Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Popcorn-02-Stephen-Colbert.gif

@Gnypek. ogarnij. Robisz dramę z niczego. Zostało wyjaśnione, że serwer wysyłał złe dane, a Ty dalej ciągniesz to samo w kółko. W dodatku zostało to naprawione dawno, a Ty nagle teraz wyjeżdżasz z tym tematem. Nie masz co robić, tylko hejtować serwer? A jak odpalą to pierwszy do grania...

@aw ile % na trutę ze szkaty ripa?

Jest nagroda za wbicie jako pierwszy 99lvla?

tenor.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha a myślałem ,że nie da się bardziej spierdolić serwera od Mamuta :D A jednak wam się udało  B) Deco zapewne nie radzi sobie z silnikiem Source albo wgl sobie nie radzi ;p

Opublikowano

>WhyNot< - wyedytowaliśmy drop ze szkaty, już nie dropią śmieci. Szansa to 15%. Do tego szansa na broń 75 będzie z baronowej oraz razadora .

Startujemy w ciągu godziny :)

@knock1074 deco jest akurat bardzo dobry w tym co robi :) I mimo problemów na początku, serwer będzie potęgą. Zastanawiasz się czemu mimo problemów nadal gra tutaj tyle osób ? Bo wiedzą, że dobry serwer.

Opublikowano

>WhyNot< - wyedytowaliśmy drop ze szkaty, już nie dropią śmieci. Szansa to 15%. Do tego szansa na broń 75 będzie z baronowej oraz razadora .

Startujemy w ciągu godziny :)

Skoro jeszcze trwa przerwa, jak się uda naprawcie jeszcze leżenie itemów. 20 sekund to za krótko.

Powinno być 30 sekund - zniknięcie napisu, 1 minuta - zniknięcie itemu.

Opublikowano

­Popcorn-02-Stephen-Colbert.gif

@Gnypek. ogarnij. Robisz dramę z niczego. Zostało wyjaśnione, że serwer wysyłał złe dane, a Ty dalej ciągniesz to samo w kółko. W dodatku zostało to naprawione dawno, a Ty nagle teraz wyjeżdżasz z tym tematem. Nie masz co robić, tylko hejtować serwer? A jak odpalą to pierwszy do grania...

@aw ile % na trutę ze szkaty ripa?

Jest nagroda za wbicie jako pierwszy 99lvla?

Następny o dramie. Ale zrozum mój drogi, że takich rzeczy być nie powinno. Serwer wysyłał złe dane? Przecież po przełożeniu ze slota był normalny czas, więc coś nie bardzo.. ;) Sami admini tak mówili :) Takie błędy powinny zostać naprawione od razu. Od czasu pierwszego armentisa do drugiego minęło sporo czasu, mogli to naprawić ale po co? Pierwszy do grania? Cieakwe bardzo ;) Z Pitolka wyssałeś sobie takie info mistrzu?

Powiedz jak mam ci udowodnić twój debilizm? To siedzi w tobie...

Raczej zdążycie iśc po piwo ;p 4,5h czekam już i cały czas mam nadzieję, że ruszy w godzinach porannych, a tu już po obiedzie jestem :(

Jeżeli to "mój debilizm" to nic Ci do niego, ale jak kto woli ^_^ Tylko czemu zmieniasz temat? :)

­graphic.png

Opublikowano

Następny o dramie. Ale zrozum mój drogi, że takich rzeczy być nie powinno. Serwer wysyłał złe dane? Przecież po przełożeniu ze slota był normalny czas, więc coś nie bardzo.. ;) Sami admini tak mówili :)

błąd wizualny. skończ pieprzyć.

15%? Nie za duży procent? 

Wywalcie drop księgi combo i innych ze szkat (9 ogonów / plaga itd).

Itemy - 30 sekund zniknięcie nazwy, 2 minuty leżenia.

Opublikowano

Gra tyle osób bo nie ma nic ciekawszego a macie bardzo dużą reklame. Ja tu gram osobiście bo mam za mało czasu na hardy(to dla mnie nie jest hard).

