Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Gnypek Sam wiesz, że bugował peleryny, ale zostało to od razu usunięte i yangi zostały zabrane.

CZYLI YANGI BYŁY ! ;)

CZYLI YANGI BYŁY ! ;)

Ehh nie ma sensu tutaj się wypowiadać piszecie same głupoty

Przestań pieprzyć! ;)

­graphic.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o yangi, pisałem bodajże wczoraj do rabbita i zostały usunięte. Nie był to "yangbug". Po prostu można było sprzedać 200 peleryn za 6,4kk.

A sprawa z lizakami jest już wyjaśniona, pokazany czas nie był czasem rzeczywistym, przecież tak samo było choćby z wierzchem na start.

Opublikowano

Jeśli chodzi o yangi, pisałem bodajże wczoraj do rabbita i zostały usunięte. Nie był to "yangbug". Po prostu można było sprzedać 200 peleryn za 6,4kk.

A sprawa z lizakami jest już wyjaśniona, pokazany czas nie był czasem rzeczywistym, przecież tak samo było choćby z wierzchem na start.

Nie, nie jest wyjaśniona. Wielu ludzi mieli lizaki, PPK'i i jakoś nie mieli takich problemów :)

Gnypek kur,wa pożegnałeś się to wypierdalaj z tego tematu pajacu j****y

Synu, spokojnie... :) Ja jeszcze nie zacząłem. Ty pionku idź klockami lego bawić i nie rozkazuj mi bo masz tyle do gadania Co matka rezoka u mnie pod biurkiem xD

­graphic.png

Opublikowano

Nie, nie jest wyjaśniona. Wielu ludzi mieli lizaki, PPK'i i jakoś nie mieli takich problemów :)

Synu, spokojnie... :) Ja jeszcze nie zacząłem. Ty pionku idź klockami lego bawić i nie rozkazuj mi bo masz tyle do gadania Co matka rezoka u mnie pod biurkiem xD

Tak, było to zależne od czegoś. Nie wiem dokładnie, może od systemu. Na XPku bugował mi się czas i bonusy (784 siły w naszyjniku, posądzisz mnie o eq z navi?) a na Windows 7 nie miałem takiego problemu.

Opublikowano

Tak, było to zależne od czegoś, nie wiem dokładnie, może od systemu. Na XPku bugował mi się czas i bonusy (784 siły w naszyjniku, posądzisz mnie o eq z navi?), a na Windows 7 nie miałem takiego problemu.

xD Proszę CIę wyedytuj ten post, bo ... Serio uwierz mi xD

­graphic.png

Opublikowano

­

Tak, było to zależne od czegoś, nie wiem dokładnie, może od systemu. Na XPku bugował mi się czas i bonusy (784 siły w naszyjniku, posądzisz mnie o eq z navi?), a na Windows 7 nie miałem takiego problemu.

Ziom, wygrałeś internet xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nie róbcie dramy z niczego. Thail - zazdrościcie mu lvla i tyle.

Zasłużył czasem itd na swój lvl, a lizaka nie ma takiego na 700tyś godzin. Yangi tamtemu zostały usunięte więc dramy nie róbcie pozdro

Mam zazdrościć człowiekowi niespełna rozumu pikseli i poziomu postaci na prywatnym serwerze? No tak, bo jestem ograniczonym umysłowo gimbusem, który liczy tylko na lvl.

Tten wpis był tak bezsensowny jak wypowiedź, że 738 dni PPK'a była zależna od systemu operacyjnego ;_;

­graphic.png

Opublikowano

Mam zazdrościć człowiekowi niespełna rozumu pikseli i poziomu postaci na prywatnym serwerze? No tak, bo jestem ograniczonym umysłowo gimbusem, który liczy tylko na lvl.

Tten wpis był tak bezsensowny jak wypowiedź, że 738 dni PPK'a była zależna od systemu operacyjnego ;_;

Nadal tego nie rozumiesz? Na XPku było więcej bugów, o czym świadczy fakt, że na początku serwera nawet klient nie działał na tym OSie.

Opublikowano

Tak bezsensowny, jak twój post, że ktoś ma ppk na 738dni.

Po co ty tu wgl siedzisz to ja nie wiem, przecież wyjebane masz na ten serwer.

To tylko pokazuje, że teraz jesteś cipą z ogromnym bólem dupy, a jak odpalą to pierwszy do grania.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

­

To tylko pokazuje, że teraz jesteś cipą z ogromnym bólem dupy, a jak odpalą to pierwszy do grania.

Od kiedy c**a ma dupe? xD XD xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Podaj mi dowody u kogoś innego by miał 738 dni, wtedy Ci uwierzę ;) Samo słowo Twoje jest tyle warto, co podcieranie dupy :)

­graphic.png

Opublikowano

@Gnypek. Już wytłumaczone zostało, że serwer źle wysyłał dane. Niektórzy mieli siły 500 w butach np. Ale to był tylko napis, a w rzeczywistości było inaczej. Poza tym to na samym początku było poprawiane. Wracamy już niebawem !!

Opublikowano

Podaj mi dowody u kogoś innego by miał 738 dni, wtedy Ci uwierzę ;) Samo słowo Twoje jest tyle warto, co podcieranie dupy :)

jesteś bezmózgiem jak widać, bo wykłócasz się o coś, a nie masz racji i każdy ci to mówi. Drugim argumentem na twoje upośledzenie jest to, że obrażasz człowieka który nie jest niczemu winien i tracisz czas na swoje marne wypociny. Tylko robisz drame i nic więcej, a nic się po twoich kilku słowach nie zmieni :) 

Opublikowano

jesteś bezmózgiem jak widać, bo wykłócasz się o coś, a nie masz racji i każdy ci to mówi. Drugim argumentem na twoje upośledzenie jest to, że obrażasz człowieka który nie jest niczemu winien i tracisz czas na swoje marne wypociny. Tylko robisz drame i nic więcej, a nic się po twoich kilku słowach nie zmieni :)

Nie powtarzaj że się już z tą dramą matole ;) Czekam dalej na dowody :)

­graphic.png

Opublikowano

@Gnypek. Już wytłumaczone zostało, że serwer źle wysyłał dane. Niektórzy mieli siły 500 w butach np. Ale to był tylko napis, a w rzeczywistości było inaczej. Poza tym to na samym początku było poprawiane. Wracamy już niebawem !!

a można zapytać koło której dokładnie? bo nie wiem czy iść po piwo czy może poczekać te 30min xD

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...