile można czekać jeszcze? :)

Dasz im ze dwie stówki motywacji i będzie za pięć minut ^_^

Ciekawe kto dalej utwierdza się w przekonaniu, że oni chcą dobrze ^^

­graphic.png

Opublikowano

Dasz im ze dwie stówki motywacji i będzie za pięć minut ^_^

Ciekawe kto dalej utwierdza się w przekonaniu, że oni chcą dobrze ^^

Ja i co?

Opublikowano

Jak czytam  większość postów niektórych osób, to nie wiem, czy modlić się o rozum do Boga dla was, czy po prostu jesteście idiotami. Ktoś jasno napiszę jedną sprawę- wy ciągniecie ten temat w nieskończoność.. Ale dla nich to korzystne, bo nabijacie im wyświetlenia i cały temat o serwerze jest podbijany. 
Polecam serwer, mimo, że ostatnio są problemy, to wiem, że to ustabilizują. 

Opublikowano

serwer stoi 9 dni. Od samego początku są problemy aż do teraz.. nie widzę sensu gry na czymś takim.

nie polecam

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Akurat... 

Poszedłeś po rozum? ;)

Reasumując..

ponad 12 godzin przerwy technicznej TYLKO PO TO, by dodać drop małzy z mobów, lepszy kufrów oraz znów by można było przenikać przez postacie, potwory i nie móc zaznaczyć drugiej postaci by pojawił się panel... No cóż, zobaczymy co dalej może zmienimy się w fenixy, i będziemy latać :v

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...