Normalnie bym tu nie grał i to głównie z twojego powodu ponieważ jesteś tak niekompetentnym adminem ,że powinieneś dostać zakaz udzielania w grze jak i na mpc.Przez te 59 stron najebałeś tyle głupota i naraziłeś się graczom ,że naprawdę na miejscu Hooltrasa bym się nad tym zastanowił

Opublikowano

Dodajcie również drop Futra Yeti + ponieważ nie można ulepszyc bojowego na 8 

oraz dodajcie drop do generala w Av2

i wydaje mi sie ze Wrózka ma za duzo hp ^^

Czekamy na Serwer :)

Opublikowano

błąd wizualny. skończ pieprzyć.

15%? Nie za duży procent? 

Wywalcie drop księgi combo i innych ze szkat (9 ogonów / plaga itd).

Itemy - 30 sekund zniknięcie nazwy, 2 minuty leżenia.

Powtarzam po raz ostatni dzięciole. - Błąd wizualny można było odbugować - Przekładając jeden item z jednego slota na drugi. Wtedy było wszystko poprawnie sprawne. Ale zauważ, że on PRZEŁOŻYŁ i dalej to samo. Powtarzam po raz drugi. Mam Ci to rozrysować?

Tak samo gracze bronili Sapphire - nie udaną kopię Diamonda. Tak samo też skończyła.

Na początku polecąłem ten serwer, bo miło się grało, wybaczało błędy, ale ileż można, no cholera jasna ile?

A Ty, jak nie potrafisz dobrze argumentować, to serio idź schowaj się za kiecke rabbita i dalej wierz w obiecanki przez kabel.

­graphic.png

Opublikowano

@knock1074 każdy może mieć swoją opinię. Nie zajmuję sie sprawami technicznymi więc czasem mogę popełnić jakąś gafę. Natomiast z zadań administratora staram się wywiązywać jak najlepiej. Każdemu odpisuję - nikogo nie olewam, przekazuję problemy, udzielam się na forach, na FP, na TS a do tego jeszcze staram się promować serwer.

@ BialyOrzel Futra już poprawione, drop z generała też, wróżka zmniejszone hp :)

@Gnypek. Błąd wizualny po przełożeniu działał na księgach. Natomiast bonusy i czas były pokazywane cały czas tak samo. Po naprawie wszystko było już OK.

Opublikowano

Powtarzam po raz ostatni dzięciole. - Błąd wizualny można było odbugować - Przekładając jeden item z jednego slota na drugi. Wtedy było wszystko poprawnie sprawne. Ale zauważ, że on PRZEŁOŻYŁ i dalej to samo. Powtarzam po raz drugi. Mam Ci to rozrysować?

Tak samo gracze bronili Sapphire - nie udaną kopię Diamonda. Tak samo też skończyła.

Na początku polecąłem ten serwer, bo miło się grało, wybaczało błędy, ale ileż można, no cholera jasna ile?

A Ty, jak nie potrafisz dobrze argumentować, to serio idź schowaj się za kiecke rabbita i dalej wierz w obiecanki przez kabel.

No to był błąd wizualny.

I tam mały błąd w słowie "polecąłem". Popraw.

Drop Futerek dodajcie !

Opublikowano

@knock1074 każdy może mieć swoją opinię. Nie zajmuję sie sprawami technicznymi więc czasem mogę popełnić jakąś gafę. Natomiast z zadań administratora staram się wywiązywać jak najlepiej. Każdemu odpisuję - nikogo nie olewam, przekazuję problemy, udzielam się na forach, na FP, na TS a do tego jeszcze staram się promować serwer.

@ BialyOrzel Futra już poprawione, drop z generała też, wróżka zmniejszone hp :)

to czemu nie odpisałeś na wątek o ulepach z pustyni, i kradzionych plikach gdy o to prosiłem? ;>

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

A dla czego zmniejszyliście hp wróżki? Wróżka powinna być dojebana tak ,żeby bić ja w minimum 3osoby z trutami+9 a nie bijąc fmsami.Wprowadzacie coś czego nawet nie testujecie

Opublikowano

@DonMamutos Ja przynajmniej mam dziewczynę :) Tak bardzo mi pomogła i jestem jej za to bardzo wdzięczny :) Jestem świadom, że ona przyciąga dużą ilość widzów, dlatego nie jest to tylko mój kanał tylko nasz :) Aż mi się przypomniały Twoje słowa " No założę konto na YT i będziesz mnie promować" :) Buahahaha xD Ale to jest temat związany z serwerem a nie z YT, także nie kontynuujmy go tutaj :) Jeśli chcesz porozmawiać możesz do mnie na gg napisać, zadzwonić, przyjechać - cokolwiek, tylko proszę, nie ośmieszaj się tutaj już, bo Hool Cię już pare razy zgasił :)

Współczuję Twojej dziewczynie bycia z takim debilem, co do serwa, jeżeli nie przywrócicie dropu kufrów za niedługo będzie trzecia edycja

Opublikowano

@ DeathMt2 Drop ulepek też był poprawiony. Co do plików nie wypowiadam się więcej, bo Hooltras pisał już kilka postów na ten temat, że nie zostały ukradzione. Serwer był wzorowany na poprzednim i ulepszony w znacznej mierze. A to ogromna różnica. Nie poruszajmy tego tematu już, bo to jest temat widmo. Przyjdzie jeden zacznie gadać, reszta mu odpowie i tyle.

@artagan333 nie uważam się za debila oraz żadne osoby z mojego środowiska także. Pilnie się uczę, udzielam dużo, zdaję maturę. Także do debila mi daleko jeszce.

Opublikowano

artagan ty jesteś jebniety.Co ma drop kufrów do spraw prywatnych haha :D Poza tym leci ze spota po kilka sztuk więc siedź cicho i zapierdalaj do v2 a nie płaczesz bo w m1 nie leci

Opublikowano

Współczuję Twojej dziewczynie bycia z takim debilem, co do serwa, jeżeli nie przywrócicie dropu kufrów za niedługo będzie trzecia edycja

Stary. V*S*E*I*S rusza za tydzień. Topowy serwer roku z dobrą reklamą. Po tym czasie już ubędzie graczy. A jeszcze później rusza serwer od TheNaida itd więc to już będzie bomba totalna.

Kufry dropią powoli. Wczoraj 100szt grając 10h uzbierałem wiec nie jest źle xD Trzeciej edycji miejmy nadzieję, że nie będzie bo Rabbit się do tego nie nadaje.

Opublikowano

Stary. V*S*E*I*S rusza za tydzień. Topowy serwer roku z dobrą reklamą. Po tym czasie już ubędzie graczy. A jeszcze później rusza serwer od TheNaida itd więc to już będzie bomba totalna.

Kufry dropią powoli. Wczoraj 100szt grając 10h uzbierałem wiec nie jest źle xD Trzeciej edycji miejmy nadzieję, że nie będzie bo Rabbit się do tego nie nadaje.

Serwer endymiona topowy, dobre :D

A kufry lecą lepiej, sam zebrałem 400 w 2-3 godziny.

Opublikowano

Kuferki w red lesie  / grocie / piekle na metkach w godzinke mam ponad 250 zmniejszyli na mniejszych lv ponieważ boty były ;)

Odbugujecie jeszcze tego shopka ? Wojowniczke ( kobieta )  wywala z gry ^ ^

co jest za 99 wbity ? :)

Opublikowano

@ DeathMt2 Drop ulepek też był poprawiony. Co do plików nie wypowiadam się więcej, bo Hooltras pisał już kilka postów na ten temat, że nie zostały ukradzione. Serwer był wzorowany na poprzednim i ulepszony w znacznej mierze. A to ogromna różnica. Nie poruszajmy tego tematu już, bo to jest temat widmo. Przyjdzie jeden zacznie gadać, reszta mu odpowie i tyle.

@artagan333 nie uważam się za debila oraz żadne osoby z mojego środowiska także. Pilnie się uczę, udzielam dużo, zdaję maturę. Także do debila mi daleko jeszce.

serwer był wzorowany na poprzednim dlatego zrobiliście dokładnie takie same błędy jak na poprzedniej odsłonie? hahah dobre, dobre :D

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

serwer był wzorowany na poprzednim dlatego zrobiliście dokładnie takie same błędy jak na poprzedniej odsłonie? hahah dobre, dobre :D

Hahahahaha xDD

Oni się gubią w zeznaniach. Dobrze wiem że to moje pliki. Ale co mają powiedzieć graczą? że zaje*ali pliki i teraz trzepią hajs na nich? ;D

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...